Hjem og familieHelligdage

Når fejrer den internationale dag klatrer

Stor højde har længe lokket folk. Når to erobrere toppe - Paccard og Balmat - klatrede Mont Blanc. Det skete 8 August, 1786. "Day klatrer" - den såkaldte senere samme dag og vil fejre det om året på verdensplan.

trailblazers

. Allerede 5000 år siden, modig at erobre toppen - om Dette fremgår af fundet i bjergene og finder de menneskelige rester. I disse dage, under antagelse af videnskabsmænd, blev de på udkig efter mad. Nu erobrere af knuder ønsker at teste sig selv, nogle mennesker tror, bjergbestigning sport.

Mountaineer Dag dukkede op i kalenderen for mere end 200 år siden, men den "master" højden af mennesker er begyndt langt tidligere. Blanc forsøgte at erobre flere gange. I 1741, Pocock og Windham i England opdagede Chamonix-dalen, der startede og alle fremtidige ture. I mange år, der kulminerede Blanc kunne ikke: ekspeditionen endte tragisk.

Og i 1786, sammen med en guide Paccard Balmat erobret bjerget og hejste det røde flag, som er fast teleskoper i Chamonix. Nu, den 8. august - ikke bare en almindelig dag, og dag i klatrer. Dette skyldes det faktum, at bestigning af Mont Blanc var udgangspunktet for bjergbestigning æra.

Ferie har spredt rundt om i verden og er blevet international. Hver klatrer, uanset bopæl og statsborgerskab, sagde den 8. august din dag.

Ferie i moderne tid

Ikke alle involverede med det formål at klatre stigninger. industriel arbejde. klatrer i vor tid er meget vigtig. Sådanne fagfolk kan vaske vinduer og facader, for at holde deres maleri og reparation, fjerne sne og istapper, montere klimaanlæg og udføre andre transaktioner uden brug af stilladser.

I en verden bliver mere og mere højhuse, så i den fremtidige efterspørgsel efter specifikke erhverv vil kun vokse. Vederlag "højhus eksperter" rundt om i verden er høj, fordi arbejdet er relateret til risikoen for at falde. 8. august er disse arbejdstagere fejrer Dag industrielle klatrer.

Generelt er en ferie i moderne tid tror deres folk, hvis arbejde eller erhverv relateret til udviklingen af højderne, hvad enten det er bjerge eller høje bygninger. Højtidelig dato tjener som en anledning til møder, udveksling af erfaringer, sætter nye poster og et imponerende syn. Organisationer leverer de ansatte koncerter, konkurrencer, belønne medarbejdere med diplomer og præmier.

På dag bjergbestiger sportsklubber organisere konkurrencer på klatring til toppen af bjergene. For atleter ofte tilbydes vanskelige ruter for at identificere den bedste klatrer. Events er sjovt og attraktivt, men farlig. Derfor, for at deltage i dem skal en person uddannet, trænet, trænet i det grundlæggende i overlevelse under ekstreme forhold.

Ferie fejret bjergbestigere på verdensplan. Det er en dag med stærk ånd, hårdføre mennesker. De kan med held bestige et bjerg eller på en væg af højhuse. Men de har også brug for opmærksomhed, gaver, så glem ikke at lykønske dine venner og ønsker dem klatrere erobre nye højder.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.