Af teknologiMobiltelefoner

Den 2610 Nokia: beskrivelse, menu

Helten i denne artikel vil ikke cool moderne smartphone, og ekstremt simpel telefon - Nokia 2610. Beskrivelse vil bestå af designet gennemgang af sagen, at batteriets ydeevne, display-software.

At vælge en mobiltelefon

Enhver person aspirerer til at erhverve de nyeste udviklinger gadgets. Dette antyder, at på nuværende tidspunkt menneskeheden er stærkt afhængig af teknologi. Men i modsætning til forudsigelser, de gamle mobiltelefoner ikke kommer helt ud af brug. De er nu at finde i hænderne på brugerne. Som regel betyder et sådant valg ikke påvirke en anden grund. Først og fremmest kan nutidens smartphones ikke anses for pålidelige, da selv de dyreste elementer ikke kan prale af stor batterilevetid periode. Og for eksempel Nokia 2610 fungerer uden genopladning i mindst 7 dage.

Simple mobiltelefoner er i stand til at udføre et ret begrænset liste over opgaver. Den består kun af kommunikationsmuligheder. Dette er en SMS-beskeder (modtagelse / afsendelse) og opkald. Desuden vil ingen skade bemærkes, at sådanne anordninger er af god kvalitet og holdbarhed.

Nokia 2610: korte karakteristika

Producenten har placeret denne model som en ungdom. Det refererer til budgettet enhed, således at tiden for frigivelse er blevet ganske populært. telefon produktionen startede i 2006. Så den finske virksomheds telefoner var på toppen af popularitet.

Hvad samme karakteristika adskiller Nokia 2610?

 • Karosseri: candy bar.
 • Vægt: '91
 • Dimensioner: 104 × 43 × 18 mm.
 • Kommunikation standard: GSM 900/1800 (2G).
 • Autonomi: batteri på 970 mAh.
 • Features Skærm: 128 × 128 pixels.
 • Ringetoner: 24-tone polyfoniske ringetoner.
 • Base: Series 40 2nd Edition.

design funktioner

Det første, der fanger øjet, når den ses fra denne mobiltelefon - kompakthed. Takket være de optimerede dimensioner, alle brugere, uden undtagelse, hævder, at enheden er ganske behageligt i hånden. Brug det komfortabelt. Som for vægt, kan enheden sikkert slidt ikke kun i hendes pung, men også i lommerne på bukser eller skjorte.

Eksternt, Nokia 2610 telefonen ser ganske elegant. I øjeblikket er dog, dens design kan kaldes retro-stil. Alle funktioner i kroppen kan ses alsidighed, takket være som brugen af gadget kan ikke kun en pige, men en ung mand. I en alder kategori af købere er også ingen begrænsninger. Design er unikt matchet optimalt producenten. Klart synlig tilbageholdenhed og kortfattethed. Geometrien af de former kombineres og helt hældt i det overordnede koncept.

Designere brugt teknikken accentuering. I denne rolle, repræsenteret ved rammen, indrammer skærmen. mørk farve er valgt for sin udsmykning (sort). For at undgå ruhed og kejtethed, producenten har valgt en lidt buet form til kanter og hjørner. Det hele er lavet af skær, som anvendes til kontrast. Denne form for markedsføring naturligvis tiltrukket sig opmærksomhed fra købere. På hylderne i tre farver løsninger blev præsenteret på salgstidspunktet: sort (klassisk) og to tilsammen - grå-lilla og sølv-grafit.

tastatur

Styr finske mobiltelefon båret af knap tastatur. Den er lavet af plastik. Det repræsenterer to enhed. Den første - de bløde taster. Deres volumen (4) og placeringen af standarden. Fem-vejs joystick. Den midterste knap lader dig ind i menuen. Pile placeret på krom falsen. De kan programmeres for hurtig adgang til enhver funktion, for eksempel, vælge en melodi på et opkald eller ændre alarmtidspunktet.

digital blok traditionelle nøgler har en rektangulær form. Deres dimensioner er standard. Placering - klæbende til hinanden. Der er et lys, der er godt tildeler alle symboler trykt på knappen. Ifølge ejerne flertallet, er kommentarer på tastaturet ikke fungerer. Nøglen rejse er blød og let at trykke, bliver de aktiveret hurtigt med ingen falske klik.

stik

For at være i stand til at drage fuld fordel af den enhed Nokia 2610 udviklere bør overveje at der er vigtige stik. Den første - til tilslutning af opladeren. Hans model - Nokia ACP-7. Der er også en mulighed for at anvende vejen hukommelse. Den store fordel er tilgængeligheden af lydstik. Stikket har en standard type - "mini-jack" Bruges til at tilslutte et headset. Dog bør købere være opmærksomme på, at hovedtelefonerne ikke er fastsat i sættet, så du bliver nødt til at købe dem separat.

På kroppen kan du se port til tilslutning af kabel, der forbinder telefonen til en pc. En sådan fremgangsmåde anvendes under datatransmission. Fås også, og en særlig stik, men det er kun fokuseret på den tekniske bly. Typisk er denne fremgangsmåde til forbindelse er kun nødvendigt at ændre firmwaren.

udstilling

Den lille størrelse af displayet ikke overraske nogen, når det kommer til trykknaptelefon. Især hvis udstyret er fremstillet for ti år siden. Til forsvar for denne model, for eksempel, at mens smartphones er simpelthen ikke lavet med store touch-skærme.

Med hvad der vises grafisk information i den finske telefon med et indeks på 2610? Displayet produceret af forældet teknologi, som er baseret passiv matrix STN. Billedopløsning kritiske lille - kun 128 × 128 pixels. En funktion af skærmen er lavt strømforbrug og lave omkostninger.

At tale om det billede klarhed og fraværet af korn er i det mindste forkert. Matrix kan kun afspille 65.000 farver, hvilket indikerer den lave farvegengivelse. På gaden for at læse oplysningerne er næsten umuligt, da direkte sollys skærmen er refleksion.

Kort information om batteriet

Nokia 2610 Stand-alone operation udføres ved hjælp af et aftageligt batteri (model - BL-5C). Den er baseret på brugte lithium-teknologi. Kapaciteten kan roligt gå ud fra, at store, da dens kapacitet er 970 mAh. I standbytilstand telefonen ikke behøver at opkræve omkring 15 dage. Producent i undervisningen viser, at samtalen med batteriet, der ringer kører 3 timer.

I betragtning af, at den type batteri er aftagelig, kan i tilfælde af brud eller svigt af hendes telefon fjernes og erstattes med en ny. Du bliver nødt til at åbne låsen på bagsiden. Efter en knap hørbar klik på panelet kan fjernes. Under et batteri i en særlig niche med riller.

menu

Nokia 2610 en typisk menu til enheden kører på Series 40 2nd Edition. Den vises som et ikon på 3 * 3. Menuen består af et standard sæt af muligheder. Disse omfatter følgende elementer:

 • Adressebog - i hukommelsen én post kan gemme op til fem numre.
 • Indlæg - Brugeren har mulighed for at sende ikke blot tekst underretninger, men også med indholdet af multimediefiler.
 • Opkald - menu på telefonen, herunder oplysninger om indgående, udgående og ubesvarede opkald. Her kan du også se deres varighed.
 • Indstillinger - styrer alle tilgængelige muligheder (ringetoner, temaer og så videre).

Selvfølgelig ikke uden sådanne menupunkter som "Programmer", "Galleri", "Planlægning".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.