HobbyHåndarbejde

Strikkede vanter: to måder at udføre egerne

Tildel varme vanter på strømpevarer nåle kan bogstaveligt talt for en nat, og slidte og varme dine hænder, vil de være et par år. Hvis du ikke har meget erfaring i at strikke, så lad det være to nætter - én for hver vante, fordi strikkede vanter, håndlavede, er spildt tid!

Forberede strømpe eger №2-3 5 og 100 g af en grå garn. Ingen grå? Fint, lad det være enhver farve eller flere glomeruli i forskellige nuancer, men af samme sammensætning og tykkelse. Overveje to parring metode - monokrom vanter og stribet mønster af rester fra forskellige garner. Forskellige modeller vil blive måde strikke fingre, men ellers fungerer på samme måde.

Nu er du klar til at gå.

Strikke vanter mønster "ben"

Sample strik:

Første række - 1 foran, 3 sløjfer langs fronten, uden at fjerne fra egerne, SC, igen de samme 3 sløjfer facial, gentag indtil slutningen af serien.

Anden række - alle vrang sløjfer.

Tredje række - 3 facial, (3 sløjfer langs fronten, fm, igen står 3, forside 1) gentag indtil udgangen af rækken.

I strømpe eger rekruttere 56 loops og strik tyggegummi 1x1 højde på 10 cm. Så gå til strikmønster ifølge mønsteret provyazyvaem således 5cm. Til dannelse fingeren fjerne stiften eller stærk tråd 16 loops fordele de resterende løkker på 4 og strik grundlæggende mønster selv omkring 8 cm. for at lukke tå vanter præcist rapportere provyazyvaem 4 løkker langs modsat tommelfingeren 16 sløjfer derefter over mønsteret og hængsler 4 langs ydersiden af håndfladen forbi. Lukning af loop i hver anden række, mens egerne ikke vil forblive den sidste løkke, der strammer tråden, stretch garn vrangen ud og sy et par sting.

At distribuere finger strikning 4 løkker på nåle og strik facial 5 cm, derefter lukke dem sammen efterhånden provyazyvaya 2 sløjfer indtil egeren vil ikke sidste løkke. Vi lukker det, og fast både på tå handsker.

Venstre vante strik som højre, og ret derefter produktet og forsigtigt strippet gennem bomuld. Vores strikkede vanter er klar.

Ofte er vi små kugler af den nye tråd, hvilket ikke er nok til et godt produkt. Dette garn kan bruges til at strikke vanter med striber, vigtigst af alt, straks beregne tråd på to af de samme mønster handsker. Jeg plejer bare spole tilbage spole halvdelen af den samme farve i en lille kugle af en ny, så længe de er ens i størrelse.

Strikkede vanter med striber

Indhenter eger 51 i løkken og strik elastisk 2x1 højde på 10 cm. Derefter tilsættes 1 mere tur i en løkke og strikning facial skiftevis at ændre farven af strimlerne til deres smag. Efter 5 cm fra starten strikke facial lave et hul til tommelfingeren. Tråd kontrastfarve strik 10 masker, returnere dem til at arbejde nål og tråd igen provyazyvaem kerne af spolen. Fortsatte arbejde har omkring 8 cm, dernæst danne tå vanter, provyazyvaya 2 sløjfer sammen af hver 11. Når tåen lukkes, strække og klip tråden forankring inde i et par sting.

Med nålen tråd trække kontrast og egerne er skruet i den resulterende loop distribuere dem jævnt og strik finger som beskrevet i det foregående tilfælde. Ligeledes må andet strik vante, hvorefter produktet blev strippet.

Strikkede handsker krog kan opnås på samme kredsløb, men det må huskes, at de vil være mindre fleksibel. Smukke handsker garn af to farver opnås ved anvendelse af de tunesiske kroge og strikning Oprømmere forrige række. Lad deres fantasi, og resultatet vil ikke skuffe dig!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.