ModeShopping

Model Tara Lynn: kurvede form - det er smukt

Hvem sagde, at de ideelle parametre piger bør begrænses til 90-60-90, og dens vækst bør være mindst 170 cm? International kosmetik selskab Dove, for eksempel, ikke tror det. Hver reklame af brandet viser seerne den naturlige, den naturlige skønhed af kvinder. For ethvert projekt er inviteret til messen køn, som ikke adskiller sig fra de piger omkring os.

Tiltrækning kvinder til at samarbejde, parametrene for hvilke der langt fra ideel til de almindeligt anerkendte internationale standarder, Dove ledelse åbenlyst ødelægge stereotyper om skønhed af den kvindelige figur. Enig, det er umuligt at være alle de samme og justere sin krop under de designere og modeskabere. Det må producere produkter, der vil være interessant for det store flertal af potentielle forbrugere med mindre end perfekt størrelse.

Naturlighed på mode

Efter Dove denne opfattelse blev udtrykt af flere verdensrekorder tidsskrifter, udstationering på deres blanke sider nedslående billede. Tara Lynn - model med en meget enestående parametre - er blevet vist i disse billeder. I første omgang har publikation V Magazine inviterede den lyse og sprøde skønhed reklame undertøj Lane Bryant. Og så den franske Elle i 2010 gav tyve sider af blanke fotografier smarte canadiere.

Barndom kunne bryde mønstre

Tara Lynn blev født i 1982 i Canada. Siden barndommen, troede hun, at hun var buttet og så med misundelse på de slanke skolekammerater. Hun havde ikke identificere sig selv som skønheder, og det er på grund af ønsket om at være som alle Tara Linn med misundelsesværdig regelmæssighed tempoet selv kostvaner og fysisk aktivitet. Sommetider processen med vægttab er en succes. Oftest hun igen vendte tilbage til hvor du skal begynde. I sidste ende, Tara indså, at hun var, hvad der er, og tilpasse sig under den ideelle størrelse-trostinochek modellen giver ikke mening. Det er bedre at få tillid og stolt præsenteret for at demonstrere arten af dataene. Denne hun tog.

I året for eksamen, Tara Lynn beslutter sig for at binde sin fremtid til kunst og trådte Academy of Dramatic Arts i New York. Efter endt uddannelse begynder hun sin skuespillerkarriere, der handler i film og tv-serier. Den mest berømte af dem er billeder af "Law & Order: Criminal hensigt" "Mind shell" og

Breaking stereotyper knust

I 2009 det amerikanske magasin V Magazine inviterede Tara Lynn som en model til at skyde lingeri reklame. Efter denne tabloid fotograf David Oldham gjort et forsøg på at udvide den offentlige mening mod skønhed piger, hvis kurvede form temmelig langt fra de verdensberømte anerkendte standarder. Og det lykkedes. David har skabt en række fotografier med en charmerende nymfe, iført tøj størrelse «Size +», som blev offentliggjort i et af værelserne i den franske blankt blad ELLE i 2010.

Disse billeder har vendt den offentlige repræsentation af skønhed. Det viser sig, at Tara Lynn med sin kurvede og lyse udseende er meget attraktiv. Det betyder automatisk skønhed og elegance af andre kvinder med "plus" size tøj. Slank og næsten identisk model gør det meste af messen halvdel af menneskeheden føler mangelfuld og ringere. Tara Lynn - model, som viste, at denne kvindes skønhed er ikke anæmiske krop, forarmet kost og motion, og i deres egen individualitet. Kun naturligt at elske dig selv, kan du opnå harmoni med miljøet og især med dig selv.

Fortsat karriere

Efter debut af billeder Tara bliver en meget populær model. Hun blev inviteret til at skyde i forskellige publikationer. Efter den franske magasin hans tyske "kollega" inviterer canadiske skønhed vises på dens omslag. Tara bliver en verden berømthed. Blot et år lykkedes det hende at opnå det, som de andre piger kommer på i lang tid.

Forslag til optagelserne spilde på modellen som overflødighedshorn. Amerikansk The Times Magazine, spansk XL Semanal, Fransk Glamour, italiensk Vogue - den ene efter den anden verden mode publikationer bøje sig for skønhed og elegance af modellen 50-gauge.

virksomheder står

Tara Lynn, højde, vægt, og de parametre, for hvilke der langt fra ideel, hurtigt ødelagt verden baggrund af denne skønhed. "Piger med 50th tøj størrelse, ikke let at se smuk. Men hvem siger, at det er umuligt "-? I et interview, hun indrømmer.

Når den dyrkes i 170 cm vægt model er 80 kg. Volumenet af brystet, talje og hofter er henholdsvis 97, 87 og 116 cm. Men dette forhindrer ikke Tara blankt tilvejebringe sådanne modehuse som Taillissime, Af S.Oliver, Evans Denim, Faith21, Nordstrom, Wacoal, Addition-Elle, Zizzi ZJ linje, Kiyonna og mange andre. Siden 2011, Tara er over for H & M svenske mærke. Indtil i år blev mærket repræsenteret af en velkendt og mest højtlønnede mode model Zhizel Byundhen i verden.
Tridtsatidvuhletnego model ikke kun karriere. Hun er gift med Chris Noth, som hun mødte under optagelserne til en tv-serie. Parret har en søn Orion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.