Nyheder og SamfundBerømtheder

Roman Sarkisov: personlige liv, biografi

I dag taler vi om en forholdsvis velkendt i visse kredse en persons - Roman Sarkisov. End det fortjener vores opmærksomhed? Denne unge mand blev ramt af, hvor hurtigt han formåede at klatre op ad karrierestigen og opbygge forretningsforbindelser. Bogstaveligt talt hvert år den skifter arbejdssted, og hver gang er i pole position, i god stående. Hvordan er den karriere af romerske liv, og hvorfor det er så vellykket, såvel som personlige liv af en ung attraktiv mand - i artiklen.

bekendtskab

I dag taler vi om Roman Sarkisov - kendte russiske medier manager, som blev meget populær efter modtagelsen af generaldirektøren for tv-kanaler som "2x2" (4 år) og "MTV Rusland" (3 år). Til dato, kendt som generaldirektør for "russisk Media Group".

Tidlige år

Roman Sarkisov blev født i efteråret 1997. Han blev født i den russiske hovedstad, og alle mulighederne fra barndommen var åbne for ham. Om unge år af vores helt næsten intet er kendt, og han kan ikke lide at dvæle ved emnet. Han er uddannet fra Moskvas Statsuniversitet. Lomonosov. Det er overraskende, at dens dannelse helt på ingen måde er forbundet med den fremtidige virkefelt - han modtog en grad i "japansk".

Tidlig karriere i tv-verden

Sarkisov Roman Alexandrovich i 2006 begynder at arbejde som leder af indkøb indhold på "2x2" tv-kanal. Han gik hurtigt i graderne på grund af de store personale ændringer der er sket i virksomheden i samme år: kanalen køber holder "Prof-Media". Blot et år fra den gennemsnitlige leder Roman Sarkisov vender sig til direktør for indhold indkøb, og efter nogen tid bliver det den kanal producent. Om vinteren 2008 Bestyrelsen for TV-kanal "2x2" beslutte om udnævnelse Sarkisov som administrerende direktør. Forgænger Roman Alexandrovich var Natalia Vaško. En sådan kursus ledelse var meget vellykket, da det viste sig. Kanal genvandt sit navn og publikum, han helt sikkert nået et nyt niveau. Sarkisov kunne endda danne et nyt publikum, der ikke normalt anses for at være en fan af TV - unge mænd.

Roman Sarkisov, hvis biografi præsenteres ovenfor har gentagne gange sagt i forskellige interviews, at han elsker sit job, fordi den kombinerer tre principper: evnen til at gøre, hvad han kan lide, og at kombinere det med erhvervslivet, at få en følelse af social betydning og god løn.

Skandalen over tegningerne

I 2008 er der en skandale, der rører tegningerne vises på TV-kanal "2x2". Rossvyazokhrankultura mente, at i de Happy Tree Friends og The Adventures Of Big Jeff skjult negative moralske forskrifter, som i alvorlig grad kan forringe barnets psyke. TV-kanal måtte stoppe udsendelse af ovenstående tegnefilm fra det faktum, at han kunne miste staten licens. Roman Sarkisov var således ikke enig i denne beslutning, fordi det menes, at den "2x2" var aldrig et barn kanal. Lidt senere, Roman Alexandrovich foretages en uafhængig undersøgelse, som afslørede ikke i tegnefilm ingen skjulte propaganda for vold. På dette punkt var det lukket, men efter seks måneder Rossvyazokhrankultura annonceret indførelsen af ekstremistiske ideer i tegnefilmen South Park, der blev transmitteret på tv. Generaldirektør blankt afvist at foretage justeringer af tv-program. Det uheld var, at den "2x2" Bare tjek den licens, der tillader udsendelse. Gentagen skandale forårsaget massiv utilfredshed. I St. Petersborg og Moskva afholdt en rally til støtte for TV-kanal kaldet "Min stemme til 2x2".

Som et resultat, fjernsyn er stadig i stand til at opnå en tilstand licens indtil 2013. Eksperter hævdede, at skandalen ikke kun ikke skade troværdigheden af kanalen, men selv betydeligt øget sin popularitet. Roman Sarkisov og hans team er strålende og excentriske specialister formået at holde stigningen i popularitet, og efter - selv væsentlig forbedring dynamiske præstationer og øge indtægterne mange gange.

MTV

I efteråret 2009, den unge mand blev generaldirektør for kanalen, "MTV Rusland", hvor publikum også bestod af unge. Sarkisov hold er sat under meget vanskelige forhold: det var nødvendigt at vende de etablerede forestillinger om et brand, samt alle udenlandske indhold for at erstatte den høje kvalitet russisk. På det tidspunkt, hvor arbejdet Sarkisov som generaldirektør på kanalen kom til en ende, den mest populære transmission bliver til "Ferie i Mexico". Romersk troede, at efter et stykke tid bliver det et reality show i et par gange mere populære end "House-2", da der i det de unge kan se de mest interessante ting - selv. I et interview med en mand siger, at kanalen bliver på benene på grund af sine egne projekter af høj kvalitet, bevis for der er de tal.

Og hvad sker der efter?

I sommeren 2012 en mand efter eget skøn væk fra alle sine poster. Grunden til dette var, at alle de mål er nået (som hævdet af romersk i et interview). Sarkisov efterfølger på kanal "2x2" var Lev Makarov, og kanalen "MTV Rusland" - Nicholas Kartozia. Et år senere, romersk begynder at arbejde på den kanal STS, der besidder stilling som direktør for tv-serien. Siden vinteren 2014 fungerede han som generaldirektør for den kvindelige CTC kærlighed. I sommeren samme år forlod romersk-kanal. Umiddelbart derefter begyndte han at arbejde på JSC "Røde Plads", hvor han holder positionen af generaldirektør. I vinteren 2015 flytter til stillingen som administrerende direktør. I efteråret 2015 blev han medlem af JSC "russiske Media Group" i stilling som administrerende direktør, og om vinteren er det - den generelle direktør for RMG. Roman Sarkisov fortsætter med at arbejde i den samme position i dag. Hvad bliver hans næste job?

Sarkisov Roman Aleksandrovich: kærlighedsliv

Alle spørgsmål om hans personlige liv velkendt forretningsmand i medieverdenen. Manden selv kan ikke lide at dele oplysninger om intime liv. Til dato, Roman Sarkisov, hvis personlige liv er af stor interesse for den smukke halvdel af menneskeheden, er en bachelor og har ingen planer i den nærmeste fremtid nogle alvorlige forhold.

Opsummering af resultaterne af artiklen, vil jeg sige, at fleksibiliteten og evnen til hurtigt at ændre fokuspunktet bør være at lære af helten i denne artikel for alle. Det er forbløffende, hvordan en mand så behændigt håndtere forandringer positioner, den ene bedre end den anden. Utvivlsomt, at svaret på dette er: hårdt arbejde og talent. I et interview sagde han mere end én gang, at brænder for deres arbejde, og det kan ikke prale af en. Denne enorme entusiasme og stor interesse for at skabe historie Sarkisov tillade tv-apparater, i den virksomhed, han forlader sin lyse spor. Det vides ikke, hvilken holdning vil tage vores helt er fremtiden, men at det ville være et skridt foran - garanteret. Courage, nye ideer og åbenhed - det er en vigtig forudsætning for succes.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.