HjemlighedVærktøj og udstyr

Runde kanaler af galvaniseret stål: GOST anvende

Til moderne ventilationssystemer er øget krav. Kvaliteten af sin installation afhænger af komfort og sikkerhed for de mennesker inde i bygningen. Derfor før arrangementet af ventilations- ingeniører foretage en nøjagtig beregning af dens parametre.

Runde luftkanaler af galvaniseret stål er oftest bruges til sådanne formål i industri og husholdninger objekter. Dette er på grund af deres særlige karakteristika. De mere attraktive disse kanaler skal overvejes nærmere.

Udvælgelse af kanalen

Kanal - et element af ventilationssystemet i form af en kasse. Det deltager direkte i de cirkulerende luftmasser og deres udveksling med de ydre omgivelser. Denne proces naturligt eller tvungent (ved hjælp af kompressorer) kan forekomme.

Effektiviteten afhænger af typen af ventilation rør, deres egenskaber. Utilstrækkelig diameter eller upassende materiale vil reducere kommunikationskapaciteter, fremkomsten af vindstøj.

Runde luftkanaler lavet af galvaniseret stål anvendes oftere end andre. Dette er på grund af deres karakteristika og egenskaber. Vigtige parametre er sådanne produkter stivhed snit diameter, form, materialetype og er også udstyret forbindelser med strukturelle elementer.

Til udluftningsrør opfylde moderne krav, de er fremstillet i henhold til GOST 19.904-90.

Karakteristik af materialet

Luftkanaler med cirkulært tværsnit fremstillet af galvaniseret stål, som kræver dem til GOST maskine eller manuel produktion, nu i høj efterspørgsel. De er konstrueret fra blankt ark.

Gennem brug af en sådan mangfoldighed af galvaniseret stål kan opnå en lav aerodynamisk modstand. Installation af produkter er ganske enkel. Flange til runde luftkanal af galvaniseret stål anvendes mindre hyppigt end brystvorten.

Fra den fine endivie præform Kan kanalerne runde og rektangulære form af en sektion. Term af drift af produkter fra dette materiale op til 10 år. Galvanisering er ikke udsat for korrosion. Det kan let transporteres og monteres på stedet.

arter

cirkulære kanaler lavet af galvaniseret stål er flere varianter, afhængigt af klassificeringen af visse tegn.

Efter type søm rør kan være svejset eller spiralnonavivnye. Større pålidelighed adskiller først. Deres form forårsager ekstra stivhed og pålidelighed af kanalen.

Klasse tæthed og integritet af materialet kan være n (fast) og N (normal). I det første tilfælde, kan produktet modstå trykket på 1,4 kPa. De kan installeres i lokaler, der er kendetegnet ved høj brand eller eksplosion. I konventionelle bygninger anvendes klasse H kanaler

Produktions- rør spiralnonavivnyh

Spiralnonavivnye af kanaler fremstillet af galvaniseret stål strimler 137 mm brede. Det spiraler og forbinder kanterne af type fastgørelsesorgan. Sømmen af produktet er altid udenfor.

Diameteren af den færdige kanal afhænger galvaniseret stål billets tykkelse. For produkter sektioner 150-350 mm nødvendige materiale 0,55 mm. Hvis rørdiameteren kræves 360-800 mm, tykkelsen af stål til dets fremstilling skal være 0,7 mm. Den bredeste tværsnit af ventilationen kommunikation er 850-1250 mm. Galvaniserede plader således bør have en tykkelse på 1 mm.

Fabrikkens produktion sikrer levering på rørmaterialer marked på 3-6 m. Hvis kunden er nødvendigt at montere systemet ved hjælp en anden kanal længde, produkter er fremstillet på bestilling.

Egenskaber spiralnonavivnyh rør

Popularitet præsenterede produkter på grund af deres egenskaber. I tilfælde af fremstilling af en spiral seam kanaler med cirkulært tværsnit af galvaniseret stål har høj styrke. Rib stivhed, og den tynde plade af stålprodukter giver lethed.

Grad af beskyttelse i rørene repræsenterede arter P. leddene senere behandles med silikone fugemasse.

Takket være disse kvaliteter af installationen af sådanne produkter er enkel og kræver ikke et stort antal forbindelser. For arrangementet af ventilationssystemet er det muligt at anvende rørene op til 12 m lange.

Luften, der passerer gennem en sådan kommunikation, yderligere snoet. Dette giver ham acceleration og reducerer støjniveauet.

Svejsede rør og deres produktion

Fremstilling langsgående ventilationssystemer involverer fastgørelse kanter af stålplade ved hjælp af en tap eller flange.

For standard størrelse skæring balanceførte poster automatisk. Hvis der eksisterer et behov for at fremstille galvaniserede kanaler med andre parametre, er snittet lavet manuelt ved hjælp af specialudstyr.

Efter skæring emnet når valserne. De spin materialet til et rør af den ønskede diameter. Yderligere Klap datoer afkroge møllen. Den langsgående kant af kanalen behandles. Folder forsiden nedad langs hele længden.

Ved denne fremgangsmåde opnås en kort rør 1.5-2.5 m. Samlingen af disse produkter anvender en række formede genstande.

Fordele ved langsgående svejsede rør

Hvis vi sammenligner de svejste cirkulære kanaler fremstillet af galvaniseret stål med rektangulære deres art, den første mulighed er billigere. De er mere "stille", har bedre aerodynamik. De er lettere at installere end de rektangulære kanal arter.

Men hvis vi sammenligner med spiralnonavivnymi rør, svejsede sorter sat hårdere. De kræver at få flere tilslutninger, t. Til. Længden af artiklerne i denne type er relativt små.

Derfor, regenerering af ventilationen i et privat hus anvendes svejsede rør. De er billigere. Men flere spiralnonavivnye kanaler anvendes i industrielle miljøer. Jo færre tilslutninger, der skal foretages, jo bedre regenerering system.

fittings

At foretage et sving, filial eller overgang, af galvaniseret stål under dannelse af cirkulære kanal lister. De kan være af forskellige diametre og er valgt i overensstemmelse med tværsnittet af røret til ventilation.

Elementer beregnet til udvikling og fuld installation indbefatter sådanne produkter: tees, bøjninger, paraplyer, dæk, overgange, bøjninger og tværdrager. Det sker, når du installerer ventilation komplekse design anvendes i den samlede mængde af mere end smarte produkter end rørene selv.

Derfor er kvaliteten af deres produktion er ikke så vigtig som luftkanalerne. De mindre samlinger vil have systemet, jo bedre. I leddene over tid akkumulere støv og snavs. Derfor er den mere glat overflade inde, mere holdbare vil være systemets levetid.

Efter at have bekendt med produkter såsom runde kanaler lavet af galvaniseret stål, kan det konkluderes, at det er meget populært system. Dens pris og ydelse gør dem et krav om installation af forskellige ventilationssystemer. For hver type værelse du har brug for at vælge en række af rør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.