SundhedSygdomme og betingelser

Glubske neurose: Årsager, symptomer og behandling

Glubske neurose, der ofte blot omtales som bulimi, - dette er en alvorlig, potentielt livstruende spiseforstyrrelse. Mennesker, der lider af denne sygdom lejlighedsvis spise for meget, med overdreven nidkærhed hælder på edibles, og derefter "renset", forsøger at slippe af med de overskydende kalorier ved hjælp af usunde metoder. Oftest er der gentagne forsøg på at kunstigt fremkalde opkastning og overdreven begejstring for tung øvelse. Sommetider patienter "renset", selv efter mindre bid eller normale portioner mad.

Således kan tilfælde af bulimi klassificeres i to typer:

 • bulimi til "rensning", hvilket indebærer tvang kalde opkastning eller misbrug af afføringsmidler, diuretika eller lavementer efter angreb overspisning;
 • billumi neurose uden en "udrensning" - i tilfælde, hvor personen forsøger at slippe af med kalorier og forebygge vægtøgning ved hjælp af sult, strenge diæter eller for anstrengende motion.

Det skal dog bemærkes, at disse to typer af lidelser ofte kombineres i fodring adfærd, og derfor at komme af med de overskydende kalorier af nogen af disse metoder kan kaldes en "udrensning".

Hvis du lider af denne sygdom vil sandsynligvis have alt for bekymret med din vægt og krop parametre. Måske du dømme dig selv for strengt imaginære fejl udseende. Da bulimi primært er forbundet med selvværd, og først efter at - med mad, sådanne sygdomme er meget vanskeligt at overvinde. Men effektiv behandling, som regel tillader, at du føler dig meget bedre at købe sunde spisevaner og fjerne alvorlige komplikationer.

symptomer

Hvis patienten glubske neurose, symptomerne på kan lidelser udtrykkes således:

 • konstante tanker om vægt og udseende;
 • endeløs frygt for at få fedt;
 • en følelse af uncontrollability af deres spiseadfærd;
 • overspisning indtil fremkomsten af ubehag eller smerte;
 • spise meget mere mad under et angreb af sult, end på det sædvanlige tidspunkt;
 • med magt opkastning eller overdreven motion at forhindre vægtforøgelse efter bladtab;
 • misbrug af afføringsmidler, lavementer diuretiske lægemidler eller postprandiale;
 • streng kalorieindhold optælling eller afvisning af visse produkter mellem anfald af sult;
 • overdreven brug af biologisk aktive tilsætningsstoffer eller naturlægemidler bestemt til slankende.

grunde

De præcise årsager til denne sygdom er stadig undersøgt af forskere. Blandt de faktorer, der potentielt bidrager til fremkomsten af spiseforstyrrelser, specielt herunder biologiske, følelsesmæssige trivsel, sociale kriterier og andre omstændigheder.

risikofaktorer

Alt for hyppige og vedvarende signal er "sulten", ankommer i hjernen tyder det menneskelige disposition til spiseforstyrrelser. udviklingsforstyrrelser bidrager til følgende faktorer:

 • At være kvinde. Oftest, bulimi diagnosticeret hos piger og kvinder.
 • Age. Normalt patologi manifesterer sig i piger 17-25 år.
 • Biologi. Hvis den næste patientens pårørende (søskende, forældre eller børn) er tilbøjelige til at spiseforstyrrelser, kan sygdommen i sidste ende manifestere sig i ham. Forskere benægter ikke muligheden for eksistensen af en genetisk disposition til bulimi. Derudover kan en vigtig rolle at spille en mangel på serotonin i hjernen. Overvægt i barnet eller den unge øger risikoen for sygdom i fremtiden.
 • Psykologiske og følelsesmæssige problemer. Følelsesmæssig ustabilitet, herunder angst og lavt selvværd, fremmer normale signal hyppig "sulten". Man begynder at spise for meget på grund af stress, dårlig mening om sig selv, tilgængeligheden af mad i køleskabet, der lider af kostvaner og simpelthen ud af kedsomhed. I nogle tilfælde, en situation forværret psykologiske traumer og alvorlig miljøforurening.
 • Trykket fra medierne. Tv og internet-kanaler, i modeblade folk er konstant at se en masse af magert modeller og skuespillere. En overflod af ideelle figurer i showbusiness, som om den harmoni svarer til succes og popularitet. Men indtil nu ukendt, hvad enten afspejles i medierne eller sociale værdier, tværtimod, det er medierne, drevet af den offentlige mening.
 • Den stress i forbindelse med jobbet. Ukontrolleret appetit er meget almindeligt i professionelle atleter, skuespillere, dansere og modeller. Coaches og familiemedlemmer ofte uforvarende øge risikoen for neurose i deres menigheder, inspirerende unge atleter til vægttab, vedligeholdelse lav vægt og mindske dele af fødevarer af hensyn til at forbedre kvaliteten af øvelserne.

behandling

Billumi neurose kræver typisk en kombination af flere typer af behandling; Det anses for den mest effektive kombinationsbehandling med antidepressiva.

Oftest, læger praktiserede et team tilgang, når terapien er involveret ikke kun eksperter, men også patientens familie og læge eller anden læge.

psykoterapi

Psykoterapi eller rådgivning, - en diskussion af uorden og tilhørende problemer med en professionel terapeut. Ifølge undersøgelser, dokumenteret effekt kendetegnet ved følgende typer af psykologisk rådgivning :

 • Kognitiv adfærdsterapi, som gør det muligt for patienten at selv identificere usunde, negative overbevisninger og adfærd og erstatte dem med mere positive udtalelser og vaner;
 • familieterapi rettet mod mål interven- forældre i den forkerte fodring adfærd af barnets teenager;
 • interpersonelle psykoterapi, analysere problemer i intime relationer og gør det muligt at forbedre kommunikationsevner og problemløsning.

medicin

Antidepressiva kan reducere intensiteten af symptomerne på sådanne sygdomme som neuroser glubske. Behandling oftest udføres som en forberedelse kurser "Prozac", som er en selektiv serotonin reuptake inhibitor (SSRI).

Hvordan til at håndtere sygdommen på egen hånd

 • Konstant minde dig selv om, hvad der betragtes som normalt vægt for din krop.
 • Modstå trangen til at gå på en diæt eller springe måltider, da dette kan medføre overspisning.
 • Udvikle en plan til bekæmpelse af den følelsesmæssige pres. Eliminer eller neutralisere kilder til stress.
 • Find positive rollemodeller til at hjælpe dig med at forbedre selvværd.
 • Kast dig ud i spændende hobby, som kan distrahere dig fra at tænke overspisning og "udrensning".

Målrettet arbejde med dig selv - den bedste kur mod bulimi, så tam glubende sult og behovet for at forhindre afbrænding af kalorier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.