Publikationer og skrive artiklerPoesi

Digt - er en kunstnerisk skabelse af nye ord

Poesi - den kunstneriske skabelse af ord, følelsesmæssig tilstand af tale, hvori et ord i produktet nødvendigvis er forbundet rim og rytme.

Vers og vers

Den mindste stykke poesi er vers. Versifikation - et enkelt lag af litteratur, helliget studiet af teorien om poesi og poetiske værker af genre funktioner. Vers - en linje af den poetiske tekst, der opnås ved den rytmiske bestilling af tale, hvori det samlede antal regelmæssigt vekslende tryksvage og stressede vokaler i ord definerer en bestemt poetisk dimension. Skiftende ubelastet og understregede stavelser bidrager til artikulation af rimede linjer til fods. Fastsættelse stress på en vis stavelser og deres antal er bestemt af den linje opløsning.

Forskelle vers og digte

Med hensyn til folkesprog tale af ordet "vers" og "digt" - en fuld synonymer.

Men fra det synspunkt litterær terminologi, er situationen noget anderledes. Den vigtigste forskel mellem vers og digte, vers - er den vigtigste komponent i digtet. Digt - er en lille værk af poesi. Den består af flere vers dannet ud fra strukturelt forbundet ord rytme, stress, som er fastgjort på et bestemt stavelse. Det er et digt - en verbal kunst, klædt i poetisk formular. Alt traditionelt digt består af strofer. Hvert vers indeholder sædvanligvis fra 2 til 14 elementer (rækker). Men der er tilfælde, hvor opdelingen af digtet i strofer ikke forekommer. Normalt et digt - et værk på ikke mere end 20 rimede strofer. Den enkleste form for digt - Distichon (kuplet).

Mangfoldigheden af arter og underarter af digte

På grund af sin kapacitet og fleksibilitet af produktet i versene med hensyn til form og organisation er opdelt i mange kategorier og underarter.

For eksempel, afhængigt af den psykologiske stemning og indhold, er alle de digte, inddelt i oder, salmer, iambic, tanker, sørgedigte, anthological digte og så videre. Baseret på egenskaberne af den sammensatte struktur, herunder de poetiske tekster er følgende sorter: Sestina, ritornel, strofer, canzone, oktav, roundels, Decimus, Triolet, Rondo, sonetter i deres mange variationer. Det kendes også en række ansøgningsskemaer for poesi: palindrom, acrostic maskerade og så videre. populær nok i dag var et forsøg på at skrive værker af poetisk form prosa. Poesi - kreativitet snarere kompliceret, men samtidig meget interessant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.