SundhedSund kost

Cholelithiasis. Kost og anbefalinger

Usund livsstil og spise fødevarer rige på kolesterol, ofte fører til dannelsen af galdesten. Desværre, i de senere år af sygdommen meget yngre og truede mindst smertefulde fornemmelser. Hvis sygdommen køre, kan det føre til kirurgi og tabet af en så vigtig organ i vores krop som galdeblæren. Dette skyldes dannelsen af sten, og blokering af galdeblære og kanaler, disse er konsekvenserne for organismen, hvilket fører til cholelithiasis. Kost ved det første tegn på sygdommen er absolut nødvendigt, kan det hjælpe til at reducere smerter og lette tilstand.

Lad os stoppe direkte på kost og finde ud af, hvad det var for.

Kost til galdeblæren behov at ændre selve sammensætningen af galde og reducere belastningen på galdegangen og leveren.

Det er nødvendigt helt at fjerne fedt fra din kost, især dyr. Samt stegte fødevarer, olie, stivelse.

Kost i sygdomme, især til galdesten, omfatter ikke i deres nedbrydningsprodukter med et højt indhold af kolesterol: æg, lever, lam osv

Et af de store problemer i denne magt er at reducere kolesterol i kroppen. For det er på grund af ham, og der er cholelithiasis.

Kost i dette tilfælde bør bestå af vegetabilsk fedt, de forhindrer degeneration af leveren og fremmer normalisering af hendes arbejde. Vegetabilsk olie vil bidrage til at normalisere driften af din lever. Produkter, der indeholder fiber, forbedre ledningsevnen af galdevejene og hele mavetarmkanalbevægelighed. Disse omfatter urter, grøntsager, frisk frugt.

Sprede din daglige kost retter af bønner, nødder og frø.

Sygdommen udviklede gradvist, manifesterer sig lidt bitterhed i munden efter at have spist, nogle gange i den rigtige hypochondrium tyngdekraften kan forekomme. Det er de første tegn, som vi kan sige, at i begyndelsen af galdesten sygdom.

Kost, sund livsstil, normalisering af kropsvægten og daglig motion i lang tid skubbet udviklingen af sygdommen. Regelmæssigt spiser hvidløg. Det er ikke kun i stand til at udskille overskydende kolesterol, men har en mild vanddrivende, antiseptisk og anti-inflammatorisk effekt.

Med hvad der kan opnås ved diagnosticering af galde udtynding cholelithiasis? Kost i dette tilfælde omfatter juice og mange godt af renset vand. Drik per dag for tre glas af græskar juice. Gode resultater viste gulerod og agurk og sukkerroer saft, lavet i forholdet 1: 1: 1. Rødbede saft ikke blot normaliserer sammensætningen af galde, men viser også små sten fra galdeblæren og det lavere tryk. Bare ikke drikker frugtjuice, lad det stå i et par timer. Det er nødvendigt at være forsvundet fra det skadelige stoffer. Det er også nyttigt at drikke en dag en lille juice sort radise.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.