Nyheder og SamfundNatur

Dyr i Voronezh-regionen, der er anført i Red Book. Listen over sjældne og truede arter

Fantastisk natur af Voronezh-regionen, floderne Don, Usmanka, Voronezh, tiltrækker et stort antal dyr. Det tempererede klima, med regnfulde og kølige somre og forholdsvis milde vintre, gør den gunstige indkvartering i området et stort antal dyr. I Voronezh blandet skov og steppe zone.

Planter i den Voronezh region

De fauna i Voronezh-regionen er rig og varieret. Det er hjemsted for ikke kun store dyr som elge, hjorte vildsvin, hjorte og ulve. Men en række skovens dyr såsom væsler, spidsmus og flagermus. Ingen steder i verden er ikke længere sådan en unik dyr som bisamrotte, som blev valgt af Voronezh-regionen som hjem for oldtiden.

På de åbne steppe territorier leve lidt stortrapper, stortrapper og murmeldyr. Marmot, som er inkluderet i Red Book, blev næsten fuldstændig ødelagt i de 30-erne af XX århundrede, men senere dens befolkning blev genoprettet. Nu i den sydlige del af regionen er hjemsted for et stort antal murmeldyr, er deres numre fuldstændig restaureret.

En række af fugle i det store område præsenterede og måger og storke, mose eng spil og de sædvanlige spurve, mursejlere og duer. Sjældne fuglearter valgt også disse lande. Golden Eagles, havørn og sorte svaner lever på reserven.

På bredden af floden afregnes bævere, oddere, moskusrotter og spidsmus. Og i floderne - sump skildpadder og frøer sameksistere med en bred vifte af fisk. Brasen, gedde, havkat og karper findes med sterlet og ferskvandskvabbe, opført på den Røde.

I byer og mindre bebyggelser har også fundet ly nogle dyr Voronezh region, der er anført på den Røde. Flagermus, mår, væsler, tyrkerdue, ugler, sorte svaner og hvide storke. Talrige repræsentanter for fugle, såsom spurve, krager, duer og stære, blev fastboende.

Planter i den Voronezh region har 70 arter af pattedyr, 10 arter af padder og 9 arter af krybdyr, 290 arter af fugle og mere end ti tusinde af insekter, 50 arter af fisk. Nogle arter har brug for beskyttelse og er opført som truede.

en farlig forhold

Det krænker naturlovene ikke kan, fordi det kan ske uoprettelig. Vores jord kræver ærbødig og respektfuld holdning til naturen af mennesket.

Men desværre, den person gør en masse fejl. Truede dyr Voronezh-regionen - et levende eksempel. På mange måder, reduktion af bestandene på grund af miljøspørgsmål, som finder sted ikke kun lokalt, men er af global karakter. Urbanisering og opførelsen af fabrikker og industrier, der forurener miljøet, fører til det faktum, at vilde dyr Voronezh region forsvinde.

Overtrædelse af økologi i Voronezh region

Problemet med miljøet blev nasuschey og Voronezh-regionen, og ikke kun på grund af sin nærhed til de centrale regioner af forurenende Rosii. Men også på grund af det faktum, at i store industrielle byer såsom Voronezh, Liski, Rossosh og andre, der er et enormt problem med utilstrækkeligt behandlet spildevand. I året for kontaminanter og biprodukter i det udledte over 90 tons spildevand.

Dyrkning på urbanisering førende til luftforurening. Udstødningsgasser fra biler forurener luften i et større omfang (over 90% af den forurening falder på bil udstødning). Og opførelsen af byerne og deres ekspansion føre til en reduktion i levested for dyr.

Det område af lossepladser (herunder ulovlig) dæksel mere end 230 hektar. Denne faktor også krænker fauna i Voronezh-regionen.

Voronezh reserve

Til miljøbeskyttelse og bevarelse af flora og fauna i området af organiserede reserver og helligdomme. Unikke steder taget under beskyttelse, og dyr i Voronezh-regionen, der er anført i Red Book er taget under særlig kontrol.

For at beskytte bæveren og bevarelse af befolkningen i 1923, blev Voronezh State Nature Reserve etableret. I dag, det er komplekst, øget sin område med 31 tusind hektar. På sit område - mere end 57 arter af pattedyr. To dyr opført i den Røde liste over Rusland. Denne russiske bisamrotte (som i øvrigt bor i området mere end 30 millioner år) og kæmpe noctule.

Reserven reduceres antallet af søpindsvin efter de ødelæggende frost.

Det er også involveret i renovering af populationer af brune hare og hare. Med den første opgave - pleje af indbyggerne i damme bævere - har længe været mestret i reserven. Beaver blev opformeret og bosatte sig i mange dele af landet.

Reserverede pladser Voronezh-regionen

Den Usman ådalen ligger Usman skov, verdens attraktive dyr, der er ingen mennesker på sit område. Hovedsageligt på grund af denne dyr Voronezh region, opført i røde bog, undslap udryddelse.

Unik dyr - Russisk Desman - bor i Khopyor reserve i dalen af floden Hopper. Den dækker et areal halv størrelse af Voronezh Reserve. På sit område, ud over bevarelsen af bisamrotte, også involveret i avl plettede hjorte og bisoner bragt fra forskellige dele af vores land.

De Voronezh Region ni helligdomme organiseret. På deres område er tilladt jagt. Mange af de monumenter af natur og naturlige systemer er skabt af menneskehænder.

På lige fod med dyr hele gruppen af planter som ømt beskyttet af myndighederne. Regelmæssige begivenheder om naturbeskyttelse, forbedring kulturen i dit ophold i skoven. Advokerer imod vand- og luftforurening. Iværksat en lang række foranstaltninger til beskyttelse miljø for at forhindre udryddelsen af sjældne arter i dyrenes verden.

Fremkomsten af Red Book

I løbet af de seneste to årtier, menneskeheden, af forskellige årsager, ødelagde mere end 200 arter af dyr. Og i midten af det XX århundrede, er forskerne alvorligt tænker om at spare dyr og planter på jorden.

Den meget udseende Red Book går tilbage til dannelsen af World Conservation Union i 1948. Zoologer, botanikere og miljøfolk over hele verden blev foretaget, senere offentliggjort lister over planter og dyr, der er på randen af udryddelse. Da dette var en advarsel om faren, og farven og navnet er valgt passende. Dette er, hvordan den første røde bog.

strategi for at øge antallet er udviklet for hver art.

Alle Red Book på siden farverige. Hver farve angiver på hvilket tidspunkt en eller anden art:

 • Rød betyder et dyr eller en plante, er risikoen for at uddø som er særlig høj i den nærmeste fremtid.
 • I de gule sider er de dyr, hvis antal er støt faldende, og så hurtigt som muligt for at redde dem kræver menneskelig indgriben.
 • Hvide sider taler om de mest truede arter i verden.
 • Grønne Sider tage dyr og planter, som har en befolkning er sikker, har de formået at redde.
 • Grå Tog til den lidet kendte og ukendte arter.

Den røde bog i Voronezh-regionen

I Sovjetunionen blev den første røde bog udgivet 30 år efter oprettelsen af Internationalt Røde Bog. Og i Rusland, blev hun indlagt på pressen i 2001.

Den røde bog for Voronezh-regionen, etableret i 2008, er opført sjældne og truede arter af planter og dyr. Nogle arter er så enestående, at kun lever i de lokale parker. Bogen skildrer dyrene selv Red Book af Voronezh-regionen, er beskrivelsen af deres adfærd og levested også repræsenteret. I det første bind er inkluderet kun planter, laver og svampe. I den anden - dyr (i alt 384 arter). Nogle dyr Voronezh region, der er anført på den Røde, er også i den Røde liste over Rusland.

Listen over truede og uddøde dyr Voronezh region

Sandsynligvis izcheznuvshimi (mærket 0) er:

 • 8 arter af fisk (Azov stør, russisk og Sortehavet-Azov stør, stør, Sort og Azovske sild, bystranka russisk, stjerneformet pugolovka og Sortehavet ørred);
 • 5 fuglearter (Black-Winged Pratincole, regnspove, Lesser Kestrel, ryper og Aquatic komyshevka).

Er truede dyr mere og mere, er de tilknyttet kategori 1:

 • 2 fiskearter (Elritse, bullhead);
 • 15 arter af fugle (triel, sort stork, fiskeørn, mark- og steppe harrier, Buzzard, STEPPEØRN, små og store plettede eagle, kejserlige ørn, saker, vandrefalk, dværgtrappe, steppe Lark, en ugle)
 • 2 reptil arter (Coluber, steppe adder).

Truede arter med faldende populationer, der angiver kategori 2:

 • 3 fiskearter (stør, shemaya Azovske-Sortehavet, Bersh);
 • 8 fugle (piskulka, strandskade, ryper, valse, slange, falk, lille ugle, stock-due);
 • 2 arter af pattedyr (ligering moskusrotte russisk).

Sjældne dyr er identificeret i rødliste i kategori 3:

 • 3 arter af fisk (karper, hvid-ribbede midterakslen, rybets vulgare);
 • 2 padder (toad, græs frog) ;
 • 26 fugle (grå gås, svane-klikun, lille måge bramgæs tern, lidt tern, stylte, herbalist porucheynik, kobbersneppe, hvide stork almindelig Pern, Levant spurvehøg, Eagle-dværg, ørn, erne, tårnfalk , kran, stortrappe, hest felt, Corn Bunting, Lesser grå og grå tornskade, pied stenpikker, sort spætte, lille og Gråstrubet lappedykker);
 • 7 arter af pattedyr (odder, mink, fritte steppe, giant noctule, spidsmus lille, almindelig mol protein vulgaris);
 • 5 krybdyr (sugekop, almindelig glat slange, firben, adder Nikolsky vand skildpadder).

Ikke kun bogen

For at bevare den flora og fauna, dets harmoniske udvikling, er ikke tilstrækkeligt til at kun én af Red Book. bør gøres en indsats for alle mennesker i verdens befolkning for at afbøde den miljømæssige situation.

Og for at mindske forureningen af miljøet, ikke kun i Voronezh-regionen, men i hele verden, det er nødvendigt at løse alle de problemer faced mere akut med bortskaffelse af affald.

konklusion

Du er nødt til at passe på naturen - at tage sig af planter og dyr. At elske verden omkring os og til at studere det. Og mens sjældne dyr Voronezh region forsvinde fra jordens overflade.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.