ModeShopping

Vi har det sjovt enkel, men smagfuld: en part i den stil Gatsby

En roman af den amerikanske forfatter Fitzgeralds Den Store Gatsby har vundet den bredeste popularitet, ikke kun i sit hjemland, men også i verden. Oversat til mange sprog, han razosholsya enormt antal i løbet af kort tid, og derefter modstod mere end én genudgivelse. Kritik vurderet som det bedste produkt af forfatterens skabelse. Men hovedpersonen i hans blev personificeringen af vidunderlig tid at komme ind i kultur og historie i navnet "jazz æra". Baseret på en roman gentagne gange filmet film. Det sidste billede - en strålende DiCaprio.

dechifrere definition

Hvordan skal en fest på Gatsby stil at matche sin storstilede navn? For at bestemme præcist, du skal huske nogle af realiteterne i Amerika 20-erne af det tyvende århundrede, og selve arbejdet. "Age of Jazz" kom efter Første Verdenskrig. Unge, overlevende fra krigen, såvel som dem, der på tidspunktet for kampene stadig var teenagere, var omfattet af eufori af tiltrædelsen af verden, muligheden for ikke at være bange for sit liv. Træt af lidelse og frygt for døden, folk var ivrige efter at spise, endeløse fyrværkeri, bare strålende, lyse, går ud over det sædvanlige. Dette, ved den måde, og bør være fornem fest i Gatsby stil. Det var psykologi 20'erne, da Amerika var pludselig på toppen af det økonomiske opsving. Fra luften for at banke sammen den rigeste stat blev millioner gjort næsten i luften. Den amerikanske drøm er ved at blive virkelighed. Og alt dette på baggrund af jazzmusik, vellystig hulken saxofon, romantiske kærlighedserklæringer og gangster krigsførelse. Her er en tidsånden og afspejler den part i stil Gatsby!

Kostumer og billeder

Sende invitationen til din begivenhed, skal du sørge for at advare venner og bekendte af sin tematiske fokus. Ak, kan nutidens unge fra 17 til 30 år næppe læse de udødelige værker af Fitzgerald. Derfor, for at have en idé om, hvordan partiet i Gatsby stil, og hvordan man forberede sig på denne sjove handling, rådgive dem til at se en film! Især nyttigt det vil være at damerne: de samler en masse ideer til oprettelse af passende billeder. Og, selvfølgelig, de søger gennem arkiverne i mode for 20 år af forrige århundrede, også, det ser ikke ud overflødig.

Hvad man skal kigge efter for at feste med stil Gatsby var til messen køn en fejring af kvindelighed, sanselighed, raffinement og glamour? På lige snit kjoler, lav talje og slibning, stramme hofter stilarter. Af den måde, bør være fint for et par sæsoner siden, populære stilarter "tulipan" og "ballon". Af forskellige smykker efterligning perler og sten bøjlerne på hovedet, frisure med dekorationer af fjer. Og se på styling! Makeup er nyttig og moderne - Smokey. Plus røde eller blodrøde læber. At feste i stil med The Great Gatsby var en succes for mændene at gøre en indsats brug for meget mindre. Suit, monteret jakke, vest, hat med bløde margener, høje hæle - det er hele garderoben! Ja, og ulasteligt hvide skjorte. Særlige chic image og loyalitet vil give løft. Hår stablet anvendelse af en gel eller voks.

registrering

The Great Gatsby stil skal tydeligt ses ikke kun i udseendet af værter og gæst, men også i udformningen af det rum, hvor partiet vil finde sted. Der er vigtige detaljer. Sørg rart at dine venner: som gratis brug af de nye kopier ved at skrive på forsiden alle de nødvendige data. Det vil være en behagelig overraskelse og vil minde dem om den perfekte ferie! Og nogle af dem endda vil slutte den store amerikanske litteratur - takket være dig! På væggene hænger dine favorit ordsprog og citater fra værkerne. Bestik, glas, dug - skal alt efterligne (eller fremhæve) luksus begivenheder, ser udsøgt. Få masser af lys, blomster og champagne! Det ville være rart at få en slags antikviteter - for realisme. Som for godbidder - snacks, buffet. En masse af alkohol: Forskellige cocktails, cognac, whisky, vodka og godt. Musik - Jazz Only! Og fyrværkeri!

Det er, når dit parti "Gatsby" absolut lykkes!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.