Nyheder og SamfundNatur

En pludselig stigning i vandniveauet i floden når det sker

Mængden af vand er ikke det samme i damme i løbet af året. Undertiden tilfælde af en pludselig stigning i vandniveauet i floden eller dets betydeligt fald. For eksempel, Flat River arterier i tempererede breddegrader er dybe forår under hurtig smeltevand, når kanalen er ikke i stand til at rumme den hastigt ankommer og aftappet vand, oversvømmelser flodslette.

Dette fænomen kaldes oversvømmelsen, men det er ikke den eneste årsag betydelige udsving i vand højde. Efter de unormale regnskyl fix intermitterende pludselige stigning i vandstanden i floden. Det kaldes sådan en oversvømmelse spild og dens konsekvenser - oversvømmelser. Om forskellene mellem disse fænomener og hvordan de opstår, vil vi diskutere i denne artikel.

oversvømmelse

Udtalte og sæsonmæssigt tilbagevendende oversvømmelser floder, kaldet oversvømmelse er resultatet af en naturlig proces med hurtig smeltevand. Dette er en meget varig effekt. Det forårsager en betydelig stigning af vand i floden, som regel provokerende vej ud af den sædvanlige seng og oversvømmede de omkringliggende flodslette enge. I det store og anset dette fænomen som i en flod kan ikke være en pludselig stigning i vandstanden, fordi en sådan situation er altid forudsigelig, men staten er forskellig fra den sædvanlige. På tidspunktet for oversvømmelsen broderparten af den samlede mængde af den årlige afstrømning - fra 50 til 80%.

Sæsonudsving fænomener afhænger karakteristika af vandvejen, sin magt og det område, hvor den opstår. Således flommen er iboende i de fleste af lavtliggende reservoirer af sne-fed. En klar demonstration af disse er floder, der løber blandt nåletræer og blandede skove russiske sletter. De dominerede det sne mad, og siden toppen af is smelter forekommer i begyndelsen af april, og derefter oversvømmelsen kommer på samme tid. Bjerget ofte aftappet i sommeren, fordi på det tidspunkt begynder det aktive smeltning af gletsjere, der forårsager en pludselig stigning i floden vandstanden. oversvømmelser Sommer observeret i floderne med regn magt i Fjernøsten monsunen klimazoner med karakteristisk tør vinter og regnfuld sommer.

Processen med at forbedre ujævn vand: i de første par dage er det langsomt kommer, så accelererer, ofte nå 0,3-0,6 meter per dag. Fremkomsten af vand i små og mellemstore floder kan være 2-4 meter på store vandveje -. 20 m Ofte endda den forventede ophold af vand kommer meget alvorlige konsekvenser som følge af oversvømmelser store.

Kort sagt, en pludselig stigning i vandniveauet i floden forårsaget af oversvømmelse, naturlige, og det skyldes sæsonudsving af de naturlige funktioner i området hvor floden flyder.

Varigheden af oversvømmelse

I små damme vandstanden vender tilbage til normal efter 20-30 dage. Det højeste punkt på stigningen af vand på dem når til slutningen af den første uge. På store sejlbare floder oversvømmelse varighed på 2-3 måneder, og den maksimale peak elevatoren er fastsat i 20-30 dage.

I modsætning hertil hæve recession optræder flere gange længere. Springflod regel ledsaget af drivende is, hvis varighed varierer fra 5 til 15 dage.

En pludselig stigning i vandstanden i floden, udløste oversvømmelser

Fænomenet med en anden rækkefølge anses for at være en oversvømmelse, hvis forekomst er umuligt at forudsige. Der er ikke tale om nogen sæsonudsving eller på frekvens eller regelmæssighed af, fordi det er umuligt at give en naturlig begivenhed. Oversvømmelser er naturkatastrofen, hælde ud i en pludselig kortvarig stigning i vandstanden i floden. Oversvømmelser forekommer i forskellig tid af året. Han er absolut ikke afhænger af den flod af livsprocesser og kan udløses af unormale vejrforhold - kraftig regn, smeltevand, og andre.

For eksempel er de monsunregn i Indien og Pakistan forårsagede oversvømmelser flere gange om året. Varigheden oversvømmelse varierer fra 2-3 timer til 3-7 dage.

oversvømmelse

Naturlig eller uventet indtraf i floden en pludselig stigning i vandstanden forårsager effekter, der kaldes oversvømmelse. Det manifesterer sig i oversvømmelser af floder, oversvømmelser områder og afhænger kun af oversvømmelse eller oversvømmelse proportioner. Forårsaget oversvømmelser stigning i vand, klassificeres på forskellige måder. Her er afgørende omfang forventes eller ulykke indtraf fænomen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.