Kunst og underholdningFilm

Serien "Lægen": skuespillerne. Sammendrag af filmen

Serien "Lægen", sendt på tv-kanalen "Rusland 1", straks tiltrukket sig opmærksomhed fra seerne en spændende historie og en god cast af. Instrueret af Catherine Dvigubskaya stand til at fjerne dette melodrama. Aktørerne i filmen "Lægen" forsøgte at skildre hele spektret af følelser, plaget af deres karakterer. Uoprettelig tab og skæbnesvangre møder, tung ægteskab og uventet fundet kærligheden - alt dette går igennem hovedpersonen.

historie

I centrum af historien, der animerer aktørerne i serien "Lægen" - en ung pige ved navn Ekaterina Zakharova. Det viser en reel musikalsk talent og er ved at blive en pianist med verdensry. Hun bor sammen med sin mor Ninoy Fodorovnoy, glad kvinde forbereder sig på at købe et nyt hjem. Men ejendomsmægler-svindler bedrager intetanende kunder, og han forsvinder. Katja og hendes mor tvunget til hurtigst muligt at indsamle ting - den nye ejer af huset drifter og skræmme dem. Men de har ingen steder at gå. Og betyder at eksistere enten. Efter slag af skæbnen hjerte Nina Fédorovna ikke stå op. Catherine kaster drømme om musik og blive læge, for at passe deres egen syge mor.

Passing praksis på hospitalet, mødte hun den overlæge romerske. I kærlighed med Katja til tabet af pulsen, var han klar til sin overhovedet. Romanen betaler for Catherine og hendes mors nye lejlighed, er konstant at tage sig af dem, hvad der forårsager fascineret af hans karakter uhyre taknemmelig, men ikke kærlighed. Manden tilbyder at gifte sig med hende, og sværger at tage sig af, især, at mor til en pige og ude af stand til at klare konsekvenserne af slagtilfælde, dør. Zakharova, føler pligt til romersk, er enig. Men om der er lykke uden kærlighed? Ægteskab bliver en pine for både - Kate kan ikke få sig selv til at falde i kærlighed, mand og undgår kontakt med ham, at kaste sig over et job, der bringer ham næsten til vanvid. Det kommer en alvorlig skænderi - og Kate blade. At flygte fra fortiden, finder hun et job som læge i en fjern landsby. Der møder hun og forelsker sig i Sergei. Men rub er, at far er hendes elsker - den mest snigende ejendomsmægler, fordi der Zakharovs liv afsporet.

Polina Strelnikova som Ekaterina Zakharova

I serien "Lægen" af skuespillere spiller allerede kendt. De er blevet berømt blot ved serielle film. For eksempel, Polina Strelnikova haft tid til at spille i en "Call", "blind lykke", "one-woman mand" og andre malerier. Ekaterina Zakharova i hendes præstation viste sig flot, tilbud, men samtidig internt stærk. Rolle, fuld af erfaringer, Strelnikovoj mislykkedes.

trekantsdrama

Som regel i midten af melodramaer en meget vanskelig kærlighedshistorie. Dette princip er overholdt i serien "Lægen." Skuespillere Andrei Frolov og Oleg Almazov vises som en hovedperson i kærlighed med mænd. Diamanter glimrende spillet tortureret ulykkelig kærlighed romantik. Jeg tror ham, glemmer, at det kun er på skærmen rolle. Oleg Frolov spillede rollen som en charmerende Sergei. Han elskede publikum, selv efter den populære tv-serie "To af skæbnen".

bipersoner

I serien "Lægen," de aktører, der udførte rollen som baggrunden karakterer er ikke mindre overbevisende. Said Bagov spillede kriminalitet boss Viktora Rohlina, der var bag huset bedrageri. Elena og Irina Korenev Narbekova legemliggjort billedet af moderen, uhyre bekymre sig om deres børn. Korenev spillede Nina Feodorovna og Narbekova - romersk mor, bekymret over manglen på gensidighed såret søn. Tatiana Kalganova blev Elizavetoy Andreevnoy, lederen af landsbyen administration, som Catherine jaloux og forsøger at afskrække hende Sergei.

Serien "Lægen", skuespillerne og skabere af som tager publikum ind hele historien drejninger, griber den første serie, og alle de episoder passerer på et øjeblik. Denne film er perfekt til at sprede kedelig aften.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.