ComputereComputerspil

Fuld passage "Ili Muromtsa og Nightingale røveren"

I dag ser vi på passagen af "Ili Muromtsa og Nightingale røveren" - et spil baseret på den samme tegneserie. For nemheds skyld vil vi opdele materialet i flere dele baseret på det område, hvor helten.

ødelagt landsby

Således har vi begynde at beskrive afleveringer "Ilya Muromets og Nightingale røveren." Del 1 begynder i det ødelagte landsby. Vi taler med bedstemor. Tag åg. Gå tilbage. Taler med Tikhin der sidder på ovnen. Vi ser venstre brudt godt. Brug en træpæl, tage det til brønden. Vi fortsætter gå til venstre. I nærheden af markøren afhente en spand og en avis. Yderligere passerer spil "Ilya Muromets og Nightingale røveren" kræver os at gå til lageret. Kombiner det med en spand åg. Lad os gå til møllen. Clamp og afhente en pose mel. Stop møllehjul. Vi går ud på gaden. Vi leder efter molen til venstre udøves på sædet af Brigand. Vi gør et forsøg på at arrestere ham. Det virker ikke. Det er nødvendigt at spise. Gå tilbage til bedstemor. Vi beder om noget mad. Hun er ikke min bedstemor. Hun indvilliger i at hjælpe ælt dejen, hvis vi finder den nødvendige produkter - vand, salt og mel. Vi går til Tikhon. Vi nærmer brønden. Med spand og rocker rekruttere vand. Sol står på komfuret nær Tikhon. Vi beder hende. I stedet tilbyder vi Tikhon avis. Med alle de produkt sendes til hendes bedstemor og spørge dej. Den hælde vand karbad. At hælde melet, og derefter salt. Den færdige dej at afhente logfiler. På den sidder en bedstemor. Vi går til Tikhon. Smelt ovnen. Vi bruger brænde. mini-spillet begynder. Ovn smeltet. Tag opgørelse over dejen. Vi sender i ovnen. Vi spiser brødet. Vinde styrke ved at gå til fange Nightingale røveren. Vi forsøger at re-arrestere ham. Igen fiasko. Til venstre for møllen møllesten fund. Fjern toppen. Træpæle vedhæfte stedet. Møllesten sidde ned på en træstamme, der stikker ud fra molen. Vi går gennem møllen. Vi klamrer sig til hjulet klemme. Vi sætter det i bevægelse. Vi går ud på gaden.

sti

Fortsætter med at beskrive den afleveringer "Ilya Muromets og Nightingale røveren." Del 2 tager os til grænsen. Her har vi at finde ud af den mulige placering af Nightingale røveren. Vi forsøger at vække vores ven Dobrynyu Nikiticha, der sover i en kasse, men ikke så enkelt. Tag en slev. Endvidere er det nødvendigt at fylde med vand fra truget. Nu har vi til at løse et andet problem, der konfronterer os spillet "Ilya Muromets og Nightingale røveren." Passage fortsætte et andet forsøg på at vække Dobrynya. For at gøre dette skal du gå til sin bod, og derefter hosed helt. Drøm det stærkt. Vi går ind i huset. Vi taler med messenger. Tag et par brædder. Jeg kan se trappen rækværk jern hjelm, der supplerer den røde og blå fjer. Fjern det. Vi går ud på gaden. Dobrynya forsøge at vågne op ved hjælp af et par impact skjolde. Der sker ikke noget. Tickle ham med en fjer. Igen fiasko. Vi går ind i huset. Vi taler med messenger. Vi går ud på gaden. Dobrynia venstre, men efterlod et kort. Følg stien lige. Vi befinder os ved siden af et stort træ. Tag den røde hætte, samt en masse blade. Dernæst vil du gøre et kast. Vi sender hatten direkte til løvet af et træ. Top støvler falde. Og smide ham ind i løv. Intet ændrer sig. Gå tilbage. Det fremgår af hulen fyldt. Tag birk stok. Gå tilbage til træet. Tag pinden. Smid den på toppen af træet. Falls sabel. Skær sin filial, som vokser ret.

hule

Vi fortsætter passerer spil "Ilya Muromets og Nightingale røveren." Del 3 giver os adgang til en mystisk hule. Lad os gå indenfor. Vi nærmer jern døren, hvor låsen er synlig. Open er det ikke muligt i dag. Passage af "Ili Muromtsa og Nightingale røveren" på dette tidspunkt er at indsamle de nødvendige elementer - en pil, der er i tønde, fyrværkeri og løg, der ligger på de senge, træ spole, som vi søger i en bunke ubrugelige ting. Gå til opgørelsen. Vi kombinerer bue og pil og en træ spole. Vi får resultatet smart enhed. Vi forlader hulen. Vi undersøger de døde grene der ligger under et træ. Anvend på dem dygtig enhed. En brand begynder at ryge. Kaste blade i ilden. Røg kører op røverne. Slaget begynder. Vi afhente trofæer, der er tilbage af de besejrede røvere. Efter at have vundet slaget, tage nøglen. Vi går ind i hulen. Vi nærmer os døren. Åben den med en nøgle. Frigør Alyonushka og hendes hest. Vi taler til pigen.

træ

Passage af "Ili Muromtsa og Nightingale Røveren" fortsætter den fjerde del, hvor vi befinder os på en gaffel. Du skal følge den rigtige. Goblin blokerer vejen. Skovbrug monster har brug for en gøg ur. Passage af spillet "Ilya Muromets og Nightingale røveren" på dette tidspunkt er at hjælpe leshemu. Gå til venstre og begynde at søge efter timer. På stenen vejledning til. Gå lige på denne måde er ikke egnet. Gå tilbage. Vi rejser en sten monteret med pointere. Vi appellerer til prinsen med en anmodning om at hente ringen. På højre side af brosten varsel lommekniv, som sidder fast i jorden. Tag den. Gå til højre. Tag kattefoder, som er i skålen og en sweatshirt. Ikke langt fra Havfrue finde et timeglas. Vi taler til pigen. Hun giver uret bare ikke vil. Havfrue tilbyder guldring. Hoops, løftes fra jorden timeglas. Vi går tilbage til det sted, hvor indekset sten. Gå tilbage. Pick up en rive fra jorden. Gøg varsel på taget. Lure fuglen ved hjælp af kattefoder. Fang gøgen ikke virker. Vi banke på døren. Vred Koschey forviser os. Gentagne gange at banke. Vi taler med Koshcheev. Opfyld hans anmodning. Drevet fra fuglen træet.

Vejen til Konstantinopel

Passage af spillet "Ili Muromtsa og Nightingale Røveren" fortsætter den femte del, hvor vi kommer for toldmyndighederne. Vi taler med medarbejderen. Med hamp bark revet af. Gå til højre. Vi taler med Alenka. Hun er låst i en fængselscelle. Vi passerer til højre vi kommer til havnen. Vi taler med en sømand. Der blev gjort forsøg på at skabe en marine enhed. Fail. Vi taler med sømanden igen. Gå tilbage til Alyonushka. Vi taler til pigen. Vi taler med medarbejderen. Af tabellen vi tager hans krukke med lim, samt en pen. Yderligere passage af "Ili Muromtsa og Nightingale den Robber" kræver et skift i fortegnelsen. Der kombinere barken med en pen. Dokument giver medarbejderen. Han nægter at acceptere det papir, da der ikke er stemplet. Gå til havnen. Dokument gælder for søfolk. Points sømand tage tønden. Vi kombinerer dem i din beholdning med lim. Sæt briller på plads. Vis mariner dokumentet igen. Tag papiret med forseglingen. Vi går til medarbejderen. Vi giver ham en påstemplet. Tag nøglen ud af bordet, det låser døren fængsel. For at følge sømand, men taler med Alenka, som ligger i nærheden. Start en mini-spil kaldet "Saml tre."

om bord

Vi vender os til den sjette del og fortsætte med vores helte, såsom Ilya Muromets og Nightingale røveren, afleveringer. På skibet, taler vi med en sømand. Næste du nødt til at finde kaptajnen. Gå til højre, åbne døren. Vi går til kabinen. Vi taler med en passager, der sidder ved bordet, mens du spiller med de satellitter i knoglen. Efter opkaldet er afsluttet, skal du fjerne glasset fra vinduet. Forlader kabinen. Vi trække hjulet. Vi komme ned til det nederste dæk i skibet med en stige. Vi rejser et par kurve, der ligger tæt på trappen. Vi ser på elefanten, der står på lugen. Vi går til sømand. Vi undersøger pistolen i nærheden af ham. Trækker pistolen fra kernen. Broken åre vælg fra gulvet. Gå til masten. Alenushka hooked. På toppen af bunken af pinden anvendes til ægget.

Efter dette gik vi ned. Følg på det nederste dæk, ved hjælp af en stige. Det er tæt på den sømand. Kæde, er udstyret med en krog hængende nær trappen. Brug kurv fyldt med grøntsager. Vi fanger den på krogen. Der er en mulighed for, at elefanten en bid at spise, med lugen afgår. Men sådan sker ikke. Yderligere gigantiske dyr tilbyde kerne. Idet det knuste skallen. Vi stiger op. Gå til højre. Indtastning af kabinen fyldt med passagerer. De beder om frugten. Passagerer er villige til at skille sig af med dem kun i det tilfælde i bytte for en anden slags fad. Forlader kabinen. Vi forenes i opgørelsen knust kerne og æg. Derefter tilsættes til dette glas vindue. Som et resultat, kan du steger et æg. Der henvises til udlændinge opnåede fad. De giver os frugt. Gå til bunden af dækket til elefanten. Kurv fyldt med frugt, vi fanger på krogen. Det ligner en elefant bare vil have dem. Undersøg gulvet tre huller. Brudt padle indsat i nær-til-celle dyr. Elephant trunk griber pagaj. Da cellen bevæges sammen mod kurven af frugt. Flyt den knækkede åre i hullet ved siden af i orden. Elefant bevæger sig. Broken åre sat i den sidste hul. Vi går til det øverste dæk. Vi følger til højre. Tilbage til at bruge en anden stigen. Åbn lugen. Vi taler med kaptajnen. Det er nødvendigt at returnere det til dem en tabt skib. Vi følger til passagererne i kabinen. Vi taler med dem. På bordet, satte skibets roret. mini-spillet begynder.

Konstantinopel

Vi fortsætter passerer spil "Ilya Muromets og Nightingale røveren." Del 7 tager os til den orientalske basar. Vi taler med ejeren af elefanten, guruen, manden med slangen, og herre i hvidt jakkesæt. Gå til en af boderne. Vi har brug for står bag guru. Tager peber og sennep. På næste tage tælleren glas bæger. Hæv skål, som er placeret på den yderste venstre på tælleren. Gå til højre. Med ekstrem tæller tage facetteret glas. Vi taler med Alenka. Vi flytter til venstre. Vi taler med en person, der adskiller hvid robe. På stranden er der kun kan være ved at vise en attest for sundhed. Vi taler med guruen. Vi nærmer manden med slangen. Venligst låne gift. Før vi sætter en slange facetteret glas. Men det gør ikke noget. Vi tilbyder glas slange. Tager. Vi giver et helt glas Guru. Vi få et certifikat for sundhed. Vi giver den til den person, der bærer den hvide kåbe.

strand

Passage (spil) "Ili Muromtsa og Nightingale røveren" fortsætter ottende del. Vi går til stranden. Vi taler med helten Aloshey Popovichem. Undersøg sporene Burushki. Håndfuld af guld finde i hoven prints. Saml det ædle metal. Sendes til følgende Burushki venstre. Vi befinder os foran slottet. Vi taler med vagten. Mint vokser ved foden af den venstre stolpe. Riv det. Vi går til stranden. Gå til træet, som vokser i nærheden af porten. Da det tager vi oser harpiks. Gå til vagten. Vi forenes i opgørelsen mynte og tyggegummi. Vi underholde vagter var tyggegummi. Vi lytter til historien. Vi går til markedet. Følg højre mod sten trapper. Vi kommer til fængslet porten. Vi taler med vagterne. Vi beder Alyonushka Råd. Vi går til markedet. Vi følger til manden med slangen. Han køber et rør, i stedet for at give en håndfuld af guld. Vi går til fængslet porten. Vi taler med Alyonushka. Tag en runde sten, som ligger i nærheden af vagten. Hans kast i portrættet. Er tilbageholdt.

fængsel

Så har vi den niende del af spillet "Ilya Muromets og Nightingale røveren." Passage fortsætter med at forsøge at spille på fløjte. Det mislykkes. Fife først give prinsen, så - en anden cellekammerat. Spil en melodi, de har heller ikke opnået. Fife sat i natbordet. Spil Chapaev en cellekammerat. mini-spillet begynder.

Den vigtigste kamp

Vi går videre til finalen, den tiende del af spillet "Ilya Muromets og Nightingale røveren." Passage af spillet, den endelige hvoraf er ikke langt væk, fortsætter løsladelse fra fængsel. Tager bænken, samt standarden. Nyeste nødt til at skubbe lugen. Når dette er gjort, for at kalde op elefanten hjælp rør. Tag lugen. Knock out bunker, der holder slottet. Opdeling af et vindue bænk. Vi går indenfor. Dernæst tager kronen ud, som er skjult under tronen i kassen. Med hensyn til de beføjelser, som en løve i munden. Vi bruger scepter, der er indsat i lysestage. Vi appellerer til prinsen. Fjern scepteret. Prins udfører tilbydes. Hæv scepteret fra gulvet. Sæt en piedestal krone. Det er placeret på højre side af tronen. Tag scepter. Sæt det på den rigtige Perilla tronen. Strøm sat til venstre. En indgang til det hemmelige rum. Vi følger det. slaget begynder. Når fløjte Nightingale røveren har brug for at springe til toppen. Vi indsamler trofæer, som forbliver på plads ofre besejre modstandere. Det er enden på historien, dette fuldender vores fulde passage. "Ilya Muromets og Nightingale røveren" - er et fantastisk spil, der vil appellere til alle fans af de eponyme animerede film og eventyr elskere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.