HjemlighedHavearbejde

Bell - blomst i din have

Bell blomst er smuk med sine fortryllende udsigt. Dette anlæg blev tildelt titlen på grund af sin form af krone. "Campana" på latin betegner en klokke.

Lidt historie

Bell - blomst, der er stadig meget elsket i gamle dage. De mennesker kaldte ham kærlige navne, og i hver region, blev det kaldt anderledes - denne klokke, og Chebotok og sinelki og pichuzhnitsy. Legenden siger, at klokken ringer kun en gang om året, og dette sker om natten den Ivana Kupala.

Blomster i haven

Bluebell har mange sorter og sorter, forskellige i farve og form af en blomst, og alle af dem er elegante og overraskende smuk. Dette anlæg kan være en toårig eller flerårig. Bell - blomst dekoration, vil det være en vidunderlig dekoration af haven, skabe en original komposition landskab design, kombineret med andre planter. Og denne blomst ser godt og én. Klokker, vokser, danner den storslåede busk, som har direkte og stærke stilke. I den øvre del af blomsten er placeret.

landing

Bell - blomst, som har flere former for sorter. Når plantning er nødvendigt at overveje, at anlægget, som har høje stængler, er det bedre at plante i midten af kamme. Og denne form for som Karpaterne, er det bedst at se på træerne. For rockeries og grænser er bedst egnet diminutiv form af denne plante (acervuline klokke, Karpaterne). Det blomsterbed er også muligt at tilføje blomster som Bluebells, vil de skabe en smuk ensemble. Og for de alpine bakker bliver simpelthen uerstattelige opdagelse.

haven klokke

Blomster klokker haven kræver ikke speciel jord, men det er meget bedre til at vokse på frugtbar, løs og fugtig jord. De trives i let skygge haven. jorden er konstant tør, og klokker blomstrer er stærkt reduceret i solen. Når planterne med høje Pagon visne, bør de blive afskåret, da de mister deres dekorative effekt.

vanding

Vanding bør ske i de tørre varme vejr flere gange om ugen, helst efter solnedgang. I plejen af de høje stængler kan bruges til at binde planter tæt tilsyn med pinde. For bedre vækst og udvikling af blomst hele sommeren kan du gøre gødning. Begynd befrugtende kan være i midten eller lidt senere, i maj vil det hjælpe planten rodskydningen. At fodre bør fortyndes i 10 liter vand 2 spsk. skeer gødning "Flower" og "Agricola-7" 1 spsk. skeen eller på den samme mængde vand tilsættes 2 spsk nitrophosphate. skeen.

reproduktion

Reproduktion sker klokker frø, kan de så i efteråret eller foråret, eller so frøplanter i slutningen af vinteren i kasser. Frøplanter før plantning nødt til at dykke, så de bliver stærkere. De begynder at blomstre lige i det andet år.

avl

De kan også fortyndes ved at dividere buske. Det er bedre at gøre, eller i maj eller august. For at øge blomstringen, bør hele tiden overvåge og fjerne visne blomster. Klokke - blomst, der er resistent mod vinterkulden, men nogle arter bedre at skjule et tyndt lag kompost eller tørv.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.