SundhedSund kost

Havregrynkager: kalorieindhold eller fordel?

Man kan argumentere for, at langt flere mennesker gerne havregrynkager end havregryn, på trods af at "Hercules" næsten er den bedste morgenmad af alle tider og folk. Det siges, at de allerførste kager fra sådant mel syntes næsten umiddelbart i den menneskelige kost, da det første brød blev bagt. Den eneste forskel mellem de gamle havregrynkager og den moderne var, at den var usødet. Det begyndte senere at hælde sukker på det og lave små runde kager af dej.

Om havregrynkager i Rusland lærte sig tilbage i kongernes tid, og den mest appetitvækkende og lækre bagt, selvfølgelig, i Skt. Petersborg. Tilhængere af denne delikatesse samlet fra alle hjørner af landet, kun for at købe sig et kilo af dette lækre, søde og frugtbare mesterværk af madlavning. I disse dage blev der endda taget store receptioner med tefester, hvor St. Petersburg havregrynkager, hvis kalorieindhold sandsynligvis var højt, helt sikkert skulle have været til stede.

Tsaristider har længe gået, og havregrynskager eksisterer stadig og elskes af mange for deres lækre smag og nyttige egenskaber. Moderne opskrifter af denne cookie inkluderer ofte alle slags fyldstoffer i deres sammensætning i form af vanilje, rosiner, lækre frugtsirupper, stykker chokolade, syltetøj og meget mere.

På trods af kalorieindholdet i havregrynkager kan en morgenmad med flere af hans ting, fuld af et glas mælk, helt erstatte hele tallerkenen Herculean grød til antallet af vitaminer og næringsværdi. Lad derfor altid være frisk og lækker bagning fra havregryn på bordet i vasen, fordi de proteiner, der er en del af havre, absorberes næsten 100% af menneskekroppen og i deres sammensætning har meget værdifulde vegetabilske fedtstoffer, provitaminer A, Vitaminer af PP og B-grupper, magnesium, fosfor, kalium, mineraler, aminosyrer og sporstoffer, som er tæt i sammensætning til muskelproteinet.

Som allerede nævnt ovenfor er der mange opskrifter, hvordan man laver mad om alle cookies. Kalorieindholdet i sådan hjemmelavet bagning er lidt lavere end butikken, så det vil appellere til slankende søde. Her er en af opskrifterne. Kagerne bages på det går fantastisk velsmagende og ikke for højt i kalorier. Så skal vi:

- Havregryn "Hercules" - 3 kopper;

- Hvede mel - 3 kopper;

- margarin - 1 pakke (250 g)

- kyllingæg - 2 stk.

- sukker - 2 glas, men det er muligt og mindre

- sodavand - 1 tsk;

- kefir - lidt, kun for at slukke sodavand

- honning - 2 spsk

- salt - efter smag.

Sådanne hjemmelavede havregrynkager har et moderat kalorieindhold på ca. 300-320Kcal, mens det i lageret indeholder mere end 400Kcal. Så lad os passere havregryn gennem kødkværnen, sigt hvedemelet. Razirayem æg med sukker, tilsæt ikke varm smeltet margarin, slukket kefir soda, honning, salt. Alt omhyggeligt æltet og gradvist tilsæt hvedemel og havregryn passeret gennem kødkværnen. Om nødvendigt kan mel med jord Hercules tilsættes i lige store mængder. Den resulterende dej er skjult i køleskabet i en halv time og derefter rullet ud i en pandekage 1 cm tyk, skåret ud med en form eller et glas pechenyushki, drys det med sukker og bages ca. 15-25 minutter ved 170 grader, indtil den ønskede farve opnås.

Naturligvis, med tilsætning af et stort antal søde komponenter i havregrynkager, øges dets kalorieindhold. Så alle, der drømmer om at tabe sig, bør højst sandsynligt udelukke sukker, marmelade og andre urenheder fra dette parti. Men du kan inkludere tørrede frugter og valnødder. Sådan yummy vil være særlig nyttig for dem i hvis kost er katastrofalt manglende animalske proteiner, fedtstoffer, sporstoffer og vitaminer. Hertil kommer, havregryn i alle dets manifestationer har de mest nødvendige nyttige elementer, som effektivt kæmper med atherosklerose.

Hvis du ikke er meget interesseret i havregrynkager, kalorier og alt andet relateret til mad, skal du prøve at lave en ansigtsmaske fra Hercules eller bare vaske den med hakket croup. Du vil se, at din hud vil ændre lige før dine øjne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.