Mad og drikkevarerOpskrifter

Forbered en parabol af linser i multivarka!

Du kan lide linser? Hvis ja, så vil du helt sikkert sætte pris hende ikke kun for en behagelig og delikat smag, men også en masse nyttige stoffer, som det beriger kroppen. Et af de vigtigste kendetegn for denne bælgplante - højt proteinindhold. Du kan endda sige, at proteinet findes i linser i store mængder - 60% af de 100! Flere linser rige på jern, mangan, titan, nikkel, bor, selen, krom, zink, molybdæn, aluminium, cobalt, kobber, silicium, fluor. Men det er ikke alt! Denne bælgplanter kan give vores krop phosphor, magnesium, natrium, svovl, calcium, kalium. Du har ønsket at gå til køkkenet og begynder at koge noget lækkert, men du ved ikke, hvordan man laver en skål af linser i multivarka? Intet problem! Jeg tilbyder dig flere muligheder for brugen af linser, og du bare nødt til at vælge en favorit!

Suppe i multivarka

Begyndte at tilbyde en duftende, sunde, nærende og velsmagende suppe! Dette er en skål af linser i multivarka klar til at tilgive, og i dette tilfælde du er ikke forpligtet meget tid. Forbered en liste over nødvendige produkter:

  • linser - 1 kop;
  • Gulerødder - 1 stk;
  • Kartofler - 2-3 stykker;
  • Løg - 1 stk;
  • kylling - 300 gram;
  • Hvidløg - 2-3 fed;
  • Bulgarske peber - 1 stk;
  • salt og peber;
  • solsikkeolie.

Vi begynder madlavning suppe med de mest almindelige emner: økologiske grøntsager, gulerødder gnider, løg shinkuem, peberfrugter og kartofler skæres i. Kødet skæres i stykker. Hvis du aktiverer "Bagning", vil vi udfylde og sende multivarku olie til brun løgene. Efter 4-5 minutter til at lægge ud i en skål med løg peber og gulerødder. Rør og lægge kødet. Refill produkter med salt og peber og steg 6-7 minutter. Du kan derefter sat i en skål Multivarki resterende ingredienser: kartofler og linser. Nulstiller en universel pot "Quenching" Mode og reservere fad linser multivarka i 60 minutter. Når timeren brande, svigtet til en færdig suppe med hakket hvidløg, tilsæt salt, hvis det er nødvendigt, og overlade det til sygne hen lækker fjerdedel af en time på programmet "opvarmning".

Delikat og nyttig grød

Efter suppen ville være rart at lave mad grød, synes du ikke?! Denne skål af linser med en foto-model forberedt du vil ikke være svært. Til at begynde steges i vegetabilsk olie et par hakkede løg. Så blandes med løg 2-3 revne gulerødder. Steg grøntsagerne indtil de er møre, lagt i en skål multivarochnoy panorere 200 gram linser og fyld den med vand. At smage, tilsæt salt og lad fadet af linser i multivarka 30-40 minutter at forberede, installere softwaren "pilaf".

Farverig salat med linser i multivarka

Må ikke blive overrasket, men salat vi virkelig lave mad med linser! Og som du kan se, Multivarki allerede så fast etableret i vores liv, er det blevet muligt at forberede sig på denne moderne gryde selv salat! Til denne parabol af linser i multivarka vi nødt til at udfylde multivarochnuyu gryde 1 kop linser og fyld den med 2 kopper vand. Sæt på toppen af en dobbelt kedel. I den vil vi sætte skrællet og skåret kartofler (3 stykker), gulerødder (2 stk) og roer (2 stk). Start instrumentet til at fungere i en time ved Mode "grød". Klar og afkølet mad er sat i en skål og bland dem med hakket løg, hakkede pickles (4 stykker) og surkål (efter smag). Refill skålen solsikkeolie, sort peber og salt. Vi giver indgyde vinaigrette i køleskabet og server. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.