HobbyHåndarbejde

Gør dukker med egne hænder fra strømpebukser og stof

Forskellige legetøj sælges i butikkerne i vores tid er fantastisk. Skønheder-dukker, der har i de hele små verdener komplet med huse, biler og samlinger af tøj, selvfølgelig tiltrække opmærksomhed både børn og voksne. Men uanset hvor hårdt legetøjsfabrikanterne prøver, vil enkle kluddukker lavet med egne hænder aldrig miste deres charme og tiltrækningskraft på grund af at de indeholder et stykke af sjælen hos den person, der syede dukken. Derudover er det meget spændende at lave ragdukker med egne hænder, og du kan gøre det med børn og opdage den mest interessante verden af håndarbejde.

I oldtiden i Rusland blev ragdukker syet ikke kun til underholdning. Sammen med dukkerne designet til børns spil, blev dude-dukker og ceremonielle dukker, herunder Maslenitsa, som blev brugt til at blive brændt til ferie med samme navn, fordelt. Dukker forsøgte at sy så pænt som muligt og lægge smukke tøj på. Som materialer til fremstilling af dukker, ikke kun klud, men også alle slags naturlige materialer serveret. Det blev troet, at dukken bringer glæde, fred, held og lykke til huset.

Den mest overkommelige måde at prøve dig selv i at sy dukker i dag er at gøre dukker med egne hænder fra strømpebukser. Dette vil kræve materialer til rådighed i hvert hjem eller sælges på hvert trin. Til sidst er de gamle unødvendige strømpebukser til rådighed for enhver kvinde. Afhængigt af dukkenes form og størrelse varierer antallet af nødvendige materialer. Du kan sy en stor dukke med en stiv stel, eller du kan lave en lille dukke, der ikke kræver et "skelet". Mønstre til at gøre dukker med egne hænder fra strømpebukser er ikke påkrævet, fordi hovedet, ansigtet og kroppen af sådanne dukker dannes direkte under fremstillingen. Ud over strømpebukserne - det materiale, hvorfra skalen skal laves, vil dukkeens "hud" - en sintone til pakning, tråde, nåle, sakse, tøj til tøj og forskellige "efterbehandling" materialer til øjnene og håret være påkrævet til arbejde. Der er mange mesterklasser til at gøre dukker med egne hænder fra strømpebukser, der beskriver hele processen. Som følge heraf opnås meget forskellige dukker: søde, sjove, fervente, søde. Du kan bruge nogen af dem. Dukkenes udseende afhænger i sidste ende kun af forfatterens fantasi og om hvor meget indsats han har investeret i sit arbejde.

Ved fremstilling af dukker er der en så interessant retning som dukken Tilda. Dette er en særlig underart af tekstildukker. De syes efter forfatterens mønster Tony Finnanger, en kunstner fra Norge. Disse ragdukker med næppe markerede ansigtsegenskaber, der har en ret genkendelig farveskema, ser meget flot og attraktivt ud. Og det er muligt at lave en dukke Tilda egne hænder. Som materialer til sådanne dukker tjener linned og bomuld, som kan være specielt farvet for at opnå den ønskede farve. Derudover bruges kaffe eller te oftest til disse formål. Mønstre af dukker Tilda findes i specielle bøger, som forfatteren af denne retning har udgivet mere end et dusin eller på internettet. Dukkeens fyldstof består af holofayber eller sintepon, og håret kan laves af blødt garn. På trods af at Tilda dukker oprindeligt har forfatterens design, forbyder ingen at vise fantasi ved deres fremstilling og tilføje deres detaljer uden at ændre tanken om Tony Finnanger.

At lave dukker med egne hænder fra strømpebukser eller stof er en spændende kreativ proces og en vidunderlig hobby. Hjemmelavede dukker kan perfekt passe ind i interiøret, hvilket giver det hygge og hjemmets varme. Dukken kan afspejle forfatterens indre verden, der bærer i ham hans træk. Og selvfølgelig vil ethvert barn lide at lege med dukken, som hans mor syede eller selv. Verden af dukker lavet af egne hænder er smuk, du behøver bare ikke at være for doven for at se det ind.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.