Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restaurant "Heat". St. Petersburg; restaurant "Heat"

"Restaurant-nostalgi for Europa" - den såkaldte institution i elskerinde af dette sted. Det er takket være elske den europæiske tilbageholdenhed og samtidig åbenhed, enkelhed, grænsende til nøjsomhed, men den intime atmosfære ideen om at skabe en cafe. Og hun var mere end vellykket. Restaurant "Heat" - et sted for dem, der ligesom hans elskerinde, forelsket i den varme og "nekrichaschuyu" skønheden i de europæiske byer. Her, i dette sted i byens centrum, afgjort deres lille stykke. Det er de varme indbyggere i den nordlige hovedstad i de dystre regnfulde dage og solrigt vejr tilskyndet en vidunderlig terrasse, som allerede er blevet kendetegnende for restauranten. Lad os få bekendtskab med denne vidunderlige sted bedre.

"Varm" indstilling

Interiøret er elegant i en europæisk og et par diskret, men hyggelig og varm. Ankommer til cafe "Heat", straks nedsænket i hans utrolige atmosfære. Jeg vil gerne bogstaveligt få pokomfortnee på bløde sofaer, hvoraf der vil være nok overhovedet, eller at sidde på en træbænk, omfavne allerede sidder på sin store bamse. Denne restaurant behøver ikke at sige, "være hjemme", det er de besøgende af sig selv.

Hvis du kommer til restauranten "Varme" ind fra kulden, sidde ned eller varme op til pejsen, svøbt i et varmt tæppe. Og derefter tage bogen fra hylden (ideel for dem, der kom til en) eller sidde ved skak bordet for at spille et spil i godt selskab (selv uvant). Bare glem ikke at bestille - du fodrer er velsmagende og sund hjemmelavet stil. Mens du venter på tilberedning af mad, studere interiør detaljer. Det er virkelig interessant. Billeder af glade mennesker fra hinanden og hang på væggene, dejlige antikke legetøj, potteplanter og en stak Kina kopper - alt dette skaber en ubeskrivelig stemning af glæde og komfort. Apropos kopper. De er alle de navne, der hører til de regelmæssige gæster "Heat" - så her elsker deres besøgende.

Peerless Foods

Et par ord skal siges om den, der kom op med restaurantens menu. Denne person og en professionel med et stort bogstav er blevet en charmerende, talentfulde, kærlige liv og i hans tilfælde en pige ved navn Julia. Gæsterne fik kendskab til hende, fascineret allerede i de første sekunder af kommunikation. Og derefter forsøge at færdigretter under hendes ledelse, og forelske sig i sit arbejde. Hvad hun og hendes team af kokke feeds besøgende?

Køkkenet er for det meste europæisk, og har en række traditionelle russiske retter. Alle af dem er simpelt nok, men med den obligatoriske twist i formuleringen eller foder. For eksempel, så prøv en lækker og samtidig utrolig sund salat af ristede rødbeder, æbler, blød gedeost. Du ønsker noget mere eksotisk? Hvad med en mango med papaya, avocado, rejer og koriander? For de vigtigste kursus anbefaler vi fisk laks bøffer med tilføjelse af havaborre med fløde sauce eller en lækker oksekød stroganoff med svampe og østershatte. Til dessert, kan du tage hjem creme fraiche kage, varm chokolade tærte eller endda en reel land hytteost med bær at vælge imellem.

Drikkevarer, både alkoholiske og ikke, her er også præsenteret i en lang række. Særligt tilfreds med valget af opvarmning produkter - et udvalg af te og kaffe i alle mulige variationer, kakao og mælk, infusioner (havtorn, hyben, ingefær). Af alkohol - punch, grog, gløgg og hjemmelavet peber vodka selv varm. Advarsel - hvis du først besøgte restauranten "Heat", vil du ikke være let - vil vælge længe.

hjemmelavet frokoster

Her opererer på det samme princip som i de fleste familier - som har forberedt, og alle spiser. Frokost er ikke kompliceret, så man kun kan vælge, hvad han vil: kun varmt og drikke, salat eller suppe, eller alle sammen. Du kan variere side retter og salater, og resten er ved at forberede en "fælles".

Business-frokost, som stadig vant til at kalde middagen vil koste dig et latterligt beløb. For eksempel vil den dyreste være den vigtigste naturligvis - 140 rubler. Salat blade på 80 rubler, mens suppen og alle du kan spise for 60.

"Heat" bibliotek

Særlig opmærksomhed bør være en del af denne institution. Biblioteket er rig, som i den foreliggende hjem af intellektuelle. På hylderne finder du historier og romaner, science fiction og kriminalromaner, digtsamlinger, leksika, ordbøger, alle former for kataloger (mode, kunst, fotografi), tidsskrifter og meget mere.

Af den måde, på hylderne, er der ikke kun bøger, men også noget, der ikke er mindre interessant. For eksempel, blyanter og markører for børn (voksne, også er ikke forbudt at vise deres kunstneriske talenter), backgammon og skak, brætspil. Restaurant "Heat" er ikke kun fodre dig, men vil heller ikke kede sig. Der er en masse underholdning for enhver smag.

Anmeldelser af St Petersburg restaurant

Det ville være mærkeligt at betvivle, at de vurderinger, vil være anderledes, men det mest positive. Dette er en rigtig lille Europa, besøgte St. Petersburg. Restaurant "Heat" anmeldelser sine gæster fortjener fulde. Han omtales som en utrolig dejlig, komfortable og virkelig varmt i enhver forstand af ordet sted. Her kommer courting par, venner, mødre og fædre med børn, og egenhændigt (her for at være alene med ham, krænke privatlivets fred, medmindre en god bog, især rart). Gæsterne siger opmærksomhed og venlighed af personalet, der er mere som end tjenere og kokke, og til et stort hus på gæstfrie værter. Hvis du bor i byen eller besøger Petersburg, ikke nægte dig selv den fornøjelse at besøge sådan et vidunderligt sted.

Restaurant "Heat" (Moskva): anmeldelser

Restaurant med samme navn findes i hovedstaden. Men det er en helt anden restaurant og en helt anden historie. Nogle, der har været i St. Petersborg cafe, mens i Moskva, bare komme her og opdage det ikke passer. Og alt sammen fordi navnene på de forskellige institutioner er tilfældigt matchet. Det er dog ikke nødvendigt, for at dette kan diskriminere hovedstadens "navnebror".

Restaurant "Heat" (Moskva) er også en meget hyggelig og komfortabelt sted. Der er en stemning af ro, men der er ingen enkelhed og oprigtighed. Som det sømmer sig hovedstaden i institutioner, i den "varme" er mere af status, raffinement, der er en del af patos. Og priserne er høje, men helt berettiget. Levering af Moskva beboere som det her, rose køkkenet, tjenesten også. Og sjælen ... hendes rejse til St. Petersburg "Heat".

konklusion

Hvis du tilfældigvis bor i den smukke St. Petersborg eller du har besøgt her på business, tage sig tid til at besøge restauranten "Heat". Spirituel, sindssygt behageligt og et godt sted med god mad (enkle men lækker) og gæstfrie værter, tjenere sikker på at behage dig og huske. Og det er måske det vil blive din favorit café, hvor man kan gå med en ven, en elsket, et barn, eller ingen virksomhed overhovedet. Her vil du altid være hyggeligt og behageligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.