SundhedSund kost

Hvor mange kalorier i grapefrugt, grapefrugt kost, sine fordele og ulemper

Med ankomsten af den længe ventede sommer, mange piger bekymret over spørgsmålet: "Hvordan at tabe sig hurtigt, hvis du ikke har tid til at flyve?" Kun ét svar - Grapefruit. Grapefrugt betragtes som en hybrid af pomelo og appelsin. Dette er en af de få grøntsager med lav -calorie. Hvor mange kalorier i en grapefrugt? 100 gram af denne frugt indeholder 29 kalorier. Desuden fremmer nedbrydningen af fedt og, som en konsekvens af grapefrugt tabe.

Grapefrugt kost - en enkel, billig og samtidig effektiv kost. Dette er en af de mest populære kostvaner, og ikke nødvendigvis febrilsk at kontrollere sig selv, og hver dag med et måltid, så spørg dig selv: "Hvor mange kalorier" Ud over den lave kalorieindhold grapefrugt har en enorm mængde af syrer og æteriske olier, der stimulerer stofskiftet og fremmer fordøjelsen. Derfor, bortset fra, at med denne strømtilstand, kan du miste 4 kg i 2 uger, vil du forbedre den almene fysiske tilstand af kroppen og kunne modstå sygdomme. Dette vil hjælpe indeholdt i grapefrugt vitaminer: A, C, D, B1 og andre.

Sorter af kostvaner meget, taler om den mest enkle. Denne diæt, som allerede nævnt, den mest simple og frastødt af, hvor mange kalorier i grapefrugt, fordi den foregår en omtrentlig beregning af de daglige kalorier. men fordi tilladte hastighed er høj (1000 kalorier per dag), vil kosten være nok lys og lækker. Dens essens ligger i det faktum, at ved hvert måltid i to uger, er det nødvendigt at spise en halv grapefrugt. Efter to ugers restriktioner for tusindvis af kalorier om dagen, kan du gå videre til en normal kost, efterlader ½ grapefrugt kost er et must. I løbet af de første to uger kan du spise næsten alt: grøntsager, frugt, nødder, kød, fisk og endda pasta. For de bedste resultater anbefales det at drikke 2 liter vand om dagen, og erstatte alle drikkevarer, der indeholder kaffe, grapefrugtjuice. Det kan ikke anbefales i de første to uger af spise fødevarer såsom kartofler, ærter, gulerødder, kaffe, mel og sød. Også grapefrugtjuice til madlavning mange retter. Vanding kogt kød eller lever grapefrugtjuice kan dramatisk forbedre smagen. Denne frugt er også forbundet med fisk og skaldyr - før tilberedning laks eller ørred anbefales at suge i saften af grapefrugt ad gangen fra tyve minutter til en halv time. Så kosten kommer til at være lækker.

Fordele ved denne diæt er, at det er nyttigt på grund af et vitamin, det er ikke dyrt, og det betragtes som en af de mest effektive.

Blandt ulemperne kan nævnes, at med den samtidige brug af medicin, der sænker trykket og grapefrugt, kan en person synes svimmelhed og hjertebanken. Alt dette skyldes det faktum, at i grapefrugtjuice indeholder et stof, som blokerer spaltningen enzym ansvarligt for optagelsen af disse stoffer. Også på grund af den overskydende mængde af syre i frugt kost anbefales ikke til mavesår.

I denne artikel vil lærte mange kalorier i grapefrugt, lærte om grapefrugt kost, hvorfor det er en velsmagende og sund på samme tid, og efter vejning af samtlige fordele og ulemper, kan du vælge at sidde nøjagtigt på denne diæt eller ej.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.