Nyheder og SamfundBerømtheder

Nepomnyaschiy Oleg Naumovich: biografi, kreativitet og interessante fakta

Utvivlsomt, fremtrædende administrator og producer Nepomnyashchy Oleg var en stor mængde i den indenlandske showbusiness. Det var ham, der gjorde mange succesfulde sangere i den sovjetiske og post-sovjetiske æra. Og det er ikke kun om disse legendariske folk som Alla Borisovna Pugacheva og Sofiya Mihaylovna Rotaru. Nepomnyashchy Oleg hjalp "finde sig selv" i den musikalske kreativitet stjernerne, popularitet rating som begyndte hurtigt at vokse op i begyndelsen af 90'erne: Vladimir Presnyakov, Filippu Kirkorovu, Nikolai Baskov. Og dette er ikke en komplet liste over popsangere.

Men ikke alle ved, at Nepomnyashchy Oleg før du kommer ind i verden af showbusiness, har prøvet mere end én professionelle roller, der handler og manege og på scenen. Bliver holdt producent, prøver han selv hans hånd som skuespiller, og ganske vellykket. Hvordan så vendte den legendariske karriere administratoren og højderne i sin karriere var han i stand til at opnå?

Års barndommen og ungdommen

Hvad primært interesseret i folk, når det kommer til berømtheder? Naturligvis biografi. Oleg Nepomnyashchy selv, takket være den vedholdenhed og hårdt arbejde, at kæmpe sig vej i livet.

Han blev født 4 Januar 1939 i en lille landsby udbud, som var placeret i Krim-regionen. Hans far var ikke kun den første formand for en kollektiv gård i Sovjetunionen, men også indehaveren af den honorære titel af "Ridder af leninordenen." Mor til den fremtidige producent arbejdskraft i bomuldsproduktion. Bemærkelsesværdig er det faktum, at når Nepomnyashchy Oleg blev født, blev han døbt med to navne: én (fra paven) - Naum, og den anden - Musik (diminutiv af Muslim). Den første udkom i officielle dokumenter, og den anden var status hverdagen.

Færdig skole, gik den unge mand for at erobre hovedstaden. Oleg Nepomnyashchy bestået optagelsesprøver til Institut for olie- og gasindustrien. Gubkin og blev en elev af dette universitet.

Begyndelsen af en kreativ måde

Snart den unge mand indså, at han var noget forkert i at vælge en karriere, da han blev mere tiltrukket af den kreative vej.

I 1964 i hovedstaden først begyndte at tale om kunsten at mime. Men eksperter på området, naturligvis, var ikke på det tidspunkt. Og her kommer i den hvide-sten på turné med en berømt fransk skuespiller - mime Marsel Marso, der indleder åbningen af House of Arts i pantomime studie. Oleg Nepomnyashchy begynder meget snart at lære "stor kunst" i denne studie. Have mestret alle nuancerne i "harlequinade" ung mand går til Moskva Ungdom Ensemble pantomime.

I 1968, den fremtidige producent begynder at overføre viden til de studerende på School of Circus og Variety Kunst, som var den eneste af sin art i hele landet.

Kendskab til Diva

Så Nepomnyaschiy Oleg Naumovich, hvis biografi er helt sikkert værd at detaljerede overvejelser, opfylder det første gang håbefulde sanger Alloy Pugachevoy. I løbet af sommeren, han og hans elever gik på turné gennem markerne i landet til hans team var i stand til at demonstrere deres viden i praksis, ja, og med det, lidt penge. Da det viste sig, i et team Nepomnyastchy ikke en akkompagnatør, og Oleg Naumovic anbefale Alla Borisovna. Maestro blev glædeligt overrasket over, at Pugachev, blandt andet har stadig store vokale evner. Publikum blev båret efter hendes sang.

Ved hans højdepunkt,

I de tidlige 70-erne gik Nepomnyashchy for en tid til at arbejde i hovedstaden i Kasakhstan, og udvikle lokale talenter skuespillerinde Guldzhihan Galieva. Snart Oleg Naumovich etablere kasakhiske nationale koncertsal - "Gyulder". Balletskolen maestro udfører klasser for elever. Fame og anerkendelse Nepomnyastchy talent er ikke længe på sig.

I midten af 70'erne, vender han til den fremtrædende instruktør, en administrator, en producent af de sovjetiske popstjerner. Nepomnyashchy involveret i flere projekter. Han deltager generalprøve af "Muscovites" ensemble, der beskæftiger Julius Slobodkin, Valery Durandin, Alla Pugacheva. Impresario arbejder meget med den musikalske gruppe "Ruta". Oleg Naumovich blev direktør for den nu berømte sangerinde Sofia Rotaru. Den udformer og kører projektet "Vladimir Presnyakov Show" og "Farvel til Childhood". Desuden Nepomnyashchy tilbringer tid på at arbejde i et cirkus og dukketeater.

direktør Kirkorov

Tilbage i 1983 Oleg Naumovich gjort en uvurderlig gave til den unge Filippa Kirkorova, der dengang var en high school elev. Maestro gav teen pass-Divas koncert, som blev afholdt i koncertsalen "Rusland". Efter ham i fremtiden "King of Pop" var besluttet på at studere sang. Efterfølgende Oleg Nepomnyashchy (Producent) blev direktør Filippa Bedrosovicha og organiseret flere populære projekter: "Det bedste, favorit og kun for dig" "Jeg er ikke Raphael" og

regalier

I 1957 vandt maestro World Youth og Student Festival i Moskva. Og i 1995 blev han tildelt titlen vinderen af National-prisen "Ovation" i nomineringen "Manager".

hobbyer

I begyndelsen af nul maestro blev mere og mere indvindes fra verden af showbusiness, hvilket giver mere tid til sin familie og fritidsinteresser. Forfølge en hobby Oleg Nepomnyashchy (Producer) betragtes kunst og biler. Hans foretrukne kunstnere var Levitan og Repin.

I slutningen af hans kunstneriske karriere, Maestro satte sig til at skrive sine erindringer. I sidste ende blev bogen udgivet i 2000. "Når i morgen kommer", hvor han afslørede nogle af hemmelighederne bag den backstage liv i en popstjerne. Desuden Nepomnyashchy formået at spille i en film. Beskueren huske hans lyse billeder i filmen "The Border. Taiga roman "og" Pops".

Personlige liv

Oleg Naumovich var en eksemplarisk familiemenneske. Han giftede sig med en pige ved navn Elena. På maestro har to børn: datter, Elena (fra hans første ægteskab) og søn Alexander.

sygdom

De seneste år, producenten boede i Israel. Han døde 28 August, 2016. Eve Nepomnyashchii fik et hjerteanfald, og derefter læger diagnosticeret ham akut hjertesvigt. Han var 77 år, da han døde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.