SkønhedKosmetik

Parfume "Tresor" ( "Lancome"): smag beskrivelse og kundeanmeldelser

Denne duft salget overgået selv de uforlignelige "Chanel №5". For hvad "Tresor" parfume vundet popularitet så tosset?

skaberen

Denne kunstværk har set verden gennem flyvningen af fancy parfume ret velkendt i deres cirkler Sofii Groysman. Det er helt klart etableret sig i slutningen af 70'erne, frigiver White Linen af Estée Lauder. Derefter fulgte ordrer fra Iv Sen Laurent, Kenzo, Calvin Klein, Kristiana Lakrua. For modehuset "Lancome" Sofia Groisman skabt en hel linje af dufte, udgangspunktet for der var den berygtede "Tresor". Han dukkede op i 1990, og derefter gik ud i lyset af sådanne variationer over temaet som "Tresor Sparkling", "Tresor Diamant Noir" og "Tresor In Lav." Men indtil nu, den mest populære og efterspurgte netop den klassiske version. "Tresor" - en legende af moderne parfumer.

Parfume "Tresor" ( "Lancome"): en beskrivelse af smag

sammensætning pyramide er som følger: i den øverste noter - floral-frugtagtig blanding af fersken, ananas, bergamot, farve abrikos, liljekonval, rose og lilla, i noterne i hjertet - heliotrop, iris, jasmin, og det samme rose, mens basen er sammensat af abrikos, fersken, moskus, vanilje, rav og sandeltræ. Denne enestående væsen tilhører en gruppe af orientalske blomster dufte. Navnet på Tresor, som er oversat fra fransk som "skat", viser hele indholdet af hætteglasset med parfume berusende gylden farve, der harmonerer med den vidunderlige cremet appelsin nektar af kærlighed.

I det så meget olie, at konsistensen er mere som den i tyk sirup end parfume. Og hvis nogen tænker på om de vil købe parfume "Tresor" ( "Lancome"), smag beskrivelse Sørg for, at helt sikkert brug for at prøve.

Frugtagtig noter af abrikos og fersken og lyd i starten og i slutningen, som en behagelig epilog. Men dybest set, hvis vi taler om den duft, påføres det sugende underlag (på huden vil det stadig blive afsløret individuelt), hver tone smelter sammen med den anden, er ingen af dem udpeget fra sammensætningen, er der ingen slå den næse skarpe komponenter. Parfume holistisk nok, hele kernen af duftstoffet som hvis indhyllet i abrikos og fersken slør, men det er tynd og lige akkurat synlig, men ikke slående eller besættelse.

Hvor meget er de ånder "Tresor"? "Letual", for eksempel, tilbyder 30 ml 2800 rubler, og 50 ml bør gives til 3.500 og derover. Nå, for "skat", der skal betales.

Dagtimerne eller aften

smag sammensætning er sådan, det er egnet til kontoret, og en aftentur i parken. Nej, det er ikke en universel duft, der passer alle og alt, det er bare ikke noget at råbe at ville absolut forpligtet til et billede. Tværtimod kan han justere f.eks understrege kvindelighed af dame i en dragt, som om at fjerne staffage af formalitet.

Den ideelle tidspunkt for parfume "Tresor" - det er den friskhed august, hvor solen ikke bage, og forsigtigt varmer. Kandiseret fersken aroma vanille passer i den indledende køligt efterår. Modne frugter, opvarmes af solen, giver en følelse af varme og hygge.

Men generelt set er parfume "Tresor" - er den tid af året og tidspunktet på dagen. Kolde vintre, vil de blive mindet om duften af sommerblomster og en varm efterårsaften fylde berusende nektar af kærlighed.

Bøjningsmodstand og

Og hvor lang tid gør spiritus "Lancome" "Tresor"? Anmeldelser sige de fleste af deres ejere bemærkelsesværdig modstandskraft. Selv om der er dem, der helt skuffet, men mest sandsynligt, de fik falsk.

Generelt karakteren af hans "Tresor" viser bedst udendørs, ikke indendørs. Zephyr behageligt, kan det høres i armslængde, og nogle gange endda op til 2 meter. Siden lugt diskret, det har ingen effekt på kvælende andre.

Alder kategori

Mange kvinder kunder tror, at ånder "Tresor" ikke kan kaldes piget duft til unge drømmer. Selv om det er lyset selv, men har en skjult dybde, et ord, er det ikke useriøst. Derfor kan denne parfume fra "Lancome" tilskrives mere til de "voksne" varianter.

På et overblik

Så hvad er lugten af parfume "Tresor"? Anmeldelser af mange er tilbøjelig til at tro, at den første ting hørte lækre noter, og for nogle er det høres som gulerødder, frisk revet og drysset med sukker. I virkeligheden er disse følelser giver iris i sammensætningen af hjertet.

På nogen disse ånder giver huden en interessant bemærkning, som om specifikt parfumeret elegante læderhandsker, om sådanne notater og ikke i pyramiden. Kort sagt, duften af vejen.

kan også betragtes som et plus, og det faktum, at lugten ikke er radikalt forvandlet, er han begyndt at lyde som i den søde abrikos tone og holder hele dagen, hendes "sang".

De fleste roser strejf version af 1990, har replika ikke tilfreds alle. Selv om det er også et spørgsmål om smag: den moderne version af "Trezor" blev mere sukker, er de ikke så klart hørlig gulerod-creme mix. Nogle mennesker kan lide det endnu mere, og andre nostalgisk for den daværende "Tresor".

Men denne smukke pudret retro parfume fra "Lancome" er den vigtigste fordel: Det er absolut feminin, fra den første til den sidste noter, og har en stærk romantisk budskab. Hver pige vil helt sikkert føle sig elsket og ønsket det, selv om de ikke kan forklare de verbale strukturer, hvilken slags notat giver en følelse af lyksalighed.

svagheder

Selvom den gastronomiske forening - det er lækkert og altid tiltrækker, men ikke alle kan lide lugten af gulerødder. På nogen bærer hun op i to timer i træk, ikke at tillade afsløre andre komponenter.

Selv om der er en moderne version af "Trezor", der er specielt fremstillet af hensyn til ikke at kunne lide Gurmanika. Fra det fjernet saftighed, men det bliver ikke mindre interessant på grund af det.

Utroligt, de negative anmeldelser om parfume "Tresor" er der næsten. Hvis nogen klager over og sure eller plast noter, i de fleste tilfælde, spiritus blev ikke købt i specialbutikker. De, der kan prale af en vintage udgave af 1990 intet af den nævnte art. Desværre, for mange substandard eller decideret falske parfumer, så det kan være svært at få en objektiv vurdering af en bestemt lugt, fordi fejl kan ikke røre den originale parfume.

Sammenligning med andre varianter rækkevidde

Hvis vi taler om parfume "Tresor In Lav", de har megen lighed med den klassiske version. Først, de tilhører den gruppe af blomsten frugt. Pyramide smag enklere base, for eksempel blomster, musky og træagtig. Markante komponenter - kun pæretræer og lyserød peber. Og selv på det tidspunkt, parfume båret af hvert sekund, mange tsenitelnits trygt sige, at lugten og ved siden af "Tresor" er ikke det værd, og spekulerer på, hvorfor han hører til denne opstilling. Hvis du kort beskrive det, opsummering udtalelse fra flertallet, er det dæmpet, næsten ikke høres, ikke en løkke. Men vi må hylde den "Trésor In Lav" som et bemærkelsesværdigt let og diskret duft. Enhver, der kan lide at forestille sig sådanne vægtløse spiritus nødvendigvis sætte pris på denne parfume.

En "Trésor Midnight Poison" for nylig udgivet i store koncentrationer Khimich, ligesom han lukker sin ilt sødme. Piger med varm hud særligt afskyelige nukleare ribs med cloying hindbær.

Det er ikke underligt, hvorfor så mange, der ved meget om dufte damer mener, at det er bedre "Trezor" kan kun være "Tresor". Det giver dem mulighed for at føle sig som en skat.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.