HobbyKunsthåndværk

Fange karper

Karper feeds primært plankton, dvs. er renere vand. Før fange karper udført på sådanne tip som alger bjælker, reed blade, agurk og så videre. Men denne fisk på sådan en lokkemad for at fange det var meget vanskeligt.

Den moderne teori om hvordan man fanger sølvkarpe, baseret på det faktum, at lokke skaber en tåge, og fisk på samme tid, suger vand og ottsezhivaya plankton sucks og krog.

Selvfølgelig er dette hemmelige fiskeri er, at på at fange karper. Det er først og fremmest, de komponenter, der udgør lokke: De skal skabe mere murkiness. Til dette formål gøre god brug af majsmel, mælkepulver, klid.

På svømmerstangen fange karper foretages sjældent. Selv om det er meget ofte tilfældet, i øvrigt, når fangst en fiskestang karper og andre fisk er fanget.

Meget bedre at fange karper opnås ved at kombinere krogen og lokke.

Karpe fiskeri skal ske på steder, der opfylder følgende krav: leret eller stenet bunden af reservoiret, overfladisk dybde (2 meter), modvind. Et andet trick af fiskeriet - det fanget på meget stærk krog, fordi det har nok fedt læbe.

At være en selskabelig fisk, karper ofte fanget i udstyr såsom bundfiskeredskaber eller en fiskestang med et hjul, og det skal være stærk nok, fordi sølvkarpe ofte hurtigt springer ud af vandet og på samme tid, han er meget stærk.

Erfarne fiskere ved, hvad de skal fange karper. Først og fremmest, det er alle vedhæftede filer, der har en vegetabilsk oprindelse. De fleste catchability dyse - en ung ærter, dåse eller kogt. Hook forklædte stykker af tang, karper tager fra bunden sammen med agn og svale. Det viser sig, at fisken selv er skåret. Men hvis krogen er ikke skarp nok, sølvkarpe, følelse i læben lille pik, straks spytte ud krogen og dysen, og en flok af fisk straks flyttet til et mere sikkert sted.

Oftest under bidende fiskesnøre trækkes, så senere svækket. Lystfiskere ved, hvad til at strejke i det første sekund, når snøren stramt. Ellers ville det allerede handling lystfisker ikke mening, alt vil afhænge af den fremtidige adfærd af fisken. Og hvis lykken vil smile, fiske anden gang samopodsechetsya.

Under alle omstændigheder, det første signal for fiskeren - den første spænding. Underbud fisken meget kraftigt modstå laver nogle betagende stunts, og hvis det lykkes at skjule sig i krat af vand, træk den derefter ud til at være ganske vanskeligt.

På grund af den uklarhed, stillede lokkemiddel, fisk flok samles på stedet fodring. Det vigtigste i dette - at sørge for, at lokke havde ikke tid til at slå sig ned til bunden.

Til denne god brug af skum perler.

I foråret, før den hurtige flor er karper fødevarer detritus - yl overfladelag med organiske rester. Samtidig hæver han karper omkring ham bundfald, forsøger at adskille fra mudderet noget velsmagende. Heraf følger, at i det kolde vand i den bedste karper fanget i den mudrede bund.

Og om sommeren, når vandet er fuld af planteplankton, sølvkarpe fanget i et urolige, "blomstrende" vand.

Hvis udstyret er til stede fiskeri kikkert, kunne han let se på overfladen blomstrende af reservoiret cirkler - en karpe spiser plankton overflade. Og for at finde de fisk - er halvt fuldendt, når der fiskes efter karper. Yderligere allerede - et trick. I dette tilfælde er lokkemaden er fodret lavvandet i en dybde på ti centimeter.

Karpe er en meget imponerende størrelse, som også bør tages i betragtning, når der fiskes. Undertiden den enkelte kan veje omkring halvtreds kg og nogle gange hårdere ...

Så vellykket bid!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.