HjemlighedKonstruktion

Hvordan til at beregne arealet af husets vægge

Under opførelsen af et privat hus er der mange problemer, der ofte er nødt til at beslutte før starten af anlægsarbejdet. Først skal du udarbejde en detaljeret plan for den fremtidige konstruktion med nøjagtige dimensioner af hjem vægge, bygninger, størrelse og placering af vinduer og døre. Derefter bruger disse data, er det muligt at foretage beregningen af arealet af husets vægge. Dette er nødvendigt for at producere et pas derhjemme og andre normative dokumenter i udformningen af byggeriet.

Hvad er stuen

Før du gør beregningen område af huset på væggene, er det nødvendigt at præcisere nogle nuancer. For det første skal du vide, at definitionen af et hus. For det andet er det nødvendigt at definere, hvad der menes med beboelse.

I henhold til lovgivningen, et hus Således - det er en separat bygning, der er hjemsted for en familie. Den består af boliger og andre lokaler designet til et behageligt ophold. Residential overvejet alle opvarmede lokaler. Uopvarmede rum, såsom altaner, er ikke beboelse.

Når beregningen er færdig området af bolig huse, der tages hensyn til alle boligområder (stuer, soveværelser, kontorer, etc.) og hjælpeudstyr (køkken, toilet, bad, badeværelse, fyrrum og så videre) lokaler.

Hvordan til at beregne arealet af vægge i huset

Det er ofte nødvendigt at kende væggen. Dette kan være nyttigt ved planlægning hjem, købe et vægmateriale (mursten, blokke, etc.), isolering, materialer til indvendige og udvendige vægge. Beregn arealet af væggene i huset er meget enkel. Til dette er det nødvendigt at måle hver af væggene og beregne deres område, og derefter blev de opnåede værdier foldet.

Overvej et simpelt eksempel på beregning af arealet af et rum. Lad det har en rektangulær form. Den ene væg vil have en længde på 6 meter, og det andet - 5 meter, loftshøjde - 2,5 meter. Da rummet er rektangulær, vil det have to par af identiske vægge. Derfor er vi behøver kun at beregne arealet af to koblede vægge. Vi opnå et første vægområde - 6 × 2,5 = 15 kvadratmeter, og området af de andre - 12,5 kvadratmeter. Da de samme to vægge, er vægfladen i rummet opnåede 2 x 15 + 2 x 55 = 12,5 kvadratmeter.

Ved hjælp af disse værdier kan beregnes og mængden af plads. Dette er nødvendigt ved beregningen af ventilations- og varmeanlæg. Volumen beregnes som følger: 5 x 6 x 2,5 = 75 kubikmeter.

Hvis du ønsker at vide, hvor meget væg materiale, du har brug for at købe, så arealet af væggene er nødvendig for at trække arealet af døre og vinduer. Antag, at i et rum på 5 x 6 meter skal købe tapet. Det har to vinduer på 1,5 kvadratmeter. m og dør - 2Q. M. Således er behovet for at lime væggene 55 - (1,5 + 1,5 + 2) = 50 sq. meter af tapet.

Beregning af indvendige vægge

Da arealet af et beboelseshus - summen af alle områder af beboelsesrum, er det nødvendigt at beregne dem uden hensyn til vinduer og døre. I dette tilfælde skal det bemærkes, at området under trappen til en højde på 160 cm ikke er inkluderet. Heller ikke i det samlede areal af den kvadratiske stykker loftsrum med en loftshøjde på mindre end 160 cm (hvis hældningsvinklen af loftet på mindre end 45 °) og 190 cm (hvis hældningsvinklen mere end 45 °). For resten af loftet rummet taget til at anvende en faktor på 0,7. Dvs. det resulterende gulvareal multipliceret med 0,7.

Lad os nu betragte nærmere, hvordan beregningen af arealet af huset på vægge inde. Arealet af et rektangulært rum - er produktet af bredden af længden. Med et areal på rummets vægge, der har form af boksen, har vi allerede blevet larmende.

Gå videre til mere komplekse former. Beregn arealet af væggene i loftsrum. For at gøre dette, skal du også beregne arealet af hver væg og de opnåede værdier tilføje op. For enkelhedens skyld tager vi loftsrum Værelset hus med en symmetrisk trekantet gavl tag. Vægområde langs stråler anses for at være på højde med loftet standarder, som nævnt ovenfor. Firkantede trekantede vægge er beregnet som følger: længden af væggen på gulvet multipliceres med højden af rummet (at skøjte), og er opdelt i to. Overvej dette eksempel: vægge langs længden af ribben på gulvet - 10 meter, længden af rampen - 5 meter, bredden af de trekantede vægge - 8 meter, og højden af ribben - 3 meter. Således arealet af væggene - 124 kvadratmeter.

Beregning af ydervægge

Hvis beregningen af arealet af huset på væggene til at gøre udenfor, det er som følger. Beregn det samlede areal af huset. Fra trækkes område af væggene, og uden hensyn til dør- og vinduesåbninger. Dette tager hensyn til alle de vægge - og de luftfartsselskaber, og partition. Af de resterende areal trækkes portion Improvement (under trappen eller en hældning på taget) og arealet af ikke-beboelsesbygninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.