SundhedSygdomme og betingelser

De vigtigste symptomer på Huntingtons chorea

Tilfælde af Huntingtons chorea er ikke alt for ofte findes i moderne medicin. Det er en kronisk sygdom, der er ledsaget af en gradvis progressiv skade på nervesystemet. Desværre, til dato er der ingen effektiv behandling, og prognosen for patienter ugunstige.

Hvad er Huntingtons sygdom?

Degenerativ chorea - en arvelig sygdom, der er associeret med ændringer i visse gener. Oftest sygdommen begynder at manifestere sig i alderen fra 20 til 50 år. Men teenage Huntingtons chorea er ekstremt sjældne.

Med en sådan sygdom observeres gradvise atrofi hoveder caudatus kerner i den menneskelige hjerne. På grund af denne degenerering, de vigtigste symptomer på sygdommen viser sig - det hyperkinesi, psykiske lidelser og andre lidelser.

Som du kan se, den forårsager Huntingtons chorea udelukkende genetisk. Men der er risikofaktorer, der kan udløse sygdommens opståen. Især degeneration begynder ofte på en baggrund af infektionssygdomme, af visse lægemidler samt svigt og hormonelle forstyrrelser.

Huntingtons sygdom: Foto og symptomer på sygdommen

Som allerede nævnt, de fleste af de degenerative processer i hjernen begynder i voksenalderen. Det er værd at bemærke, at kun en læge kan stille en diagnose, "Huntingtons chorea" efter at have foretaget alle nødvendige undersøgelser.

Symptomerne og deres intensitet afhænger af det stadium af sygdommen. Som regel i første omgang synes hyperkinesis ansigtsmuskler. Som et resultat af den gradvise ødelæggelse af nervefibre der er ufrivillige muskelsammentrækninger - i lyset af syge mennesker ofte kan ses meget udtryksfulde ansigter, ukontrolleret hæve eller sænke øjenbrynene, kinder trækninger. I nogle tilfælde, mulige og hyperkinesis lemmer, hvor patienterne fleksion og ekstension fingrene krydsede ben, etc.

Efterhånden som sygdommen skrider frem, og ændrer patientens tale. Oprindeligt forstyrret udtale af lyde, og derefter ændre hastigheden og rytmen i samtalen. Cirka halvdelen af de patienter, der oplever hyppige anfald.

Sammen med bevægelsesforstyrrelser vises meget tydelige psykiske lidelser. Hvis i de tidlige stadier af Huntingtons chorea observerede hyperexcitabilitet og irritabilitet, i fremtiden der og udtalt følelsesmæssig ustabilitet, hukommelsestab, tab af evnen til abstrakt, logisk tænkning, perception og koncentration. Til sidst kommer der en demens.

Er der en effektiv behandling for Huntingtons sygdom?

Desværre er de eksisterende metoder kun beregnet til at lette patientens tilstand og symptomatisk behandling. Konstant overvågning af en neurolog, og tage visse lægemidler kan hjælpe med at reducere forekomsten af bevægelsesforstyrrelser, samt bremse udviklingen af psykiske lidelser. Prognosen for patienter med en sådan diagnose er meget skuffende. Den gennemsnitlige varighed af menneskers liv med sådan en diagnose er 12-15 år efter symptomdebut.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.