FormationVidenskab

Mellemfod - strukturelle træk.

Vores krop - er en unik skabelse af naturen, og nogle gange er vi ikke engang ved, hvad de vigtige funktioner udføres af vores krop, hjælper os til fuldt ud at udvikle og udføre deres aktiviteter. For aktivt liv, skal vi altid være i bevægelse og hjælpe os i denne vor bevægeapparatet. Det handler om det, vi vil tale i denne artikel, men snarere om, hvad mellemfoden. Navnet er helt usædvanligt, så lad os se, hvad det er. For at begynde at definere, hvad en metatarsal knogle. Det er ikke andet end en samling af fem lange knogler i foden. Den korteste er den første metatarsal knogle, og den længste - den anden.

Ved beskrivelsen af disse eksperter identificeret datastruktur knoglestruktur - et hoved, krop og faktisk base. En identisk struktur og har en metacarpal knogle. Basen er forsynet med en metatarsal Ledflade. Dette er nødvendigt for at forbinde med dem kunne fodrodsknogler. Baserne af mellemfodshovederne knogler er kileformet. I de første fire - sendt en skarp kile del ned. På den femte - kilen er rettet sideværts. Så tilbringe beskrivelse skiftevis. Som nævnt ovenfor, hvis man ser på den første metatarsal knogle med plantar side, kan du se, at det er opdelt i to dele. Disse dele er tilstødende sesamben. Hvis vi ser på knoglerne i forfoden, kan du bemærke, at der er fire intercostals plads mellem dem. Bunden af den første metatarsalknogles definerer den mediale kile med knogle joint. Med hensyn til bunden af den anden og tredje er de forbundet med den laterale og sphenoid. Den femte metatarsal Det forbinder med kasse. Vi går videre til beskrivelsen af deres kroppe. Metatarsaler, eller rettere, deres kroppe, har tre ansigter. der er mellemrum, der kaldes interosseous metatarsal huller mellem dem. 5 metatarsal knogle har et karakteristisk træk: det har Ledflade kun på den ene side - medialt.

Du spørger den logiske spørgsmål: Hvad at vide? Faktum er, at vores liv, som du ved, er kendetegnet ved en konstant risiko og ekstreme situationer, som desværre ikke altid ender godt for os. Når vi bryder sig ved et uheld, hvad en lem, skal den vide, hvilke foranstaltninger vi skal tage i en sådan situation. Når vi kender strukturen i vores muskler og led, kan du hjælpe dig selv til et blåt mærke eller en fraktur.

Så lad os fortsætte: metatarsal og dens karakteristika. Dens latinske navn - ossametatarsalia. Som hovedregel bør tælle metatarsal knogler begynde med den mediale margen af foden. Ligene af alle fem terninger har en prisme form og let konveks. Et interessant faktum er, at den femte metatarsal knogle ujævn. Dette er for at sikre, at peroneus brevis var knyttet til det.

Som med ethvert organ, metatarsal er meget skrøbelig, så tage sig af alle former for brud og blå mærker.

Ligesom ethvert organ, skal knoglen være forsynet med vitaminer, især med ankomsten af den kolde efterår og vinter. Læger anbefaler på det kraftigste at tage calcium kun om sommeren. Faktum er, at i et varmt klima, vores krop absorbere alle de næringsstoffer, og i efteråret - når kroppen er berøvet lys, vil calcium receptionen har absolut ingen fordel, da de metaboliske processer bremset med 40% end om sommeren. Derfor er du nødt til at bekymre sig om kroppen i forvejen, skal du ikke vente, indtil sygdommen sig til dig vil afhente. Kendskab til disse og andre regler, kan du altid holde en aktiv livsstil!

Spis mere magnesium, calcium og protein, som kan bidrage til fleksibilitet og styrke af dine knogler.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.