SundhedPræparater

Medicin for pancreas: effektive lægemidler

Patologi i bugspytkirtlen er meget almindelig i dag. Disse sygdomme er forårsaget af normalt overtrædelse kropsaktivitet, hvilket igen skyldes forskellige årsager (inflammatoriske processer, for eksempel). På det kliniske billede, vil patientens almentilstand afgøre, hvilken slags medicin for pancreas lægen ordinerer. I sygdomme i kroppen er ikke tilladt at selvadministration af lægemidler. Det er nødvendigt at se en specialist.

Valget af narkotika

I løbet af medicinsk behandling af kronisk betændelse i bugspytkirtlen er normalt tildelt et sæt værktøjer. Når denne kombination af analgetika, spasmolytika og holinopreparatov vist som H2-blokkere og syreneutraliserende midler og fermentering antifermental midler.

Når inflammatoriske processer er normalt ordineret medicin såsom "Nej-spa," "papaverin", "Platifillin", "Atropin". Disse lægemidler til pancreatisk indgives oralt eller i form af subkutane injektioner (for akut smerte, for eksempel). På baggrund af forværring af kronisk pancreatitis er af særlig betydning eksokrine organsvigt. I denne henseende de anbefalede enzym midler, H2-blokkere, og antacida.

Blandt sidstnævnte skal det bemærkes medicin som "Fosfalyugel" Almagel "og andre alkaliske blanding flydende substans. H2-blokkere, der anvendes til behandling af stærke smerter. Tildelt af for eksempel lægemidler, såsom" Femotidin "" ranitidin", og andre.

enzymatiske midler

Nogle medikamenter ordineres til patienter i lang tid. Terapien er ikke uden enzympræparater. Det anbefales, især værktøjer såsom amylase, lipase, trypsin. Disse lægemidler anvendes til genopretning af bugspytkirtlen. Deres indsats er rettet mod undertrykkelsen af pancreas sekretion. Typisk er de enzymatiske midler tildelt umiddelbart efter fjernelse af et akut anfald, ledsaget af smerte. Effektiviteten af disse stoffer viser sig at reducere dyspepsi. Dette igen, afspejles i stabiliseringen af massen og ophør af diarré. Som praksis viser, tilstanden af forværring fjernet inden for tre til fem uger fra begyndelsen af anvendelsen af midlerne. Komplet fjernelse af akut pancreatitis observeret efter seks måneder eller et år. Blandt enzym midler skal omfatte sådanne lægemidler som "Pankreatin", "Pankurmen", "pantsitrat", "festligt", "Enzyme forte", og andre. Hertil kommer, som en del af sådanne lægemidler er til stede galde.

antifermental medicin

I nogle former for kronisk pancreatitis kompliceret af hævelse i bugspytkirtlen, udpeges af lægemidler, såsom "Gordoks" og "Contrycal". Disse medikamenter administreres til en patient intravenøst (drop). En af bivirkningerne, at disse lægemidler har en bugspytkirtel, er en allergisk reaktion. Risikoen for dens forekomst under behandlingen er ganske høj. Sandsynligvis medføre anafylaktisk chok. I denne henseende antifermental medicin er udstyrede med ekstrem forsigtighed.

Antispasmolytika og analgetika

analgetiske midler anbefales til eliminering af smerte. Disse omfatter især indbefatter lægemidler såsom "Analgin", "Baralgin" og "Paracetamol". På toppen af den patologiske tilstand af patienten gøre intramuskulære injektioner. Efter reduktion patient smertesyndrom intensitet overført til oral tage disse lægemidler. Hvis smerten ikke er fjernet, kan lægen ordinere narkotiske analgetika. De er ikke blot besidder smertestillende virkning, men øge effekten af narkotiske udstyr. Denne kategori af lægemidler omfatter beroligende midler, antidepressiva, antipsykotika. Det betyder blandt andet, fjerne angst depression, der ofte ledsager sygdomme i bugspytkirtlen. Ifølge eksperter, forekomsten af smerter forbundet med sphincter Oddi dysfunktion, dyskinetiske tarmlidelser, ledsaget af kramper. For at eliminere sådanne stater parallelt at anvende de relevante lægemidler (betyder "No-spa", for eksempel). Antispasmolytika have en indvirkning på reduktionen af muskler, uanset karakteren af deres oprindelse.

antacida

Hvis pancreassygdomme forekommer ledsaget med eksokrin på grundlag af smerte og dyspeptiske syndrom, til behandling af de anvendte midler, som undertrykker gastrisk udvælgelse saltsyre. Denne gruppe af lægemidler kaldes antacida. Konventionelt er disse lægemidler til pancreas opdelt i to kategorier: Suge- og sugemidler.

Den første gruppe bør medtages magnesiumoxid, natriumhydrogencarbonat og andre. Kategori ikke absorberes lægemidler indbefatter de lægemidler til pancreatisk som "Fosfalyugel", "Gelyusil", "Almagel" og andre. Disse lægemidler reducerer syreaktivitet under dets adsorption og langsomt strømmende neutraliseringsreaktion. Sammen med dette enzym reducerede antallet af ødelagt i maven. Syreneutraliserende lægemiddel til behandling af pankreatisk har en aktiv virkning på neutralisering af saltsyre. Men deres indflydelse er meget kort.

Er der en bedste kur mod kræft i bugspytkirtlen?

Eksperter giver ikke et entydigt svar på dette spørgsmål. Patologi tyder i de fleste tilfælde en kompleks terapi. Som allerede nævnt ovenfor, vil valget af lægemidler afhænger af det kliniske billede. Imidlertid indtagelse af enzymer som substitutionsterapi i lang tid er den mest effektive. Men i praksis, for at opnå fuldstændig helbredelse af sygdommen er muligt ikke så ofte. Typisk er sådanne midler bidrager til den normale funktion af bugspytkirtlen. Nogle lægemidler er ikke kun stabiliseret sekretion, men også forhindrer forekomsten af anfald, betændelser (sådanne lægemidler inkluderer, for eksempel, "Enzyme fort"). Vær dog opmærksom på, at noget medicin til forebyggelse (bugspytkirtlen) ikke vil være nyttigt, hvis du ikke holder til en kost. Korrekt kost i behandlingen af pancreatitis og andre patologier af det nævnte legeme er af afgørende betydning.

Effektivt lægemiddel til pancreatisk: "Creon"

Dette middel har den virkningen af et enzym, forbedrer fordøjelsesprocessen. Den aktive bestanddel til stede i sammensætningen af lægemidlet til behandling af pancreas - pakreatin - letter fordøjelsen af fedtstoffer, proteiner, kulhydrater. Dette fører til deres fuldstændig absorption. Tilgængelig lægemiddel i kapselform. Når det indtages, frigivelse af den aktive starter hundrede mini-mikrosfærer. De blandes med tarmindholdet og normalisere fordelingen af enzymer. Frigivelsen af aktivt pankreasenzymer medikament opstår, når mini-mikrosfærer tyndtarmen. Protease, amylase og lipase, pancreatin indbefattet i sammensætningen til en virkning, der fører til opløsningen af lipidmolekyler, stivelse og fedtstoffer.

Indikationer

Medikament "Kreon" anbefales som substitutionsterapi af eksokrin pancreas aktivitet på baggrund af tilstande, såsom:

- pancreatitis hos kronisk forløb;

- cancer i bugspytkirtlen;

- pankreatektomi;

- cystisk fibrose;

- duktal obstruktion fra neoplasme udseende;

- reduktion gastrointestinal fermentoobrazuyuschey aktiv aldring og andre sygdomme.

Den dosis af lægemidlet sætter lægen personligt. Det anbefales at halvdelen eller en tredjedel af en enkelt dosis til at tage umiddelbart før et måltid, resten - under måltider.

Bivirkninger og kontraindikationer

Ikke anbefalet medicin for akut pancreatitis eller forværring af sin kroniske form for overfølsomhed. Praksis viser, at lægemidlet tolereres meget godt. Blandt de sjældne bivirkninger observeret mavesmerter, opkastning eller kvalme, ændring i afføring (diarré eller forstoppelse). I sjældne tilfælde patienter oplever en allergisk reaktion. Normalt er det forbundet med overfølsomhed over for bestanddelene agent.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.