Nyheder og SamfundBerømtheder

Reyna Heyn - deltager i reality show "Amerikas Next Top Model"

Reyna Heyn modtaget verdensomspændende berømmelse efter at deltage i rating showet "Americas Next Top Model". Er du interesseret i biografien af denne skønhed? Vil du vide, hvad slags Reyny Heyn højde og vægt? Vi er glade for at dele de nødvendige oplysninger med alle læsere.

CV

Hun blev født i 1987, 18. juli. Det er hjemsted for den amerikanske by Minnetonka, som ligger i staten Minnesota, USA. Den fremtidige model blev bragt op i en almindelig familie.

Som barn, Reyna Heyn elskede volleyball, og senere spillede for deres skole. Lærere værdsat sine resultater på dette område. Hun tjente et stipendium til college. Vores heltinde ville fortsætte med at udvikle en karriere. Men hun valgte en anden vej - ind i en privat universitet. I 2010 R. Hein modtog en grad i "Mass Communications".

udseende

Til at begynde med, at der under vækst på 177 cm Reina vejer 56 kg. Hold din krop i perfekt form til at hjælpe hende motion og sund (fraktioneret) magt. Hun har følgende shape parametre: bryst - 86 cm, talje - 63 cm, hofter - 88 cm.

Udseende Reyny Heyn kaldes unik og udtryksfuld. Hun "ulv" look, fyldige læber, tykke øjenbryn og en veldefineret kindben. I skolen blev hun udsat for konstant latterliggørelse fra klassekammerater og større børn. Mange mennesker kan ikke lide hendes uformelige læber, øje form. Dette kunne ikke undgå at påvirke karakteren af Reina. Hun var beskeden og genert ung dame, fra komplekser om tallene.

De første succeser

De fleste piger modeling karriere begynder med det faktum, at gaden mod dem passer repræsentanter for agenturer og tilbyde at komme til audition. Men i dette tilfælde initiativet har vist sig Reyna Heyn. Foto hun sendte hende flere modelbureauer. Så indfødt i Minnesota ville bevise, at der ikke længere den grimme ælling, der troede på hendes skole.

Efter ophedede diskussioner, instruktøren gav pigen et positivt svar. Før opført på showet "Americas Next Top Model", har vores heltinde arbejdet med agenturer såsom agenturet Modeller og Talent, og Moore Creative Talent. Hendes billeder prydede de glittede magasiner og kataloger af dametøj (frakker, kjoler, dragter og undertøj).

Deltageren af reality show

Reyna Heyn var en fan af programmet "Amerikas Next Top Model". En indfødt i Minnesota ikke engang tror, at når noget vil deltage i dette show. Skriv din ansøgning overtale sine venner. Reina har bestået den adgangsgivende runde og var blandt deltagerne i det 14. sæson af showet.

Vinderen af projektet er blevet anerkendt af Krista Uayt, der kom fra staten Arkansas. Som for vores heltinde, hun vandt en ærefuld 2. plads.

Billeder Hein gentagne gange bliver bedre. Men nogle dommere åbent kaldte det hans favorit. På projektet på en indfødt Minnesota, alt gik godt, indtil episoden i New Zealand. Der, pigen begyndte konflikten med fotografen. På trods af sin eksplosive natur, Reina var i stand til at nå finalen.

Hun var ikke forstyrret på grund af det faktum, at kun tog andenpladsen. Langt vigtigere - den erfaring og tilskuer kærlighed.

Ved afslutningen af projektet har hun udviklet en stor karriere i modellering industrien. Mange berømte fotografer har udtrykt ønske om at samarbejde med Reynoy Heyn.

Yderligere karriereudvikling

Finalist af showet "Americas Next Top Model" har fået en masse tilbud fra kendte mærker. Imidlertid blev de fleste af dem afvist. Vores heltinde har underskrevet en kontrakt med Symphony Forhandlere (Dubai). Snart blev han ansigtet af brandet.

Raina Hein kunne ses i shows arrangeret af designere Vera Wang og Anna Sui. Hun deltog også i optagelserne af reklame produktmærker Macys og Anytime Fitness.

I 2011 den anfald skønhed 3 måneder tilbage til Hong Kong, hvor hun blev inviteret af en lokal modehuse. Sideløbende hun samarbejdede med de to agenturer - Synergy Modeller og antænde modeller.

I 2012 blev R. Hein valgt som ansigt af high-end parfume Furne One -Unholy, markedsføres under varemærket Bench.

Shooting filmklip og

Forretningsmodel - er ikke den eneste aktivitetsområde, som det lykkedes Rhinen. Hun forsøgte hendes hånd, og som skuespiller. I 2012 Hein medvirket i flere episoder af dokumentarfilmen "Masquerade", filmet af sydkoreanske filmskabere.

Reina havde også en lille rolle i den amerikanske science-fiction film "Parallels" blev udgivet i biograferne i 2015.

Flot model kan ses i videoer af kendte sangere. For eksempel er det samarbejdet med en gruppe Bon Iver. Reina var hovedpersonen i hendes video til sangen Calgary. Det er ikke alt. Hein "lyser op" i et af de klip af den populære band Maroon 5, et eksempel på billedet af bruden.

Personlige liv

Et par år vores heltinde mødtes med en freelance fotograf Christophe. Imidlertid har deres forhold ikke udviklet sig til et formelt ægteskab. Som et resultat, at parret brød op.

I øjeblikket er hun en gift dame. I maj 2016 en ny celle af det amerikanske samfund - Rhett Ellison og Reyna Heyn. Model Bryllup og professionel amerikansk fodboldspiller fandt sted i en af de mest maleriske hjørner af USA.

For nylig skønhed deles med dine abonnenter i Instagram gode nyhed - hun var gravid. Baby skulle fødes i november 2017.

interessante fakta

Her er nogle interessante fakta om Rhinen:

  1. Hun har en stor samling af solbriller (forskellige mærker, former og farver).
  2. Hun kan ikke forestille sig sit liv uden sport. Før graviditet Reina 3-4 gange om ugen adgang til fitness klub og swimmingpool. Og hver morgen begik time jogge i en nærliggende park.
  3. Model vild dyr. Hun bor hjemme sød hund opkaldt efter Napoleon.
  4. Hendes mand Raine kalder spøg "min grizzlybjørn."
  5. Hendes foretrukne feriemål er Hawaii, hvor hun og hendes mand beskæftiget med dykning.
  6. Det bedste middel til at lindre træthed og stress hun føler velkommen varmt bad med skum.
  7. Nogle gange er den slanke skønhed forkæle sig selv med slik (macaroon, cupcakes, og så videre).

Som konklusion

Reyna Heyn - en lys, åben og hårdtarbejdende pige. Hun har opnået alt, hvad han ønskede. I dag, en indfødt af Minnesota, hele verden kender, hendes billeder pryder forsiden af den populære glittede magasiner (Mall of America, Harpers Bazaar, Glamour Couture, sytten, og andre). Han holdt det som en kvinde. Reina gift med den elskede, som venter på babyen. Lad os ønske den uendelige lykke af en ung familie!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.