Mad og drikkevarerOpskrifter

Patties af kartoffelmos

Ofte efter fester og helligdage køleskab fortsætter med at bryde fra overskydende mad, forberedt generøse værtinde. Især en masse rester af kartoffelmos, hvorfra du ønsker at hurtigt "slippe af", at være tabt. Selvfølgelig er det muligt at varme op og spise i den form, hvori det er, og du kan "tænde" fantasi og kog fra det noget slags. Prøv at lave burgere fra kartofler. Opskrift deres ukompliceret og tid til forberedelse vil tage mindre end konventionelle stegning af kød koteletter. Selvfølgelig, hvis pyureshki venstre, er det muligt at specifikt forberede det, at forme og derefter steger den lækre "kolobochki".

Så, kok og loft på ti mellemstore kartofler. I de resulterende masse hammer tre rå æg, sat på et par spiseskefulde smør blødgjort smør og mel, og bland lidt prisolit. Endvidere ifølge en separat skål sprinkle brødkrummer og bryde et æg. Form bøffer af kartoffelmos, dyppe dem først i en lille pisket æg, derefter dyppe i kiks og sende stegt på panden med varm olie solsikke. Til bordet er godt tjent med svampe eller med creme fraiche sauce. Dette er lækker spises med meget mere glæde end de sædvanlige "SAD" gårsdagens kartoffelmos.

Og du kan stadig lave mad burgere lavet af kartofler og hakket kød. Fadet er meget interessant, selvom nogle usædvanlige ingredienser i ham. Alt, hvad der kræves - det er i virkeligheden, kartoffelmos, halvt kilo hakket kød (du kan købe færdige og kan gøres personligt, torsion kød), lidt mælk, en skive brød eller kiks, et glas eller to af yoghurt og æg damp. Du kan eventuelt tilføje løg. Forberedelse regelmæssige kød bøffer, blande hakket, dyppet i mælk eller vand bolle og kødhakkemaskine snoet pære. Salt, lidt peber og steges i smør. For yderligere at forberede vores bøffer af kartoffelmos og udstopning, er du nødt til at tage en gryde, som du normalt bage tærter og smurt godt med olie indefra. Nu halv pyureshki vædret på denne formular og tæt spredt over det klar koteletter. anden halvdel knuste kartofler vil gå til at dække fadet på toppen. Så snart nogen koteletter vil ikke være synlige under et kartoffel, vi belægge den resulterende "kage" god olie og hæld pisket æg og yoghurt sauce. Efter det, vi sætter fadet i en varm ovn, så det er der for at AMBER-bages gylden brun. Kefir og æg sauce bør være fuldt absorberet. Det er alle bøffer af kartoffelmos og hakket kød klar til at blive spist med det samme.

Du kan gøre en anden version af retter. Hvis der er lidt af fyld (200-300 gram), er det muligt at stege med løg, tomater, champignon, peberfrugter og andre grøntsager. Muligt uden grøntsagerne, hvis de ikke gør det. Fra en meget tyk sovs, hvor man kan køre et æg, vyleplivaem bolde gøre i seredke fordybning, hvor lå en teskefuld kød påfyldning. Bolde close up, rullet i mel og derefter steges på begge sider i en stegepande med varm vegetabilsk olie. Velsmagende koteletter med kartoffelmos påfyldning er klar, er det kun tjent med creme fraiche eller champignon sauce.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.