Nyheder og SamfundBerømtheder

Suleiman Kerimov og hans kvinder: foto

Kerimov Suleyman Abusaidovich og kvinder - er genstand for interesse af russere, fordi vi taler om en af de rigeste forretningsmænd i landet, der er kendt for sin passion for messen køn. Men da dette orientalsk mand, er det kendetegnet ved den generøsitet og anerkendelse af ukrænkelighed familien institution.

lille biografi

Native af Derbent (Dagestan) I marts 2016 vendte 50. Siden barndommen, den unge mand var interesseret i sport, der ikke forhindrer ham til at studere fint. Under hæren og dimitterede fra University med en grad i "økonomi", Karimov begyndte sin karriere på "Eltav". Protektion made-in-law, for mere elev ung mand giftede sig med en pige ved navn Firuz. Det var og er stadig den vigtigste kvinde i hans liv, hvilket giver tre børn:

  • Gulnara 1990 s.;
  • Abusaid 1995 s.;
  • Aminat 2003 s.

For 6 år den almindelige økonom blev forfremmet til assisterende General Manager og blev overført til Moskva for at repræsentere interesserne for Federal Industrial Bank, en af grundlæggerne af det selskab, der var. Temaet "Suleiman Kerimov og hans kvinder" diskuteret i pressen, fordi den nye iværksætter var en enorm kapital investeringer i aktiver med vækstpotentiale. Indført i olie- og gasindustrien, blev han ejer af "Nafta-Moskva" har erhvervet aktierne i "Gazprom", "Sparekassen", "Polymetal", senere sælge dem til en god pris.

Fremkomsten af Natalia Vetlitskaya

Efter at have tjent den startkapital i 90'erne, Kerimov formelt trak, blive stedfortræder for Statsdumaen fra Det Liberale Demokratiske Parti (1999). Senere vil han repræsentere Dagestan i Rådet Føderation. Linket i regeringens hjælp til at løse problemer i de selskaber, som han har erhvervet.

Det var i disse år begyndte en række romaner hedder "Suleiman Kerimov og hans kvinder." Billeder af den første skønhed - sanger Natalia Vetlitskaya kan ses i artiklen. Toppen af hendes karriere, også faldt på den 90.. Ascent til Olympus begyndte med en danser karriere og derefter back-up sanger. Ved 24, kom hun til gruppen "Mirage", fordi producenten Andrey Razin.

Et par år senere sangeren forlod bandet. Før mødet med Karimov, kvinden havde tre formelle ægteskab og civile forhold med Vlad Stashevsky, Mihailom Topalovym, Dmitriem Malikovym. Vetlickaya bragt til scenen billedet socialite, mod hvem temperamentsfulde Lezghins bare ikke kunne modstå.

Affære med en sanger

De gode resultater fra pop diva på scenen i forbindelse med forretningsmand Paul Vaschokinym. Efter at bryde op med ham på sangeren startede en rigtig kreativ stagnation. Oligark stjerne vendte tilbage til pop Olympus investere i sin markedsføring. Suleiman Kerimov og hans kvinder optrådte altid sammen på sociale arrangementer, til gavn for den kone foretrak at offentlige liv hygge. Det var ingen undtagelse, og den toårige alliance med Vetlitskaya, der giver indtryk af, at parret er gift. På den 38. fødselsdag af en ven milliardær arrangeret en stor fest i herregården af det XIX århundrede med en invitation til en verden af popstjerner. Som en gave blev præsenteret for suspension til 10 tusind. Dollars.

I 2004 Vetlickaya født en datter Uliana. Hendes rigtige far er ukendt. Den intriger understøttes af det faktum, at der tilsyneladende pigen - en kopi af moderen. Giddy romance sluttede brud, men som en afsked gave Kerimov forlade lidenskaber tidligere lejlighed på New Riga og fly. Dagens kvinde lever et eneboer i Spanien, kommunikerer ikke med kolleger i showbusiness og giver ikke interviews. Men pressen var i stand til at finde ud af, hvad der virker Vetlitskaya stadig engageret i en schweizisk advokat Kerimov.

Anastasia Volochkova

I stedet for den samme alder kom en ung Anastasiya Volochkova. Indtil 2009 endnu Vetlickaya handlet og levede i Rusland, så har været vidne til en ny roman. Ifølge rygter, blev det står med et par nyoprettet i en af de restauranter, hvor ballerina har lovet hævn ved at leje bøller. Volochkova var bange for alvor, og krævede, at oligark forbedre beskyttelsen.

Kvinder Suleiman Kerimov vidste om hans civilstand, havde at stille med noget. Men Anastasiya Volochkova har forsøgt at aflede en milliardær familie, som han betalte med brud af relationer. Hendes problemer med Bolshoi Teatret på vilkår i overensstemmelse med deres afsked.

Ulykken i Nice

I efteråret 2006, bil Kerimov styrtede i Nice, smadre ind i et træ. Airbags blødgjort passere, men brændstoftanken spildt brændende brændstof, der forårsager brand. forretningsmand i flammer faldt til jorden i et forsøg på at slukke brændende tøj. Han kom for at hjælpe teenagere leger på plænen i baseball. Det reddede hans liv, selv om det i lang tid kæmpede de franske læger. I dag en hændelse, der minder om handsker under huden, hvilket er en forretningsmand fra den tid.

Hvordan forholder det sig til historien med titlen "Kerimov Suleyman Abusaidovich og kvinder"? Foto tv-vært Tina Kandelaki rejste rundt i medierne. Blændende brunette var i bilen ved siden af oligark, men heldigvis ikke fik alvorlige skader. At være gift med en forretningsmand Andreem Kondrahinym kvinde omhyggeligt forsøger at skjule den forbindelse med oligark, men faktum blev offentliggjort. Et par år senere ægteskabet brød op Kandelaki.

Katya Gomiashvili

Samtidig er Moskva hvisker om oligark romance med den yngste datter af en succesrig restauratør Archil Gomiashvili, skabt i billedet af filmen uforglemmelig Ostap Bender. Modtog en fremragende europæisk uddannelse, Katya far penge til at bygge dit brand tøj Mia Shvili. Ting var middelmådig, indtil sagen ikke er tilsluttet indflydelsesrig mæcen. Kate er blevet en del af projektet "Suleiman Kerimov og hans kvinder." Deres affære varede i 4 år, hvor hun var i stand til at åbne en butik i London, dekoreret af designeren med et verdensomspændende ry Ebom Rogers, og købe navn i Moskva på bekostning af tiltrækning til at vise samlinger af berømtheder som Hloya Sevini og Keyt Moss.

Hendes malede frakker, kjoler, håndklæder og badetøj med pailletter glæde opkøbt den "gyldne ungdom", indtil pigen mistet interessen for modellering virksomhed. Det viste sig, at det skyldes hendes graviditet. Marys datter fødsel kvinde tvunget til at sælge butikker, som hun modtog fra Kerimov erstatning på en million dollars. Han etablerede en nyfødt månedlig bord og gav den tidligere elskerinde af en villa i Frankrig.

episoder

Hvilke andre skønheder af vores tid omfatter historien under navnet "Suleiman Kerimov og hans kvinde"? Efter Nastia Volochkova oligark var kortvarig forhold med skuespillerinden Olesey Sudzilovskoy. Foto viser en vis kvindelig form, hvilket ikke er ligeglade skørtejæger. Men en film stjerne forespørgsler var for stor til ham, så parret hurtigt brød op.

Plettet paparazzi og privatliv oligark i restauranten "Storken" med den smukke Zhannoy Friske. Omkring 02:00 i forretningsmand hånd strøg følgesvend, hviskende i hendes øre komplimenter. Historien er tavs om, hvorvidt det var et isoleret tilfælde, eller linket i ethvert forhold.

dag i dag

Krisen af 2008 førte til et tab på Kerimov mere end 20 milliarder dollars på grund af investeringen af vestlige projekter. Forretningsmand ikke kun inddrives fra de finansielle tilbageslag, men igen kom i front i den danske forretning. Men i dag næsten lukket emnet "Suleiman Kerimov og hans kvinder." Foto 2016 viser, at oligark ved sociale arrangementer ikke længere er ledsaget af den unge smukke kvinde. Det er forbundet med sygdommen og konsekvenserne af ulykken i Nice. I 2016 kom den oligark fra Rådet Føderation og Dumaen venstre. Tidligere han forlod hans foretrukne udtænkt - en fodboldklub "Anji".

Den sidste kvinde, hvorom pressen skrev, som den vigtigste favorit af en forretningsmand, var hans datter Gulnara, udgivet i 2013, blev gift søn af velhavende forældre opkaldt Arsen. Tycoon gav hende en luksuriøs bryllup i et grønt golfklub med invitation fra den italienske og lokale berømtheder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.