HjemlighedHavearbejde

Kaffe træet derhjemme - for kendere af ædel drik

Velholdt kaffetræet i det indre af lejligheden ser altid meget usædvanligt og smukke. Nogle avlere, der har været igennem den uheldige erfaringer med voksende kaffe, aldrig at tage op et andet eksperiment. Men at vokse, en kop kaffe træ i hjemmet er ikke sådan en vanskelig opgave, gennemførlig selv for begyndere. Vi har kun brug for at vide hvad der er de nødvendige for at etablere denne plante for sin velvære betingelser.

Noget om kaffe.

Siden tidernes morgen til indendørs dyrkning bruges kun to sorter af eksisterende arter af kaffe træer: liberiske og arabisk.

Legenden siger, at kaffe som en drik dukkede op i Arabien i det 12. århundrede. Jeg åbnede de mirakuløse egenskaber af denne plante, Mullah, der lagde mærke til den usædvanlige livlighed af geder, efter at have spist bladene af kaffetræet. Mulla begyndte at brygge kaffebønner deres elever før aftenbønnen for mod. I det 17. århundrede kaffe som en drik er blevet populær i Europa, Amerika, Tyrkiet og Persien.

Kaffe træhus.

Kaffe træ derhjemme blomstrer to gange om året - forår og efterår. Kaffe bær er grøn i starten, men efterhånden som de vokser de bliver mørkerød. Kaffe træet ser meget attraktivt, da dets grene kan være både frugter og blomster. Hvis kaffen træ vokser i en lille gryde, derefter på kanten af et blad kan tørre ud. Dette tyder på en mangel på næringsstoffer i jorden. Frugt for sin modning tage mad fra de omkringliggende blade, får dem til udmattelse. Så når dine træ knopper vises, moden frugt er bedre at samle til fremtidig høst var god.

Funktioner af dyrkning og avl.

For at dyrke en kop kaffe træ med sine egne hænder, er det nødvendigt at kende nogle af funktionerne i denne plante. Kaffe vokser godt hjemme, men elsker fugt, god belysning og er bange for udkast. Man skal huske, at kaffen derhjemme ikke kan stå nærheden af andre stueplanter.

Frugterne, der pryder kaffetræet derhjemme, modne mere end seks måneder. Hver bær indeholder to kerner. De oprenses fra skallen, tørret og anvendt efter forbehandling stegning til fremstilling af en forfriskende drik.

Ordentlig pleje, garantere, at din kaffe træ derhjemme ikke vil blive syge og blive overrasket af skadedyr.

Coffee Tree "elsker" vinduerne mod øst og vest. Den omgivende temperatur i lejligheden må ikke være mindre end 22-24 grader. Om vinteren er tilladt temperaturfald og op til 16 grader. Om vinteren, placer planten væk fra batterierne, da de bidrager til at udtørre jorden og blade.

Så snart det øverste jordlag tørrer nødt til at hælde kaffen. For meget fugt i jorden i potten kan føre til løvfald. Vand træet med vand, som forsvarer banken dag, fortrinsvis med en bred hals. Det er nyttigt at sprøjte en gang i to dage.

Fodring af kaffe derhjemme gør foråret en gang i to uger. Til fremstilling af næringsopløsningen tager 3 g kaliumchlorid og 5 g ammoniumnitrat pr en liter vand. For én kaffetræet frugtsætning alder af kun én liter af denne løsning for hele perioden af fodring. Du kan købe gødning i specialforretninger. Vekslen af mineralsk og organisk gødskning af stor gavn for anlægget og sikre dens rigelige blomstring. Om vinteren, behøver du ikke at blive fodret.

For at skabe en smuk krone, skuddene klemme ud toppe. Filialer, der af en eller anden grund, tørrede, cut.

Kaffe træet blomstrer i hjemmet i en alder af 4 år. Den finder sted i det tidlige forår, når træet blomstrende duftende hvide blomster.

Transplanteret unge kaffetræer hvert år i foråret, og planterne er ældre end fire år hvert andet år.

Kaffe er bedst egnet sur let jord bestående af tørv, sand og humus.

Det er muligt at udbrede en kop kaffe træ i hjemmet og frøene plantet umiddelbart efter indsamling og behandling. Efter plantning af frø i jorden potten brug for at dække en emballage fremstillet af polyethylen som for frøspiring det behov høj luftfugtighed. Det kan formeres ved stiklinger og træ med tyk bark. En sådan avl mere besværlig, men disse planter blomstrer tidligere end dem, der stammer fra frø.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.