Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Sådan koger havet grønkål (Laminaria), tør og frosne?

I denne artikel vil du lære at lave mad havet grønkål. Tang er et produkt fremkommet tang kaldet Laminaria. Det tilhører en klasse af brunalger, bebo næsten alle have og oceaner på vores planet. Hav grønkål betragtes som en leder blandt alle andre fødevarer, der indeholder jod.

Nogle kan ikke lide tang på grund af sin smag og konsistens, og forgæves. Med sin regelmæssig brug, selv i små mængder, det er i stand til at erstatte de mange bioaktive stoffer. Det hele afhænger af, hvordan man forbereder tør hav grønkål.

Er sådan en nyttig, den er rig på næsten alle de mineraler og vitaminer, som er så afgørende for enhver person. De Laminaria indeholder: Vand - 88% protein - 0,9%, fedt - 0,2%, og også den er rig på kulhydrater og forskellige former af spiselige organiske syrer, mineralske stoffer repræsenteret let assimilerbare forbindelser og vitamin B1, B2, 12 C, samt caroten (provitamin a), folinsyre, jern, magnesium og andre.

Virksomheder - producenter, hvordan man kokken havet grønkål, så bruge til forbrugerne tørring metoder, er marinering komprimeret, frosset. Sortimentet af tang på hylderne i butikker og markeder er meget forskellige.

Og hvad hvis du har købt frosne eller tørrede havet grønkål? Bestemt, er det muligt at bruge det i stedet for chips til øl. Du kan, hakke det, tilføje krydderier i stedet for ris eller kartofler. Men bortset fra det, vel vidende nogle af nuancerne i sin rette behandling, det kan fremstilles som fuld måltider.

Sådan koger havet grønkål (tør)

For at undgå spørgsmålet om, hvad man skal gøre med tør tang, skal du kende og observere følgende skema:

  1. Hæld vand (koldt) og suge ti til tolv timer. I løbet af denne tid kålen skal være svulme. Du vil være i stand til at identificere det med det blotte øje.
  2. Derefter skal det vaskes grundigt helt at eliminere den mulige tilstedeværelse af sand.
  3. I kogende vand i en gryde sætte kål og tilberede det ved lav temperatur ved svag varme (mindst tyve, tredive minutter maksimale).
  4. Efter den tang til at lave mad, er det nødvendigt igen føjet til udvaske.

Nu ved vi, hvordan man forbereder tør hav grønkål.

Tip: For at være helt sikker på, at kål er klar, er du nødt til at tage en af hendes kølet bånd og spidsen af dine fingre til at trykke ned. Hvis han er tilbøjelig til mekaniske skader, så er du ordentligt forberedt på det. Men hvis det fastgjorte kant skal spredes på fingrene, så du har fordøjet det. I dette tilfælde er alle dens fordel tabt.

Sådan koger havet grønkål (frossen)

  1. Kål skal optøs. Typisk er denne procedure tager omkring tredive minutter. Nødvendige afrimning temperatur skal være fra 15 til 20 grader Celsius.
  2. Efter kål affryser, skal det vaskes. Dette bør tage en tilstrækkelig stor mængde vand (koldt).
  3. Så er det nødvendigt at koge ved en tilstrækkelig høj temperatur, men du skal gøre det på følgende måde. Oversvømmet med koldt vand (med indhold på en til to) kål sat på ilden. Under kraftig varme den bringes i kog og koges ti til tyve minutter.
  4. Efter dette, dræne og gentag proceduren beskrevet i tredje afsnit. Gør dette er det nødvendigt tre gange. Med denne tredobbelte behandling, søger vi at forbedre smagen og lugten af vores kål.

Nu ved du, hvordan man laver en frossen hav grønkål, samt tør. Denne proces tager ikke lang tid, og resultatet på dit skrivebord vil være meget sundt parabol, som kan suppleres med ethvert måltid (herunder en festlig frokost eller middag).

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.