BilerBiler

Hvordan at sætte tændingen på de fire-takts motor?

Hver af bilisterne ikke ved første hånd, hvad en forkert fortænding. For føreren er konstant problemer med at starte motoren, strømsvigt, samt øget brændstofforbrug. For meget samme enhed sådanne problemer kan ende meget dårligt, især hvis fortænding er samlet op lidt tidligere end den burde være.

I denne artikel vil vi se på, hvordan man kan sætte tændingen til kontakt og kontaktløse system. Den første siden starten af produktionen er indstillet til klassisk musik, mens den anden dukkede op i begyndelsen enogtyvende århundrede. Det fik straks popularitet blandt bil-ejere, som adskiller sig fra den tidligere høj pålidelighed og levetid, samt de bedste elektriske egenskaber, hvorfra afhænger gnist i forbrændingskammeret.

For information om hvordan man kan sætte tændingen på bilen, kan vi fortælle kort. Processen vil blive beskrevet nedenfor. Det faktum, at de firetaktsmotorer er helt betyder på det tidspunkt, men på trods af dette, satte tænding på samme sovjetiske eller udenlandsk køretøj er ikke så hårdt, som du sætter tænding på Izh Jupiter 5. Sidstnævnte for hver cylinder, som to, har sin egen , en separat kontakt tændingssystem, som hver især kræver justering.

Nu direkte på selve proceduren. Naturligvis kan du nå den nærmeste tankstation, hvor det vil gøre brug af strobe, men det koster penge, og denne enhed er ikke på alle bilist, så vi vil overveje den enkleste metode, der kræver et minimum af indsats, værktøjer og viden.

Først og fremmest, er du nødt til at beregne kompressionsslaget i den første cylinder. Vatkoj gnist stik, plug hullet, hvorefter glat dreje krumtapakslen af skralden. Så snart hun vil tage ud, tørnes på, indtil sammentræf af etiketter på en trisse og ved lavvande den frontale dæksel. Nogle biler har tre mærker, der hver svarer til AI-80, AI-92 og AI-95 under rotationen. I virkeligheden, om hvordan man kan sætte tændingen til en bestemt bil, er der masser af tutorials, behøver du kun at bruge lidt tid på at søge på internettet.

Lad os vende tilbage til vores procedure. Montering af krumtapakslen ved en gennemsnitlig etiket vil sætte tænding timingen af 5 grader. På det tidspunkt, mens krumtapakslen er deres "dovorachivat", vil betændelse forekomme allerede i forbrændingskammeret. Hvert mærke af benzin på det tidspunkt, det er anderledes, og dermed ændre vinklen og timing.

Behovet for installation af antændelse kan opstå efter reparation, samt efter uagtsom brug af køretøjet. Tænding kan miste sig selv, hvis motoren producerer højere vibration. Så vi igen stille spørgsmålet: "Hvordan indstiller tændingen?". VAZ-2106 har det samme system som ovenfor beskrevet, så det vil ikke være nogen problemer. Nu, når stemplet er i topdødpunktet, er det muligt at indstille tændingen distributør til den ønskede position.

Til dette er det nødvendigt at fjerne den fra aktuatoren, derefter indstille skyderen i den ydre kontaktsiden af kontakt af den første cylinder på låget. Således, ved afslutningen af kompressionsslaget i den første cylinder det også vil blive leveret til den gnist, der vil antænde blandingen. Nå, nu er spørgsmålet, hvordan man kan sætte tændingen ikke bør forekomme. Efter afslutningen af de procedurer, der er nødvendige for at starte motoren, og derefter en mere finjustering på den opvarmede enhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.