SundhedSund kost

Dræn drikke til vægttab: brug og virkninger på kroppen. Opskrifter naturlig dræning drikkevarer

Hvis du hurtigt vil slippe af med overskydende kropsfedt, motion og kost er nogle gange ikke nok. Efter alt, en stor procentdel af overvægt er blot en væske, der er bevaret i væv og nogle gange er vi tilføje et par kilo. Bring det hjælper dræning drikkevarer til vægttab. Derhjemme er det nemt at tilberede dem, udover at de er meget velsmagende og sund.

De vigtigste ingredienser

Det er klart, at du ikke vil være let at købe klar afløb drikke til vægttab. Anmeldelser af disse produkter i de fleste tilfælde positive. Men mange mennesker, på trods af den hype og propaganda, stadig af den opfattelse, at den rengøring kok drikke derhjemme er langt mere rentable. Desuden vil det lindre din krop af overskydende "kemi" og vil være til gavn for sundheden, som gør sin naturlige, rig på vitaminer og sporstoffer komponenter.

Typisk de følgende bestanddele er en del af dræning væske: urter, citron, honning ingefær, mynte, rose, persille, paprika, og bær. De er ikke kun i stand til at udlede den overskydende væske fra kroppen, men også styrke immunsystemet, fjerne cellulite. For sådanne opskrifter bruger ofte mere retfærdig sex, der hævder, at i de første dage efter anvendelsen af dette mirakel drik de formår at slippe af med 1-1,5 kg. Hurtige resultater kan ikke, men glæde sig, er det særligt let at opnå ved hjælp af følgende opskrifter.

Meads

Dræn drikke til vægttab foretaget på grundlag af honning, meget effektiv. Hans succes, han skylder den vigtigste komponent, på grund af dets gavnlige egenskaber kan ikke sætte pris på: bi produkt hjælper aktivt rense kroppen, uden problemer frigør det fra toksiner. Forbered en drink nemt. Du skal bruge: et glas vand, en teskefuld honning, en spiseskefuld frisk presset citronsaft. Tag en drink er nødvendig før et måltid tre gange om dagen. Det er vigtigt, at på tidspunktet for dens fremstilling vandet var stuetemperatur. Bland ingredienserne indtil glat.

Meget mange er villige og birk og honning dræning drikkevarer til vægttab derhjemme. Anmeldelser tyder på, at de virker meget bedre, selvom forberedt længe. Du er nødt til at tage de tørre birkeblade og hæld dem et glas kogende vand. Blandingen insistere cirka 15 minutter. Væsken filtreres derefter og tilsættes til det en skefuld honning. Drinking anbefales om morgenen og om aftenen før hovedmåltid.

bær afløb

Som grundlag normalt tage jordbær og ribs. Det er disse bær er kendt for deres vanddrivende egenskaber, som vil give dig hurtig lindring fra overskydende væske. Den første opskrift drain drik til vægttab er ganske enkel: to spiseskefulde tørrede bær og blade af vilde jordbær inddampet i en bægerglas med kogende vand. Derefter insistere blanding i flere timer. Flydende filter. Det kan tages fire gange om dagen (en spiseskefuld i 15 minutter før spisning). Velsmagende og sund.

Som for ribs, den samme opskrift. Den eneste forskel er i ansøgningen - 1/2 kop tre gange om dagen. Til blandingen volumen var stor, stigning, vegetabilske ingredienser fordoblet eller endog tredoblet. Mange kvinder tilberede afløb bær drikkevarer til vægttab derhjemme. Anmeldelser af dem er positive, fordi de klare godt med denne opgave - udskillelsen af vand fra kroppen. Desværre har de og bivirkninger: flatulens og hyppige afføringer. Derfor er de rådes til at drikke for mennesker der lider hyppige forstoppelse og fordøjelsesbesvær.

Wonder persille

Kogte fra det dræne drikke slankende viser den overskydende væske inden for en dag. Desuden vil den persille fjerne hævelse og reducere appetitten, hvilket også er tilfældet for folk, der drømmer at slippe af med de forhadte kg. Tag dræning af denne grønne bør regelmæssigt - tre gange om dagen. I dette tilfælde, drikken er altid tilrådeligt at kombinere med kosten: spise en fedtfattig mad, en separat strømforsyning og så videre.

Til fremstilling skal du bruge en bundt persille. Hans hakkes fint, hæld et glas kogende vand og insistere 20 minutter. Si blandingen, skal det spises 40 minutter før et måltid (100 milliliter). Kvinder er meget ros afløbet drikke til vægttab. Anmeldelser tyder på, at inden for to uger efter introduktionen i kosten formår at tabe 4-5 ekstra kilo. Hvis årsagen til overvægt er kun vand i kroppen, fjern derefter 5 kg vil i nogle få dage. Til fremstilling af en drik egnet til både friske og tørrede persille.

Afløb af urter

Mange mennesker foretrækker at tilberede disse effektive dræning drikkevarer til vægttab derhjemme. Anmeldelser siger: Det er bedst at bruge padderok, mor-og-stedmor, calendula. For eksempel til fremstilling af et dræn af den første komponent behøver kun padderokke (2 spiseskefulde) og 200 ml kogende vand. Finthakkede blade af planten er fyldt med vand og korrekt insistere, drik en kvart kop tre gange om dagen.

Mor-og-stedmor, også virker fint. Tre spiseskefulde tørrede blade og blomster af denne plante hælde en kop kogende vand og insistere på en termokande i en time. Efter brug inden for to uger (en spiseskefuld hver anden time).

Den tredje opskrift er en god dræning slankende drik lavet på grundlag af calendula. To spiseskefulde tørrede blomster det er blandet med 0,5 liter kogende vand, lades blandingen til infusion. Si drikke, kan det bruges tre gange om dagen - et halvt glas før et måltid. Det handler ikke kun giver fantastiske resultater, men også er til gavn for immunsystemet og menneskers sundhed.

den bedste drink

Du ville blive overrasket over, men det er almindeligt vand. Det er i stand til at redde folk fra unødvendig vægt. Det vigtigste er at drikke det hele dagen i tilstrækkelige mængder - mindst 2 liter. Til denne enkle dræning drik til vægttab hurtigt handlet og således ikke forårsage skade, skal et par regler følges. For det første kan vandet ikke tages ud af vandhanen, kun egnet skrællet, kogt eller bjerg foråret. For det andet er det umuligt at drikke isvand, vil væsken være fremragende til dette stuetemperatur.

Slankende kan drikke og mineralvand. Dog skal det luftes. Kuldioxid irriterer maven og tarmvæggen, hvilket forårsager en stigning i syreindhold. Derfor, hvis væsken beluftes, skru hætten og holde beholderen i denne tilstand i ca. en time. Bedre endnu, bare købe uden kulsyre mineralvand, der sælges i enhver butik. Som en del af væsken kan tilføje citronsaft. Denne drik anbefales at bruge om morgenen før morgenmaden. Han hjælper med at rense kroppen, mætte den med den nødvendige fugt og vitaminer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.