SundhedSund kost

Behov for at spise lavt kalorieindhold? Dumplings med kartofler - hvad vi har brug for

Kartofler - en af de mest nyttige grøntsager. Den er rig på vitaminer, mineraler. Hertil kommer, at denne solid grøntsag. Ikke for ingenting har altid sagt, at kartoflen - den anden brød. Fra den kan du lave mad noget du gerne: supper, hovedretter, kager, desserter. Især velsmagende opnås dumplings. Opskrifter madlavning meget. Men hvis du er interesseret i lavt kalorieindhold retter, dumplings med kartofler og løg, eller svampe er, hvad der er nødvendigt. Deres kalorie - omkring 180 kcal.

Dumplings med løg

Vi har brug for: et pund kartofler, et par mellemstore løg, en halv kop mælk, salt og peber, et par spiseskefulde solsikkeolie. Det er til fyldet. Dej foretagelse af et par æg, en knivspids salt, et halvt glas mælk og et par kopper mel. Hvis du har brug meatless dumplings med kartofler, mælk, er det nødvendigt at skifte vand.

madlavning dumplings

Først forberede dejen. I en skål slå æg, lidt salt og bland grundigt piskeris, derefter gradvist hæld i mælken, og alle slog op igen. Hvis du ønsker at reducere kalorie, dumplings med kartofler fremstillet af dej, tilberedt med vand. Næste tilføje dele af mel. Bland og ælt dejen. Så det dække med plastfolie, og lad omkostningerne, men denne gang du har brug for at gøre fyldet.

Kartofler vaskes grundigt og ren. Sæt en gryde med kogende vand og salt. Til kartofler var skarpt og koge hurtigere, er det nødvendigt at tilføje en spiseskefuld vegetabilsk olie. Mens han var ved at blive kogt, er det nødvendigt at vaske og rene løg. Derefter blev det hakkede og let steges i smør.

Når kartoflerne er kogt, vandet drænet, grøntsager og stræk. Tilføj varmet mælk og mos igen, er det muligt at bruge en mixer. Tilføj til kartoffelmos ristede løg og rør rundt. Dej udrulle en lille rund pille størrelse. I midten sætte puré og lukke op i en halvcirkelformet facon. Sænk dumplings i kogende vand og afkøles koge et par minutter, indtil de flyder.

Hvis det er nødvendigt at reducere kalorieindholdet, dumplings og kartofler før indtastning nødvendig dryp med olivenolie eller anden vegetabilsk olie. Kalorie indhold vil være omkring 150 kcal. En meget velsmagende dumplings er sådan med creme fraiche eller smeltet smør.

Dumplings med rå kartofler

Denne ret kan varieres. Ofte mange forberedt med champignon dumplings med rå kartofler. Kalorie de også ikke vil være høj. Dejen fremstilles ifølge recepten beskrevet ovenfor. En fyldning er lidt anderledes.

Kartofler skal vaskes, renses. Så kan du enten rist eller bruge en mejetærsker og hakke. Tilsæt salt, rør rundt og presse saften. Du kan bruge alle svampe: det kan være en hvilken som helst skov eller svampe. De skal finthakket og lidt sat ud et hakket løg. Den pan tilsæt vegetabilsk olie, sætte svampe og løg og under omrøring, lad det simre i cirka fem minutter. Rør kartofler og melboller til at holde fast. Kog i kogende vand og serveres enten creme fraiche eller med smør.

Dumplings med kartofler og grønne løg

Dejen fremstilles den samme som i den første opskrift. Selv under en diæt, du vil forkæle dig selv med noget velsmagende. På dette lavt kalorieindhold måltider. Dumplings med kartofler og grønne løg er den perfekte løsning for dem, der overholder fasten.

Til fyldet skal du bruge: et halvt kilo kartofler, den gennemsnitlige bundt af grønne løg. Forbered kartoffelmos (den første opskrift). Løg grøn sortere, vask og hakkes fint. Så lidt sat ud en gryde med en hvilken som helst vegetabilsk olie. Lidt salt den og sat i en skål med kartoffelmos. Alle mix og du kan begynde modellering dumplings. Deres form kan være anderledes. For kartoflen er velegnet gennemsnitlige halvcirkelformet. Kog indtil kogt og arrangere på plader. Serveret med creme fraiche eller smeltet smør.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.