SundhedSund kost

Nyttigt, hvis fastende Bragg?

I 70'erne i sidste århundrede i Amerika, udgivet først sin bog, Pol Bregg. "The Miracle of Fasting" skabt en furore, forfatter til en lang række tilhængere, de har, og så videre, på trods af at han ikke længere er i live. Nej, han døde ikke af alderdom, selvom han dengang svarede til 95 år. Han døde oversvømmet med et hav bølge, mens ridning brændingen.

Fastende Bragg indebærer en fuldstændig afvisning af mad, men ikke begrænset til væskeindtag. Kort sagt, forfatteren foreslår ikke at spise noget, drikker kun destilleret (bare en) vand, mindst 2,5 liter. Starve er ordineret en gang om ugen i løbet af dagen, en gang hver tredje måned i løbet af ugen og en gang om året i 21 dage.

Bragg selv hævdede mirakel sult i stand til at redde folk fra de giftstoffer, der ophobes i kroppen, der handler i luften, sammen med mad og vand. Derfor anbefales fastende i rolige omgivelser, i naturen, i stilhed og ensomhed. Således kan kun bruge destilleret vand, og produktet - naturlige. Generelt foreslår fastende Bragg en gradvis overgang til vegetarisme.

Anbefales at starte med en en-dags faste, dagen før du skal tage et afføringsmiddel. Sulte stråle begynder og slutter ved frokost eller middag. Den første gang, mens der i kroppen af mange giftstoffer, at en person ganske vanskeligt undvære mad, men hvis du bruger på fastende Bragg regelmæssigt, hver gang det bliver lettere.

Ud af den en-dags faste bør være gradvis, den næste dag kan du spise en salat af rå gulerødder og kål med citronsaft. Du kan ikke gå fra sult ved hjælp af kød, smør, fisk, mælkeprodukter. Man kan kun frisk frugt, rå eller kogte grøntsager.

Fastende Bragg er ikke begrænset til én dag. Hvis du er inden for fire måneder iscenesat hver ugedag fastende og brugt tid tre- og fire af sult, er du klar til en mere alvorlig drejning. En syv-dag, og derefter den ti-dages faste for dem, der har ryddet organismen.

Fra syv dage fastende du nødt til at gå til højre. Fastende Bragg fremsætter følgende henstillinger. Ved aftenen den syvende dag, tage 3-5 tomater, fjerne dem skræl og slip i kogende vand i et par sekunder. Så spiser.

På den første dag efter faste til morgenmad og frokost tilladte coleslaw, rå gulerødder, selleri og citronsaft. Det er også tilladt at anvende kogte grøntsager - græskar, ærter, gulerødder, kål. Du kan også tillade sig et par skiver af hvidt brød.

På den anden faste dage kan du spise et stykke frugt til morgenmad, prorschennye hvede, vegetabilske salat til frokost eller en varm skål af grøntsager, middag salat greens og tomater.

Næste Bragg anbefaler at gøre din kost som følger. 60% skal være vegetabilske fødevarer, 20% - animalske produkter, en anden 20% - bælgfrugter, korn, fuldkornsbrød, vegetabilsk olie og sukker.

Fastende Bragg indebærer, at mennesker med en hvilken som helst sygdom bør hurtigt under overvågning af en læge eller dem, der allerede er bekendt med dette system, han igennem den. Ifølge forfatteren, vil at fasten hjælpe til at slippe af alle sygdomme og holde fysisk aktivitet til alderdommen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.