Nyheder og SamfundNatur

Men hvordan og hvor de isbjørn liv?

I et land af evig sne, hvor isbjørnen lever, er dette rovdyr betragtes som en af de største og mest glubske. Ikke desto mindre, ofte foretrækker han mad af kød vegetabilsk oprindelse og gør det mere sandsynligt end andre rovdyr.

Isbjørn. beskrivelse

Måltider isbjørne blandet, og dette afspejles i strukturen af kraftige hjørnetænder. Overfladen af kindtænderne af disse dyr er rå og flad, hvilket er praktisk for enhver form for tygge mad.

Ved hjælp af kløerne på rovdyr med skarpe kløer tåre bytte fra hinanden og gravet op af jorden spiselige frugter og rødder. På hver lemmer - 5 lange fingre, skarpe kløer, der ikke trukket tilbage.

Meget mærkeligt, men en perfekt hørelse og skarpe syn kan ikke prale af sådanne rovdyr. Isbjørne kan ikke se objekter volumen, da synsfelt i deres øjne overlapning. Men lugtesansen hos dyr udviklede meget bedre. Predator ofte for at se, hvad der er omkring, er vi nødt til at komme op på bagbenene, dreje hovedet, og udforske alt næsen.

Bærer - et stort dyr, der vejer 400-700 kg, en længde på 240-260 cm Hunnerne er noget mindre -. Afvejes 200-500 kg, og længden - ca. 190-210 cm.

Tilpasning til at leve i barske miljøer

Bjørn størrelse afhænger af dets type, men strukturen i kroppen overhovedet om det samme: stærke, men korte ben, stort hoved, kraftfuld krop og en kort hale. Fordi på steder, hvor isbjørnen lever, det er koldt, kan det ikke undvære en varm pels. Tyk og tæt pels hjælper med at holde varmen og beskytter kroppen mod at blive våd. Og pels dækkede ikke kun torso og hoved, og selv sålerne på fødderne. Et tykt lag af spæk gør det muligt at udholde barske klimatiske forhold i Arktis, hvor isbjørnen lever.

farve

Farven hvid dyr fusionerer med sneen, der tjener som en ideel camouflage jagt når jagt ned bytte. Men der er også personer med en gullig nuance pels. Det afhænger dybest set af sæsonen og den livsform af bjørne.

Vinter og sene efterår dyrehår ren hvid, gullig farve den får i sensommeren. Hvis det område, hvor han bor isbjørn, omgivet af is, og adgang til vand er helt fraværende, da dyr pels nuance hvidere end uld af dyr, der tilbringer en masse tid i vandet.

levested

Habitat af isbjørne i Arktis finder sted, et land med evig is. Dyr næsten aldrig forlader isflagerne og kysten. Bears er mere almindelige på steder med åbent vand områder, for her kan du få mad. Dyr ur vandre langs kanten af isen eller om Artemisia, ser større bytte, segl.

Roaming, de ofte befinder sig på land, og i tilfælde af tilbagetrækning af isen fra kysten kan permanent fast på nogle ø. Så de er nødt til at spise skrald, lemminger, rødder og grene af dværg piletræer.

reproduktion

Hunnerne kun 3 leveår er i stand til at erhverve afkom og hannerne - på 4. Cubs har isbjørne forekommer cirka en gang i 3 år, ikke mere. dyr gevinster er ret langsomt tempo. Dette er til dels begrundet i levetiden af bjørne og deres evne til at reproducere op til 25 år, og i særlige tilfælde - op til 30-40.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.