Nyheder og SamfundBerømtheder

Pavel Volya. Filmografi og personlige liv af skuespilleren

Den talentfulde og populære skuespiller Pavel Volya i dag kommer fra Penza. Han er uddannet fra Penza State Pædagogiske Universitet i specialitet "lærer i russisk sprog og litteratur." Men han havde ikke blevet berømt for det.

Drik en elev

Selv under sine studier Pavel Volya var utrolig populær i sin hjemby. Han spillede i den studerende KVN hold "Valeon Dasson". Og så fik han til den centrale tv. Han blev en af beboerne i Comedy Club på TNT. Nu, mange år senere, Pavel Volya - førende overførslen. Ud over at deltage i Comedy Club, Pavel Volya spillet i mange film - og ikke meget alvorlig. Alle hans film er meget populært, og ikke på grund af de snørklede af plottet og strålende skuespil. Folk se disse film på grund af det faktum, at de spillede deres idol - Pavel Volya.

filmografi

  • I 2007 kom den første film skabt Comedy Club beboere. Den rolle i denne film, da de kendte skuespillere, ikke er relateret til Comedy Club, og dens beboere. Herunder Pavel Volya.
  • Filmografi skuespiller yderligere beriget filmen "Platon", hvor Paulus spillet en stor rolle. Mange biografgængere, selv ikke tidligere bekendt med talent Will, bemærkes det den organiske karakter, livlighed. De troede ham. Platon i denne film - jaded "lykke sælger", som han kalder sig selv. Vil helt er tvetydig. Det ser ud til, at han bekymrer sig intet i livet. Men skæbnen giver ham en chance for at løse det - han møder kærligheden.

  • I 2009 udrulle en anden film med den talentfulde Paul Will - "Bruden for enhver pris" Denne gang hans karakter - en succesrig forretningsmand og en berømt hjerteknuser, der, med henblik på yderligere fremme tjenesten, gør bekendtskab med kriminel myndighed. Alle noget, men det sker, at Will karakter forfører pige bandit. Og nu er hans opgave - at give et alibi og finde en brud for enhver pris.
  • I 2010 udgav han en anden film med skuespilleren. Romantisk komedie "Love in the City 2". Cameo rolle - Hamlet taxachauffør - i denne film spiller Pavel Volya.
  • Filmografi, som skuespiller i 2011, blev rigere af en anden 2 film. I år oplevede en anden romantisk komedie med Paul Will - "Kiss gennem væggen" Filmen fortæller historien om en uheldig assistent tryllekunstner Kesh, der pludselig får mulighed for at passere gennem vægge. Komedie bliver interessant for fans af skuespilleren Paul Will.

  • Filmografi 2011 genopfyldes også den tvetydige rolle hovedperson i sekretæren i filmen "Office Romance. Vores tid." Vil helt i denne film er prototypen på sekretæren "Vera" af den berømte sovjetiske "Office Romance" Eldara Ryazanova. Han er også interesseret i "mærkevarer stuff" og finde ud af forholdet til sin kæreste.
  • I 2012, på de store skærme ud filmen "Godt Nytår, mor!". Det er fem historier - historier om temaet kærlighed til min mor. Hver historie afslører temaet kærlighed mellem to mennesker - mor og barn. Søn heltinde Irina Rozanova i denne film og spillede Pavel Volya.

  • Filmografi talentfuld ung skuespiller, selvfølgelig, vil stadig vokse. I 2016 er det planen at fortsætte produktionen af filmen "Vij. Rejs til Kina", som også er involveret i Will.

Personlige liv af en skuespiller

Disse er ikke alle rollen som Paul Will. Han spillede også en cameo, en cameo i serien "Univer" og "Galygin. Ru". Og Pavel Volya - de førende tv-apparater: "Comedy Battle", "Latter uden regler", "Improvisation".

Som for hans personlige liv, så Paul er også okay. Han er lykkeligt gift med gymnast Laysan Utyasheva. Parret har to børn.

"Viljestyrke"

Sammen med Lyaysan Pavel lanceret online projekt "The Power of Freedom." Laysan, at projektet fortæller os hvordan man spiser, hvordan man kan engagere sig i sport, og Paul, sagde han, - "hvordan man stoppe med at være en tumpe" Han indså behovet for at belære, når han fik børn. Alt er gjort for at sikre, at hans børn ikke levede blandt mennesker, der er "værre end dette" - siger Pavel Volya.

Filmografi, stjernespækket Paul indtil du har en stor kulturel værdi, men kan have en talentfuld skuespiller og lærer er stadig at komme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.