Intellektuelle udviklingAstrologi

Ædelsten til Aquarius-kvinder - er psykologisk støtte og støtte i vanskelige situationer

Gems for Aquarius-kvinder - er de mest mystiske mineraler. Du spekulerer på, hvorfor? Faktum er, at Vandmanden - en mystisk tegn i dyrekredsen. Siden tidernes morgen berømte mineraler er ikke kun smykker, men også amuletter (charme), tiltrækker held og lykke, sundhed, rigdom og lykke. Astrologer har længe spekuleret hvad slags sten er egnet Aquarius, en kvinde kom til den konklusion , at sådanne mineraler mere! Blandt dem - ametyst, granat, akvamarin og lapis lazuli.

ametyst

Dette er absolut en sten for Vandmanden kvinde. Det faktum, at hans gennemsigtig lilla slag randen mand hele vejen igennem, udstrålende en varm glød! På grund af dette mineral enhver kvinde Vandmanden vil have eksklusiv indsigt i de dybeste menneskelige design, kan man forestille sig? Desuden vil den ametyst aktivere elskere af stærke drikke til at afstå fra overdreven brug og undervise selvkontrol.

granatæble

Den anden sten for Aquarius-kvinder - er granat. Hans konstante iført ejer garanterer en god stemning for hele dagen. Hvis du er træt og ønsker at slappe af, så det produkt med granat (fx granat armbånd) har brug for at tage ud og sætte på et par dage i kassen. Skal du på en tur, så glem ikke at tage amulet. Det vil hjælpe dig med at undgå en ulykke.

akvamarin

Denne sten til Vandmanden kvinde er den blå række andre mineral - beryl. Ifølge legenden, akvamarin er i stand til at ændre sin farve afhængigt af sundhed og humør af sin ejer. Desuden er akvamarin kendt for sine helbredende egenskaber. Især det har anti-stress effekt, da den virkning på kroppen Vandmanden stærkt positivt ladet energi.

Langvarig bære denne sten vil aflaste en kvinde Vandmandens fra den akkumulerede irritation og træthed. Mineral redde dig fra overdreven vrede og systematisk panik i en given situation. Aquamarine har en forfriskende effekt i forhold til sin ejer. Hertil kommer, at dette mineral bliver til beskyttelse mod forskellige intriger din misundelse!

lapis lazuli

Dette er en anden sten for Aquarius kvinde, bringer held og lykke. Dyb blå farve af dette mineral gør det ligner akvamarin. I øvrigt er de også ens i deres egenskaber. Ejere af smykker med lapis lazuli er afbalanceret (i den psykologiske betydning af ordet) mennesker. På grund af de lapis lazuli følelsesmæssige Aquarius kvinde vil være i stand til at styre dit humør, ikke at lade hans store følelser.

Gamle mennesker begavet lazuli helbredende egenskaber af en åndelig natur. Og i dag ejer af denne dyrebare mineral samtidig er ejere af et kraftfuldt værktøj til at hjælpe i behandlingen af forskellige menneskelige afhængigheder: alkohol, rygning, afhængighed af stofmisbrug.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.