HjemlighedHavearbejde

De mest populære typer af orkidé: Dendrobium orkidé, phalaenopsis og pafiopedilyum

På nuværende tidspunkt er næsten hver orkidé dekoreret vinterhave. Familien af orkideer har omkring 30 tusind. Af naturlige arter og mere end 30 tusind. Arter, mens antallet af hybrid arter er omkring 17 millioner. Orchid betyder "blomst, nedstammer fra gud." Folk er meget populære tre typer af orkidé: Dendrobium, pafiopedilyum, phalaenopsis.

Dendrobium orkidé er udbredt i tropiske og subtropiske områder i Australien, Sydøstasien, New Zealand, Ny Guinea, Japan, og er en af de største i familien af Orchidaceae (orkideer).

Anlæg af denne type er meget forskelligartet. Deres stilke, hvis længde er op til to meter eller mere, kan have en cylindrisk, spindel, trostnikovidnogo form. Oftest bladene har Dendrobiums anbragte dobbelt række langs hele længden af skaftet. Dendrobium Orchid har en bred vifte af blomster, forskellig farve, form, og selvfølgelig, størrelsen.

Eftersom Dendrobium orkidé er en plante af monsunklima, som er karakteriseret ved en ændring af den regnfulde og tørre sæsoner, de har en veldefineret hvileperiode. I foråret og sommeren, disse planter har brug for at give et fugtigt og varmt klima. Efter dannelsen af pseudobulb vanding bør reduceres. Således har vi tvinger planterne går i dvale. Dendrobium orkidé - photophilous plante, men i de varme, varme sommerdage, det skal være let pritenenii. Orkideer vokser bedst i en lille skål.

I tilfælde af overtrædelse Dendrobium voksende teknologi let påvirket Phytophthora, samt bladlus, trips, skjoldlus og spindemider. Oftest Dendrobiums reproduktion sker ved stiklinger og division. Opdelingen af buskene producerer ikke mere end tre eller fire år, apikale skud fjernes årligt.

Orchid pafiopedilyum har form af sko, så det også kaldes "Ladys Slipper". Dette anlæg er det mest populære på grund af de oprindelige blomster og lange blomstringsperiode (op til seks måneder). Pafiopedilyumov hjem til at leve i fugtige subtropiske og tropiske skove, er Indien, Kina, Nepal, Papua Ny Guinea, Filippinerne. Oftest de findes i den løse, humusrig jord. De fleste medlemmer af slægten pafiopedilyum nok til at vokse godt derhjemme. Blade af anlægget opsamlet i en to-vejs stik. Blomster har en lys, intens farve, deres størrelse varierer fra 5 til 13 cm i diameter. Pafiopedilyumy er tene- og fugt-elskende orkideer (fugtighed på 40 til 80%).

Butterfly orkidé eller Phalaenopsis. Denne type orkide tilhører hybrider. Hybrider Phalaenopsis orkideer er den mest uhøjtidelige, så de er meget velegnet til hjemmet dyrkning. De er ideelle klima i vores hjem (belysning, fugtighed, temperatur og luftcirkulation).

Phalaenopsis Orchid har en stilk med en lille mængde af blade. Blomster faleopsisa præsenterede en bred vifte af farver, deres antal afhænger af typen af orkidé. Butterfly orkidé blomstrer flere gange om året. Den væsentligste forskel fra andre faleopsisa hybride orkidéarter, at det er flad, afrundet blomster og tre-fligede læbe.

Phalaenopsis i princippet såvel som andre former for orkideer, bliver angrebet af skadedyr. Dette bidrager til ukorrekt pleje og vedligeholdelse af anlægget (temperatur og fugtighed). Snylter mider (flad spider og røde mider) manifesterer sig som fremkomsten af hvide pletter på den nedre overflade af bladene. Planter behandlet med insekticid (Fufaev, fitoverm, aktellik) 3-4 gange med intervaller på 10 dage.

Når enheden påvirkes planter skjoldlus den fjernes med en vatpind og alkohol. Derefter orkidé behandles med en alkalisk sæbeopløsning.

Virale sygdomme manifesterer sig i form af stiplede mosaik af blade. Ved detektering af en sådan patologi plante ødelagt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.