SkønhedKosmetik

Japanske makeup - fra geisha til anime

Japansk makeup indtastet den europæiske mode i de lande, hvor historisk solbrændt hud blev betragtet som et tegn på lav fødselsrate. Man mente, at hvis en kvinde er mørkt, er det et stort arbejde på rismarkerne. Det blev derfor anset for perfektion af ren hvid, mat ansigt til at hele dagen kan være beskyttet af vingen, bårer og paladser tag.

Og disse forestillinger om skønhed er afspejlet i den moderne japanske makeup. Det menes, at der er tre måder at anvende make-up på japansk: anime-stil, i stil med en Geisha og hverdagen, som kan sikkert bæres på kontoret, og om aftenen af begivenheden.

Bemærk, at anime makeup passer meste teenagere, da det indeholder de sure farver og tegninger i stil med "tatovering". I nogle tilfælde, make-up er der de "øjne", malet over et århundrede, og andre "klokker og fløjter". Og i geisha billede kan vises på kostumebal eller en dato, fordi det forudsætter en hvid ansigtsmaske med sorte og skarlagenrøde skygger og lyse læber spores. Næsten altid, i denne udførelsesform, mejkapa clearance præsentere kunstigt høje øjenbryn trukket som en lige linje, som er placeret tæt nok på hinanden, lukker op undertiden.

Før du anvender en japansk make-up kan være hjemme til at drage fordel af et værktøj, der forherligede ansigt kvinder i dette land til hele verden. For at gøre dette, er du nødt til at tage ris klid, læg dem i en pose, som efter en let gnide fugtgivende ansigt og krop. Med den konstante brug af dette værktøj, vil din hud være i stand til at erhverve effekten af "Kina", som er så værdsat i Japan.

Det samme resultat, dog kan opnås ved hjælp af moderne tonale ressourcer, hvis vi tager en base for make-up med 1-2 nuancer lysere end din egen hudfarve. Det er vigtigt nøje skraverede konturer til forskellen mellem farverne på fløde og ansigt, ører, hals, ville ikke være alt for mærkbar. Lyse, glat tone hud - det er en af de grundlæggende principper, hvis overholdelse kræver japansk makeup.

Et andet princip - er brugen af lyserøde, røde eller Scarlet toner til læberne. Vil det mat eller skinnende - er ikke så vigtigt. Den vigtigste ting, der var klar kontur og læber ser pæn. Denne regel kommer fra det billede af en geisha, hvor munden er visuelt reduceret, og gav det en hvilken som helst form ved hjælp af lys sti.

Japanske øjenmakeup begynder med lys skygger, hvorover påføres på det øverste øjenlåg sort eyeliner. Hendes linje skal falde ned på den inderste øjenkrog, glat kuvert øjenlåg linje og lidt hævet over den ydre hjørne. I midten af det øverste øjenlåg kan anvendes på en rødlig nuance, og øjenvipperne - et enkelt lag af mascara til "åbne" øjne. Lavere øjenlåg normalt fremhæver grå eyeliner og vipper det kan ikke males på alle.

Japansk makeup, et foto, som er præsenteret i dette papir, der blev afsluttet med hjælp af sart lyserød blush, som ser spektakulære på mat, lys hud. Øjenbryn er inkarnationen af sådan et billede skal fremhæves i sort eller brun blyant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.