FinanserPersonal Finance

Pludselig rigdom kan bryde livet?

For over tredive år arbejdet Sendi Shteyn som stewardesse. Og nu, efter at have nået en alder af 65, hun endelig jackpot. Hun var 53, da hun opfandt søgepersonen nøgler. Denne enhed giver dig mulighed for at få den nødvendige ting i et par sekunder. Med denne ting, kan millioner af kvinder og mænd glemme alt om febrilsk søgning nøgle blandt snesevis af andre genstande, der placeres i posen.

I samme år, Sandy købte en maskine, der frembringer den ønskede enhed er i brug. Nydannede business dame har ansat flere medarbejdere. De første måneder af salget er mere end betalt for alle omkostninger, og vores heltinde holder en $ 4 millioner netto overskud.

Den amerikanske drøm i virkeligheden

På mange måder var det som en drøm. Men til overraskelse for Sandy, pludselig stablet på hovedet, er rigdom ikke bringe lykke. Hun vidste ikke engang, at livet kan ødelægge penge. Succes medbragte alene. Hendes mand har ikke stået sin prøve kobberrør, fordi det altid har været den vigtigste forsørger i familien. Hendes mand ønskede ikke at stille op med en sekundær rolle, og nidkær holdning til succes for Sandy. Ægtefæller havde skilt. Desuden er nogle mangeårige venskaber og vi på bristepunktet. Ifølge vores heltinde, folk får jaloux på andres succes. Ingen kan lide en person, der svarer til du pludselig bankede frem kraftigt. En kvinde måtte gå igennem ubehagelige øjeblikke. Hun vidste ikke engang, at de nærmeste folk kan være i stand til sådanne forfærdelige ting.

To sider af mønten

De fleste mennesker er stadig opsat på at økonomisk velstand. De, der har oplevet det i deres egen hud, de siger, at succes har en bagside. På facaden alt er uplettede, rosenrødt og fristende. Men hvis man ser bag den modsatte side af medaljen, vil du åbner en skuffelse, tomhed og ensomhed. Ifølge Dr. Stephen Goldbart, medstifter af virksomheden, der arbejder med velhavende kunder, når en person pludselig bliver rig, det uundgåeligt har indflydelse på alle områder af sit liv. For nogle mennesker kan det være en smertefuld psykologisk oplevelse.

Hvad er en "pludselig rigdom syndrom"?

Ifølge vores ekspert, er folk begyndt at lide af en såkaldt "pludselig rigdom syndrom." Det er let at køre sig selv i en identitetskrise. Vi fantaserer ofte i deres drømme, hvordan man kan ændre vores liv med mulighed for at have millioner i banken. I disse drømme, lyse og skyfri. Virkeligheden er langt fra fantasi af den simple årsag. I deres drømme, folk altid glemmer at foretage en korrektion i den nærmeste omgivelser. Velhavende heldig møde med betonvæggen af manglende forståelse. De ved ikke, at hver af deres venner havde den samme drøm, men det er stadig ikke sandt.

Folk kan ikke overvinde denne situation, og til at klare den pludselige drastisk ændring i adfærden hos deres kære. Denne vending, begivenhederne ingen nogensinde forventer. Og hvis først venner eller pårørende også modløs, så snart de begynder at vise deres hugtænder. Nogle af de gamle venner er begyndt at vise en mere aktiv rolle i den finansielle liv i de sidste dage millionær. Undertiden forløbet er for stor iver.

Penge skifter folk

Vores dagens ekspert Stephen Goldbart arbejder ofte med succesfulde iværksættere fra Silicon Valley. Nogle af disse teknologiske genier formået at få rige natten over. Men de var ikke klar til det og virkelig følte en stærk chok. Som du ved, ændrer penge folk. Nogle gange nyslåede millionærer viser komplet hensynsløshed på den del af finansielle omkostninger. Også tidligere interesser kan blive påvirket på en gang. Til en vis grad de skaber en konfrontation med gamle venner og kolleger. De venner, til gengæld kan være uvillige til at tilpasse sig ændringerne. Alle disse faktorer, foldet sammen, yderligere drive folk væk fra hinanden. Dette tilføjer endnu mere ensom.

Dannelse af en ny vennekreds uundgåeligt

Den største udfordring kan være kontrol af reaktionen af venner og familiemedlemmer. Nogle særligt initiativrige "outsidere" kan forsøge at komme tæt med den nyligt velhavende, forfølger deres egne selviske interesser. Faktisk er disse tilfælde er langt fra sjældne. Hvis venner og familie er begyndt at henvise til succesrige iværksættere på en anden måde, vil den begynde at mistænke hvert af foul play. I det store og det er en ond cirkel. Den mest naturlige og logiske løsning for mange nyslåede millionærer set en ny omgangskreds. Man ønsker at være helt sikker på dine venner. Men nu omgangskreds indsnævrer betydeligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.