SkønhedKosmetik

Nuxe - kosmetik til skønhed og sund hud

Nuxe - kosmetik, dukket op på det farmaceutiske marked i 1957. Dette er en af de producenter - lederne af apotekets produkter til huden. Virksomheden har omkring 20 patenterede teknologier, der med succes er blevet anvendt til at skabe innovative franske kosmetik. Virksomheden tilbyder en bred vifte af produkter til hudpleje, samt en serie af farve kosmetik.

Om mærke

Nuxe - kosmetik, skabt i den periode af den kosmetiske industri. Efter at have passeret en vanskelig måde at udvikling, selskabet er blevet en af de bedst sælgende mærker. Et karakteristisk træk ved "Nyuks" anses for at være i stand til perfekt at kombinere naturlige ingredienser, dejlig tekstur og den nyeste teknologi. "Nyuks" tilbyder kunderne bevist klinisk forsøg formel baseret på den helbredende effekt af planter og urter og fed innovative løsninger.

Kosmetik Nuxe: Series midler

"Nyuks" forsøger at tage sig af huden omfattende og præcist. For at nå disse mål er ikke nok til at frigive et par værktøjer. forskellige linjer af forskellige formler og teksturer, der passer til behovene i forskellige hudtyper og alder behov for at blive udviklet. Nuxe - kosmetik, der er etableret i mere end 14 serier, som hver især giver omfattende pleje til ansigt og krop. Blandt dem er linjerne:

 • Nirvanesque 25+ mod de første aldersrelaterede forandringer.
 • Merveillance 40+ til moden hud.
 • Aroma-Vaillance dyb løft.
 • Aroma-Perfection pleje for kombination og fedtet hud.
 • Creme Fraich - dybt fugtgivende serie.
 • Rêve de Miel - til følsom hud.

Desuden er det skabt en række værktøjer til at håndtere pigmentering, kroppens samlede hudpleje og beskyttelse produkter fra solen og den negative påvirkning af miljøet. Få kendskab til de mest populære linjer af "Nyuks" kosmetik tættere.

Nuxe Aroma-Perfection

Fedtet, kombineret og problem hud - selv denne opgave for en kvinde i alle aldre. Ikke alle er i stand til at udvikle kosmetik nedskudte cykler sebum og effektivt rense huden, hvilket sikrer sin friskhed for hele dagen. Nuxe - kosmetik, som tager sig af sundhed i huden og kan tilbyde mulighed for pleje kvalitet til fedtet og problemområder i ansigtet:

 • Fløde "Aroma perfektion" er baseret på polysaccharider akacie og salicylsyre, ekstrakter af alger Laminaria og stedmoderblomster, ris pulver, zink og vegetabilsk glycerin. Kvalitet mattes huden, dybe renser, regulerer produktionen af sebum.
 • Thermo Mask er godt exfolierer døde hudceller, renser huden og normaliserer talgkirtlerne. Den er baseret på glycerol, jojobaolie, kaolin, butylenglycol, ris pulver og valnød.
 • Gel - ideel til daglig rense huden, indeholder ikke sæbe. Formlen består af en kombination af eksotiske planteekstrakter (saponaria, Laminaria) og zink.
 • Mattere lotion - renser og Matts huden, strammer porerne. I kombination med gelen "Aroma-Perfection" viser gode resultater.

Kosmetik Nuxe kosmetologer modtog gode anmeldelser: vide, hvor svært det er at passe problem hud, eksperter var i stand til at sætte pris på behandling af kosmetiske produkter "Aroma-Perfection."

"Nyuks Nirvanesk"

En række anti-første aldersrelaterede ændringer med henblik på at opretholde vitale funktioner i normal hud og bremse processen med aldring. Sådanne kosmetik kan være nødvendigt efter 25 år. Da de første "Nyuks" rynker foreslår at bruge følgende midler:

 • Creme til alle hudtyper baseret på et sæt af planter: blå lotus, valmue katost, amaranth - og æteriske olier. Den har en dejlig fløjlsagtig konsistens. Evens hudens struktur, udglatter de første rynker.
 • Creme til tør hud - er skabt af den samme formel som den første fløde, men derudover beriget med macadamia olie.
 • Creme til øjet - er med til at udglatte rynker, lysere under øjnene kredse.
 • Emulsion - straks strammer huden, er baseret på den blå lotus og pæon roden.

Det er let at lægge mærke til, at hovedparten af sammensætningen falder på naturlige ingredienser Nuxe midler. Anmeldelser af kosmetik siger, at ekstrakterne af urter og naturlige olier stor effekt på huden.

"Nyuks Merveyans" til moden hud

Hud med betydelige aldersrelaterede forandringer kræver omhyggelig vedligeholdelse og restaurering. Serie betyder "Merveyans" indeholder 91% naturlige ingredienser i sin sammensætning:

 • mimosa ekstrakt Konstantinopel - det stimulerer produktionen af kollagen, elastin og vimentin og hjælpe med at genoprette hudens elasticitet og ungdommelighed;
 • daylily ekstrakt - genopretter epidermis;
 • hasselnød olie - dybt fugter huden, giver det en silkeagtig;
 • Shea Butter - udjævner hudens tone, forbedrer sin elasticitet;
 • Akacie Extract - slagsmål likozilirovaniem proteinstrukturer;
 • urte koffein og tetrapeptid-5 som en del af cremen til øjenområdet reducere hævelser og lysne under øjnene kredse.

Merveillance Nuxe - kosmetik, skabt på basis af naturlige ingredienser til den omfattende pleje af huden med synlige aldersrelaterede forandringer. Linjen indeholder en dagcreme til alle hudtyper dagcreme til tør hud, nat creme, anti-rynke serum og øje kontur fløde. Kosmetologer mener, at denne serie er en af de bedste i en alder af apotekets kosmetik.

Nuxe: kosmetik

Kosmetik make-up for at skabe brandet "Nyuks" stadig har et par positioner, men hun har formået at fange de fancy af mange. "Nyuks Prodizhoz" giver et middel til en perfekt make-up:

 • fundament Teint Eclat - lavet i tre farver (hvid, gylden, tan), takket være de naturlige planteingredienser giver huden en naturlig glans og fugter det;
 • Pulver, Bronzer Poudre Eclat - understreger skønheden i huden på ethvert tidspunkt af året, er baseret på fine perle forstærker Chastikov lys hud ser solbrændt og fløjlsagtig;
 • Fugtgivende Lip Stick med honning og solsikkeolie;
 • Serie lip gloss.

Nuxe - kosmetik, udvikler unikke formler for hudpleje ansigt og krop kun gennem gaver af naturen - urter og planter. Den næsten fuldstændige fravær af elementer af animalsk oprindelse ikke påvirker den medicinske og kosmetisk virkning. Nuxe kan med rette kaldes en naturlig og miljøvenlige kosmetik af høj kvalitet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.