Mad og drikkevarerMadlavning Tips

Hvordan man laver en laks bøf

Valg af mad på markeder, supermarkeder, forsøger vi at købe friske, velsmagende, sunde grøntsager, frugt, kød, fisk. Har vi afspejler ofte om, hvad en ordentlig kost - er nøglen til vores sundhed. Du kan tale i lang tid til at bringe os hvilke fordele er inkluderet i kosten af grøntsager, frugt og kød. Men jeg vil gerne bo på fisken, som rød fisk, laks. Det er nyttigt og godt i enhver form: syltede, saltet, røget, stegt. Det faktum, at denne fisk er meget nyttig, ikke meget at sige, kan vi kun se på kendsgerningerne, og når det bliver klart. Laks, ligesom mange andre typer af fisk, akkumuleres ikke en skadelige kemiske elementer, dvs. længere skade kroppen vil bringe. Laks er rig på fedtsyrer, umættede fedtstoffer, proteiner, vitaminer og mineraler. Regelmæssig indtagelse af fisk, som indeholder omega-3 kan bidrage til at forlænge ungdom og giver vitalitet til kroppen. A fedtsyrer regulere mængden af stresshormoner, det vil sige, takket være dette produkt, kan du fjerne den følelsesmæssige stress, overvinde depression, forbedre stemningen, og som et resultat, og at bevare sundhed. Laks er rig på mineraler - hvoraf der er 22, herunder magnesium, chlor, calcium, svovl og vitaminer - A, B, D, C, PP, N. Med denne type fisk kan gendanne stofskiftet, forbedre muskler, knogler og reducere kropsfedt.

Med hensyn til maden, det er meget velsmagende og sund parabol betragtes som "Laks bøf." På spørgsmålet om, hvordan man laver en bøf af laks, bør du svare: "Det er virkelig nemt!".

Jeg vil gerne give dig et par tips om emnet: "Sådan koge laks bøf" For at forberede fadet nødvendige bøffer af laks, citron, olie grøntsag, salt, peber. Fisk (hvis det er frosset - tø før tilberedning), salt og peber, pensel med vegetabilsk olie og citron kiler pålægge. Fisk forlade 30 minutter efter den tid steges i meget varm olie på hver side i 40 sekunder, efterfulgt af bøffer dozharivatsya har møre over svag varme. Ofte opstår spørgsmålet om, hvordan man kokken en bøf af laks på grillen, kan du bruge den samme opskrift, bare glem ikke fisk til olie. Og pynt med grønt, når de anvender.

Jeg fik at vide for nylig meget velsmagende opskrift, hvordan man laver en bøf af laks i ovnen. Fadet er en festlig og velsmagende, på ethvert bord vil tage sig godt og blive en succes. For at forberede laks, du har brug for to bøffer, sojasovs (3 spsk), ¼ kop sukker og olivenolie, 2 spsk. l citronsaft og tør hvidvin. Laks bør være en god vask og tør. Du kan bruge papirservietter. For sojasovs blande alle ingredienserne. Laks lægge ud på en bageplade og hæld den kogte sojasovs. I ovnen sted i 20 minutter. Flere gange i løbet af denne tid til at hælde fiskesauce. For sojasovs som bagning fisk bliver til karamel og gradvist blive tykkere. Serveres dele skal med citron kiler.

Sådan steger laks bøf til en særlig begivenhed? Du skal bruge laks steaks (nummeret afhænger af antallet af gæster), fløde - 300 ml, citron, salt, peber, krydderier, fisk, vegetabilsk olie. Laks gnide havsalt, krydderier og sat i køleskabet i et par timer for at marinere fisken. Når fisk marineret, dens steges i vegetabilsk olie på begge sider i 1-2 minutter og sted laks i en bradepande, hæld creme. Fisk kan lægge ud skiver af citron, drys med krydderurter (valgfrit). Form og dækket med et låg i ovnen ved en temperatur på 250 grader, fisk bagt 20 minutter.

Hvordan til at lave mad laks bøf vi forstår. Af disse anvisninger bør det være, at sådanne kurser ikke kræver store økonomiske og tidsmæssige omkostninger. Men de fordele, som bringer fisken til vores krop, er uvurderlig. Velbekomme.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.