HobbyKunsthåndværk

Armbånd fra perler med hænderne: de oprindelige ideer af tilbehør

Kvinder altid drømmer om at se smuk. Og for det, de kom op med kosmetik, alle former for tekstiler, samt et udvalg af smykker og tilbehør. Nogle af disse tilbehør er de armbånd og perler lavet af natursten og forskellige perler. Selvfølgelig kan man købe dem i butikken, men meget mere interessant og mere smukke udseende armbånd lavet med dine egne hænder. For at gøre dette, passer til en bred vifte af perler: mat, blank, sort-hvid eller flerfarvet.

En simpel armbånd lavet af perler

Perler lavet af kunstige sten er tilgængelige og almindeligt anvendt materiale til fremstilling af armbånd. Armbånd fra perler med dine hænder kan gøre, trukket på sejlgarn eller snor af perler i forskellige størrelser og farver. Interessant vil se lidt tynde armbånd på den ene arm. Det hele afhænger af din fantasi. Armbånd et gevind kan være af en farve, for eksempel blå, den anden - den anden, for eksempel hvid eller lilla. Og så tråden for at skifte flere gange.

perle armbånd

Der er mange muligheder for, hvordan man kan lave armbånd ud af perler i hånden. Meget populære Kugler, dvs. armbånd, vævet perle. Dette er meget interessant, men den omhyggelige job, der kræver tålmodighed. En meget vigtig forudsætning for vævning er god belysning i rummet, fordi perlerne er en meget små perler. Der er mange metoder til vævning fenechek: for eksempel en simpel ordning fenechki - tic. Det er grundlaget for mange andre, men selv ser meget interessant. Udføres på motivet af de to strenge. Først på linie 4 sat på perler. Ved den yderste ende af den anden vulst er skruet fiskesnøre og stram, at resultere i en ring eller diamant. Så på den ene del af fiskesnøre hængte to perler, den anden - en. En anden ende af snøren ledes gennem den yderste perle første linje og spænd igen. Forskellige armbånd fra perler med hænderne kan væves på grundlag af denne ordning. Desuden vil denne Fenichka se godt ud på en halskæde, barrette eller brocher.

Armbånd med strikning elementer

Hvis du ved, eller ønsker at lære at hækle, kan du prøve at lave armbånd ud af perler med dine hænder med strikning elementer. For at gøre dette, bliver du nødt til at tilslutte tynde, tråd floss, perler, saks og nål. Med nål trukket på en tråd reserve perler og lange kanter: den ene kant er kortere, og den anden ende - længden af perler hængte. Hæklede masker til at gøre det beløb, der svarer til antallet af perler, og derefter strikkes en række kolonne, uden fm. Efter at tage en tråd trukket med perler og hendes provyazyvaem hver af perlerne i løkken. Den anden side fastgøre armbånd, strikke en række kolonne, uden fm. Nu behøver du kun at gøre spændet - og armbånd klar.

Nu hvor du ved hvordan man laver et armbånd af perler. For begyndere needlewomen vi kiggede på processen med at gøre et armbånd med elementer af strikning og en simpel tilbehør af perler, så nu skulle opstå vanskeligheder. Disse dekorationer vil fremhæve din individualitet og sans for stil til at hjælpe dig ser original. Nyd dit værk!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.