BilerBiler

Hvad er den fedeste bil i verden? Top 5 dyreste biler

Selv 20 år siden den dyreste og utilgængelige var 24-I "Volga" bil til sovjetborgere. Dens officielle pris var 16 tusind rubler. Under hensyntagen til den gennemsnitlige månedsløn på 150-200 rubler, det var en rigtig luksus for almindelige arbejdere. I 20 år har tiderne ændret sig betydeligt, og i dag på vores veje i fuld fart boltre "Rolls-Royce" og "Porsche". Ved synet af sådanne biler opstår næsten hele spørgsmålet: "Hvor meget er han værd?" I dag svarer vi dette spørgsmål inden for rammerne af vores top 5 placeringer (den "tip" ranking top 10) de fedeste biler i verden.

Førstepladsen - "Bugatti Veyron"

Denne sportsvogn af året har været på de første linjer af lignende vurderinger og i 2013, det år stadig vandt førstepræmien på året. "Bugatti Veyron" - er den fedeste bil: den hurtigste, kraftfuld, hurtig og derfor dyre. Det koster lidt mere end $ 2 millioner. Produceret "Veyron" begrænset serie, så selvom du har penge til at købe en bil som denne er usandsynlig.

Andenpladsen - "Pagani Zonda Roadster"

Denne sportsvogn er også placeret som verdens fedeste bil. "Pagani Zonda Roadster" i deres egen specielle. Dens krop er fremstillet af et specielt carbon-titanlegering, hvilket i høj grad letter dets egenvægt. Kombineret med aerodynamisk kofanger og kraftfuld motor, denne bil har en tophastighed på 339 kilometer i timen. Det er kun 60 km mindre end de to milliontedel "Bugatti Veyron". Af den måde, om priserne. Det er "Pagani Zonda Roadster" omkring 1 million 800 tusind dollars.

Tredje sted - "Lamborghini Revenshin» (Lamborghini Reventon)

Ligesom "Bugatti", er denne bil produceres i begrænsede mængder. Der er kun 20 eksemplarer i verden, blandt dem en holdes i museet af den italienske bekymring. "Lamborghini Revenshin" har mindst to funktioner. Først - dette er det unikke i (være sikker på, dette sport straf ens i design og "fyld" absolut ikke vil være på meree på russisk). For det andet - det er individualitet. Det faktum, at hver kunde er placeret på instrumentbrættet navn plade med navnet på ejeren. Og der er "Lamborghini Revenshin" 1,6 millioner dollars.

Fjerde sted - et sted for "Ferrari Enzo"

Ifølge eksperter, "Ferrari ENTSO" - er den perfekte bil til hastighed elskere. For mange er det placeret som verdens fedeste bil. Af tekniske data på maskinen er det ikke det sidste sted, og dens design fascinerer mange. Køb "Ferrari Enzo" kan være præcis $ 1 million.

Femte sted - "Koenigsegg CCXR"

Denne maskine med sin pris på $ 1 mio holdes på samme niveau med "Bugatti Veyron", i det mindste i tekniske termer. Ifølge motorkraft det fortjener lederskab i rækkefølgen af "Den fedeste bil i 2013 i verden. "Maksimal hastighed" er den samme som for den "Bugatti" - 400 km / t, jerk "hundreder" - 3,2 sekunder (0,7 sekunder mindre end nutidens bedømmelse leder).

konklusion

Det blev vurderet de dyreste biler i verden. Hvis vi betragtede den fedeste russiske maskine entydigt leder ville være "Marussia B2", for det er bedre, mens vores bilindustri ikke længere produceres.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.