Kunst og underholdningFilm

Zykova Marusya: biografi og personlige liv af den blonde stjerne

Sexy babe, berømte tv-Zykova Marusya lykkedes at fange de fancy af mange seere. Den charmerende skuespiller fra Tula deltager aktivt i populære programmer som "stor forskel", "Vi ønsker de unge", "Videobitva" og altid overrasker fans med hans talent.

Ønsket om at blive skuespiller

Biografi Marusi Zykovoy begyndte 25 januar 1986 i den russiske hovedstad. Hendes forældre arbejdede geofysikere. Når de blev sendt på en forretningsrejse til Sakhalin. Men i 1995 var der et jordskælv, og familien af sprog blev tvunget til at flytte til Tula.

Maroussia erkender, at den tidlige barndom elskede at danse og organisere koncerter foran de indfødte folk. Hun var så optaget af drømmen var at blive skuespiller, der prydede plakater flade, lavet for sig selv ud af papir blomster, som hun højtideligt portrætteret forældrene efter en tale. En piges onkel, som var en kandidat fra GITIS, forsøgte alvorligt at forberede sin niece til en kunstnerisk karriere.

Som en skolepige, Zykov Marussia indtastet teater "The Secret" (børnegruppe), som blev organiseret på Tula Palace of Pioneers. Efter hun begyndte at optræde på scenen, er antallet af besøgende steget markant Teater. Umiddelbart efter endt uddannelse, Zykov fik et job på en lokal tv-station. Men hendes sjæl higede, berømmelse og anerkendelse af talent. Alt dette kunne hun kun komme til Moskva.

Smart blondine

I Zykov Tula dimitterede han fra humaniora Institute of Television and Radio (GITR), men fordi hun havde noget at vise for den russiske hovedstad. I Moskva, blev hun rejser med et formål - at blive en førende og velkendt skuespiller. I hovedstaden blev Zykova Marusya forsøger at bryde ind i fjernsynet, at besøge forskellige støbegods. I første omgang hendes kandidatur ingen kom. Men den spirende skuespiller vidste, at skæbnen for hver person giver en chance, og snart vil det komme dagen.

I Moskva arbejdede Maroussia som administrator, instruktørassistent, redaktør; senere - den producent og instruktør af shows. Pigen var i stand til at bevise, at det har en stor kunstnerisk talent, og på trods af den gyldne hår farve, meget langt fra dum.

Når Zykov deltog i optagelserne af en humoristisk tv-program "Stor forskel." Instrueret hurtigt bemærket ligheder pige med en af personerne, og inviterede hende til at spille en lille jordlod. Maroussia studeret nøje rolle og efterfølgende udført det glimrende. Bag denne succes blev fulgt af andre roller, og senere Aleksandr Tsekalo invitere hende til at deltage i casting af projektet "Giv de unge." Marusya Zykova beundringsværdigt demonstreret sit talent, og hun blev tilbudt rollen som "dum blondine". Men pigen er ikke glad, hun ønskede at arbejde i form af "løs", som var forbundet med Xenia Sobchak.

stjerne succes

Popularitet Zykova at komme efter hendes deltagelse i "Giv ungdom" projekt. Det var en slags højt start, hvorefter pigen begyndte at modtage andre forslag til deltagelse i shows og tv-projekter. Populariteten af den unge skuespillerinde begyndte at stige hurtigt.

I dag Maroussia er en førende program "Videobitva" samt sketches udført i programmet "Stor forskel." Under sit arbejde i tv-show, hun sang mange roller parodi: Ksenia Sobchak, Vera Brezhnev, Sergei Zverev, Olga Fadeeva, Marilyn Monroe og andre.

Desuden Zykova Marusya hun skriver musik, sangtekster til sange; hun nyder fotografering og elsker at rejse. Den næste studievært planlægger at skrive en bog, skyde din egen film, organisering af festivaler og koncerter for nære venner.

Personlige liv

På det sæt af tv-skuespillerinde vises med lyse makeup og flamboyante tøj. Men i livet af en pige, hun ser meget anderledes. Personlige liv Marusi Zykovoy forbliver bag kulisserne. Pigen kan ikke lide at annoncere det. Men nogle data fra hendes familie album endnu ikke kendt.

Tv-vært indrømmede i et interview, at hun foretrækker mænd, der er forskellig fra hendes egen. Hun kan lide unge mennesker, der ved, hvad de ønsker af livet, og som har deres egne ønsker. Drenge, der udgør en separat enhed, kan "hook" Marusyu. Hun kan lide, når hver partner har deres "slagmarken", og at de ikke fletter med hinanden i et tæt følelsesmæssigt virvar. Alliancen med mennesket Zykov er som veletableret diplomatiske forbindelser af to uafhængige stater.

Tilsyneladende parodistka stand til at finde en sådan mand. For nylig optrådte han i pressen nyheden om, at Zykov fødte en datter, hvis far var producent af "stor forskel".

hjemlighed

Ruslan Sorokin og Marusya Zykova boet sammen i flere år. De mødtes på programmet "Den store forskel", som bliver produceret af Ruslan. I 2010 Marussia blev en glad mor. Hun fødte en pige der vejer 4,1 kg. Unge forældre datter gav det gamle navn - Mirra. Nu ved vi alle, hvem barnets far Zykova. Uden tvivl, dette er - Ruslan Sorokin. Pige og hun lægger ikke skjul denne kendsgerning, men på de andre oplysninger om hans familieliv foretrækker at tie.

Det er kendt, at Maroussia meget fornuftig mand. I livet, herunder familie, værdsætter hun sorten. Dens deprimerende fælles ture til hypermarkeder og perfekt tilpasset livet. Zykov forstår ansvar familieforhold, men mener, at hver partner skal have deres egne interesser og hobbyer, der vil distrahere dem fra rutine i hverdagen.

Ruslan Sorokin

Marusya Zykova og hendes mand ser sjældent sammen i offentligheden. Parret kan ikke lide at annoncere deres forhold. Men fans af skuespillerinden altid ønsker at vide om Ruslan Sorokin mere information. Vi ved, at han er producenten af programmet "En stor forskel." For nogle år siden fik han en ny stilling - executive producer på CTC Media. Der Ruslan fører tilsyn indholdsproduktion til tv-kanaler holder. Sorokin benævnt de mest succesfulde producenter af tv i dag. Det er derfor, han stolede det vigtige arbejde i denne retning. Og han begyndte sin karriere med den belarussiske TV har været chefredaktør for den "Ren-TV" kreativ producent "Kinokonstanty" og produceret en række særlige projekter af den første kanal. Sorokin var i stand til at skabe sit eget produktionsselskab kaldet "Miljø". Han er også medlem af det russiske Television Academy. Sandsynligvis, sådan bestemmelse, kampånd og talent tiltrak Ruslan Marusa, og hun, uden tøven, besluttede at knytte deres liv med en succesfuld producent.

Deltagelse i "Ice Age"

For ikke så længe siden parodi skuespillerinde indvilget i at deltage i showet "Ice Age". Hendes partner var den olympiske mester i dans Roman Kostomarov is. Seerne kunne virkelig godt lide denne berømthed par. Den spektakulære og uforudsigelige projekt, de kiggede nice og meget harmonisk. Roman Kostomarov og Marusya Zykova vandt polynomium fans, der ser frem til deres næste ydeevne. Tv-vært indrømmer, at det ikke er let at matche det høje niveau af romersk. Han - en professionel på deres felt, og derfor ønsker at partner Følg alle de tiltag klart og hurtigt. I første omgang, den oprindelige duo opfatter jury tvetydig. Men senere et par forelskede alle uden undtagelse.

Position og yndlingsbilleder

Det er kendt, at herlighed den unge skuespillerinde bragt deltage i projektet "Giv de unge." Marusya Zykova erkendt, at med dette program, efter det var fastsat roller dum blondine. Hun bemærker, at det er tungt at prøve på billedet af de "tåber". Lignende scenarier er ofte bragt Marusyu hysterisk. Nu Zykov roligere henviser til sådanne roller, men alligevel forsøgte at spille en dybere tegn. Favorit, bedst og organisk måde for skuespillerinden er den rolle, Ksenia Sobchak. Maroussia erkendes, at det er en fornøjelse at efterligne socialite.

Hvad Marusya Zykova i livet?

I et interview med tv-vært fortalte os, at i livet er det helt anderledes end sin naturskønne billeder. Marussia vil ikke acceptere dårlig opførsel og er altid i kontrol over sine handlinger. Men spørgsmålet om, hvorvidt skuespillerinden bruger bandeord i hverdagen, havde hun ikke tøve med at give et positivt svar. Zykov sagde, at det er den almindelige mand, som er karakteriseret ved træthed, vrede og vrede. Maroussia gøre knapt vigtige beslutninger i livet, og mener altid omhyggeligt hans handlinger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.