BilerBiler

Olie "Shell Helix 10W-40" semi-syntetiske: anmeldelser, specifikationer

Motorolie er ansvarlig for kvaliteten af hele systemet. Hvis i processen med at vælge en fejl, ikke kun den forkerte del vil ikke have en positiv effekt på de mekanismer, men kan også ødelægge dem. Derfor er alle køretøjer ejer søger at erhverve produkter maksimal kvalitet fra kendte mærker.

En populær kompositioner er olie "Shell Helix 10W-40" (semisyntetiske). об этом средстве можно встретить в различных источниках. Anmeldelser om dette værktøj kan findes i forskellige kilder. Erfarne bilister, mekanikere og teknikere vil hjælpe dig med at forstå, om ikke at fylde et lignende værktøj i bilen.

Generelle egenskaber

свидетельствуют о достойном качестве представленного продукта. Nærmere oplysninger om motorolie "Shell Helix 10W-40" viser anstændige repræsenteret som produktet. Dette er en af de mest populære serier for personbiler. Produktet er fremstillet på basis af semi-syntetisk. Dette reducerer produktionsomkostningerne væsentligt.

På grund af den særlige behandling af råmaterialet, smøremidler "Shell Helix" anderledes høj renhed. Dette har en positiv effekt på ydeevne kvaliteter af produktet. Acceptabelt olie omkostninger og høj ydeevne gør det populært i dag.

Strukturen omfatter de unikke komponenter i olie. Gennem denne tilgang til produktion, "Shell" sikrer beskyttelse mod skader og sliddele. Ifølge producenten, kan deres smøremidler tjene motorsystemet er bedre end konkurrerende formuleringer.

arter

Repræsentationen af den kategori af smøremidler inkluderer alle 3-midler. Det XH7, XH6, Plus. Hver af dem har lidt anderledes. Teknologi står ikke stille. "Shell" Virksomheden er i konstant udvikling af nye formler, der forbedrer de eksisterende formuleringer af sine olier.

Disse midler er semisyntetiske forbrugsvarer. I forskellige beholdere realiseres "Shell Helix 10W-40" olie (semisyntetiske). 1 л составляет 260 руб. Prisen på en liter gør 260 rubler. Til beholderen 4 l skal betale 950-1150 rubler.

Series "Shell Helix XH6» er dyrere. 4 liter smøremiddel kan købes for 1500-1600 rubler. Plus-serien kan købes for 1350-1550 rubler. 4 l. Dette er de gennemsnitlige omkostninger. Derfor er det semi-syntetiske "Shell" nyder i dag efterspørgsel.

oliebaseret

Olie til biler, som det er kendt, kan bestå af en mineralsk eller syntetiske komponenter. I det første tilfælde sammensætningerne opnået under raffinering. Det betyder mindre væske til motoren. Denne olie skal skiftes hyppigt. Den er designet til den gamle model motorer.

Syntetiske er fremstillet udelukkende af syntetiske stoffer. Denne væske, et effektivt middel, der anvendes i motorer af ny prøve. Omkostningerne af syntetisk højere end for mineralolier. , которое относится к этой группе составов, обойдется покупателю в 2150-2250 руб. Til sammenligning blev en populær olie "Shell Helix Ultra 10W-40", der henviser til denne gruppe af forbindelser, vil koste 2150-2250 rubler. 4 l.

Ved tilslutning mineralske og syntetiske komponenter opnåede semisyntetiske. Det har de kvaliteter af både af dets komponenter. Disse midler bruges næsten overalt. Når du vælger nødvendigvis behøver at tage hensyn til anbefalingerne fra producenten.

viskositetskvalitet

Præsenteret olie har visse viskositeter. Dette værktøj kan bruges i de fleste dele af vores land. Sammensætning, der er relateret til klassen af SAE 10W-40, drevet ved en temperatur på fra -20 til +35 ° C Midlerne kan give god beskyttelse af motordele.

Men hvis har regionen oplevet lavere temperaturer om vinteren, skal du vælge en anden klasse af viskositet. For eksempel, for de koldeste områder i Rusland rådes til at købe "Shell Helix 0W40». Denne olie fryser ikke selv ved -35 ° C kold.

Varmen for flydende smøremiddel simpelthen dræner fra metaloverflader. Dens lag thins. Der kan være huller i oliefilmen. Derfor bør viskositeten være høj nok til at opvarme og ved høje belastninger opnåede friktionsdele god glide.

Forskelle forbindelser repræsenteret

полусинтетической серии относится всего 3 типа смазок. Som det er blevet sagt, at motoren olie "Shell Helix 10W-40" -serien er et semisyntetisk af alle 3 typer smøremidler. Hver af dem har sine egne særlige kendetegn.

XH7 serien er fremstillet ved hjælp af en særlig teknologi. Strukturen indeholder en liste over specifikke additiver, der giver særlig beskyttelse for bilmotor fra tidlig svigt. Midler modtaget godkendelse til brug i motorer "Fiat", "Renault", "Volkswagen".

XH6 serien var den nye sammensætning af tilsætningsstoffer. Det har forbedret ydeevne på grund af dem olie. Det kan imidlertid ikke blandes med andre analoge forbindelser. Betyder XH6 lov til at bruge virksomheden "BMW", "Audi", "Hyundai", "Kia", "Mercedes", "Volkswagen".

Plus serien er designet til en bred vifte af motordrevne design.

olie XH7

серии XH7 говорят о возможности его заливки в бензиновые и дизельные моторы с системой впрыска горючего, рециркуляции газов, а также с каталитическим преобразователем. Detaljer for motorolie "Shell Helix 10W-40" -serien XH7 antyder muligheden for dets hælde i benzin- og dieselmotorer med et indsprøjtningssystem, recirkulationsgasser, og også med katalysator. Også repræsenteret middel anvendes i motorer med turboladning og intercooler system.

Olie XH7 fjerner effektivt forskellige forurening fra metaloverflader, kæmper med tegn på oxidation. Takket være dets unikke sammensætning organer kan anvendes i lang tid uden at kræve udskiftning. Den bekæmper effektivt med spor af korrosion, forhindrer mekaniske skader.

Når dette stof forbrug af benzin eller diesel er markant reduceret. Selv ved høje belastninger denne sammensætning giver høj beskyttelsessystemer i motoren. Motoren kører roligere og mere stabil.

olie XH6

станет понятно, что ее основа способствует качественной защите двигателя от неблагоприятных воздействий. Hvis vi betragter de kvaliteter af syntetiske "Shell Helix", bliver det klart, at det bidrager til grundlaget for høj kvalitet motor beskyttelse mod skadelige virkninger. Semisyntetiske har nogle af kendetegnene for mineralolie. For at forbedre kvaliteten af disse præparater, "Shell" tilføjer til listen over særlige basis olie tilsætningsstoffer.

Smøremidlet XH6 særlige komponenter. De har høj detergent, dispergeringsmiddel, anti-friktionsegenskaber. Imidlertid er takket være deres særlige formel repræsenteret ved værktøjet ikke anbefales at blande med andre olier. Udenlandske additiver, der kommer i kontakt med komponenter XH6, kan forårsage uforudsigelige reaktioner.

At sikre en stabil drift af motoren efter fyldning af krumtaphuset repræsenteret midler bør skylles grundigt før dette system. I dette tilfælde, smøring er gennemført.

olie Plus

Plus serien repræsenterer en af de bedste blandt "Shell Helix 10W-40" (semisyntetiske) olier. Ekspertanmeldelser tyder på, at det er tilladt at bruge i forskellige designs og motorer prøver.

Præsenteret olie egnet til turboladede motorer. Desuden er en sådan middel anvendes i motiver med et stort antal ventiler. De indsprøjtningsmotorer, der kører på benzin, som repræsenteret ved produktet anvendes. Ud over disse serier af olie sorter Plus, kan hældes i diesel og Gas & benzinmotorer.

Under sådanne omstændigheder olien udfører sin funktion fuldt ud. Det giver en god glidende bevægelige elementer, hurtigt at komme til alle dele af samlinger og mekanismer. beskyttelse Kvalitet udføres selv under tunge belastninger og ugunstige miljøforhold.

Hvordan at skelne en falsk?

I nogle tilfælde, folk forlader negativ feedback på indsendte olier. Dette skyldes købet af forfalskning. Defekt præparat som fremstilles af skruppelløse producenter, kan beskadige det motoriske system. Hans behov for at blive repareret eller ændret fuldstændigt. For at undgå dette, skal du lære at skelne en falsk, "Shell Helix."

Hver serie er tilgængelig i en beholder af en bestemt farve. Således er en serie XH6 fremlagt i den gule beholder, XH7 - blågrønne dunke. Plus semisyntetisk olie udledes i dåser eller grafitgrå farve (farvetone kan være mørkere eller lysere). Hvis farven på dåserne er anderledes, er dette absolut en falsk. Lignende midler under alle omstændigheder ikke kan hældes i krumtaphuset af dit køretøj.

Det er også nødvendigt at være opmærksom på tilstedeværelsen af Shell PurePlus Technology logo. Forge sådan mærkat er svært nok. Derfor falske sammensætninger ikke. Spejl klistermærke siger om den oprindelige sammensætning.

For at undgå at blive offer for svindel, skal du købe smøremidler fra pålidelige leverandører. De vil have alle de nødvendige dokumentation, certifikater for kvalitet for alle produkter.

forbruger anmeldelser

преимущественно положительные. Anmeldelser af olien "Shell Helix 10W-40" (semisyntetiske) overvejende positiv. 80% af brugerne bemærkede repræsenteret af højtydende produkt. Negative anmeldelser er forbundet med køb af varemærkeforfalskede eller forkert valg af olie.

Eksperter kraftigste råde, før de køber olie kompositioner nødvendigvis læse instruktionerne bilindustrien Equipment Manufacturer. Det viser tydeligt, hvilke egenskaber skal have et middel til servering. Ved forkert valg af motoren kan tage skade.

Chauffører opmærksom på, at når du bruger "Shell Helix" motoren starter stille og roligt. Reduceret vibration. Motoren kører på fuld kapacitet, hurtigere hurtigopkald.

Systemet holdes rent. I den bitre kulde motorstart er gjort let. Denne høje kvalitet betyder. Dens popularitet i dag forbliver konstant høj.

о нем экспертов и опытных водителей, можно отметить высокое качество продукта. Overvej funktionerne i "Shell Helix 10W-40" olie (semi-syntetiske), af IT-ekspert og erfarne chauffører, det kan bemærkes den høje kvalitet af produktet. Smøremidler fuldt ud opfylder de høje krav og standarder, effektivt at beskytte motoren mod skadelige virkninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.