FinanserKreditter

For at tage æren i sparekassen kontanter pensionist

Hvis en potentiel låntager til at blive et spørgsmål om at få den kredit lån, er der ingen bedre løsning end at gå til Sberbank. Der altid vil mødes og hjælpe dig med at vælge det bedste lån program til at opnå den nødvendige rådgivning om vilkårene for lånet og renten. Hvorfor opfordres til at kontakte sparekassen i Rusland? Alt er forklaret ganske enkelt: Det er en tilstand, og alt i den er gennemsigtig. I første omgang med låntager samtale gennemført, hvorunder specificerer hvert punkt i design og levering af kredit lån. For at tage æren i sparekassen i kontanter, er forpligtet til at gøre anvendelsen, den rækkefølge, som vil blive betragtet bank organisation i de næste 48 timer. Dette vil ikke blive opkrævet nogen kommission eller bank på tidspunktet for registrering af dokumenter under registrering kredit lån.

Banker sparekassens produkter

Som den største bank, og som har de største aktiver i Den Russiske Føderation, det giver forbrugerne mulighed for at drage fordel af eventuelle muligheder, hvoraf den ene - at tage et lån fra Sberbank. Det er nok til at have adgang til en standard pakke af dokumenter.
Du skal indsende en attest for løn, hvilket indikerer indkomst for de sidste seks måneder. På type lån vil afhænge af afgørelsen af bank organisation, som vil blive foretaget inden 3-18 dage. Det foreslås også at udstede i sparekassen pant. Betydningen af denne bank produkt som betalingsgaranti vil blive erhvervet ejendom, som automatisk bliver en garanti.

For at tage æren i sparekassen kontanter pensionist

Ud over den erhvervsaktive befolkning, at tage æren i sparekassen og kontanter kan en borger i pensionsalderen. Den eneste betingelse er aldersgrænse, som ikke må overstige 75 år. For denne kategori af mennesker, som giver følgende lånemuligheder:

• opnå et lån fra Sberbank kontanter pensionist kan ikke garantere og sikkerhed, hvis lånet ved udløb alder af låntageren ikke tage til udlandet i 65 år;

• Hvis den samme alder vil overstige 65 år, vil banken give en garanti: det vil være en sikkerhed eller garanter repræsentation.

Af det beløb, som en pensionist ønsker at tage i sparekassen, vil afhænge af en pakke af nødvendige dokumenter. Låntager der modtager en pension fra banken sagde, ville være nok til at give hendes pas. En periode, der vil være behov for behandlingen af ansøgningen, - 2 dage. Hvis pensionisten har ekstra indkomst, så han bliver nødt til at fremlægge dokumentation for deres indkomst på formular 2-PIT eller PIT-3-erklæringen. Hvis du tager et lån fra Sberbank i kontanter, vil tilbagebetaling ske i lige store månedlige rater. Med hensyn til bearbejdning af låntager, pensionisten har mulighed for førtidig indfrielse af kreditten lån, er ikke opkrævet gebyr. Den store fordel, ud over at sænke renten, nyder, der ønsker at tage æren i sparekassen i kontanter, hvis pensionen holdes månedlig overførsel til konto åbnet i kontoret.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.