HobbyHåndarbejde

Hvordan man laver en bue med deres hænder blok

Hvad er det eneste våben ikke opfundet i øjeblikket! På trods af alle de forbedringer, selv i området af jagtvåben, det er stadig ikke slukket interesse i stævnen. Og det er helt klart - du kan ofte høre om den særlige følelse af en pil og buestreng.

Anyway, har den seneste udvikling påvirkes og jagt buer. En af den nyeste viden på området - blok bue. Med deres hænder, kan du føler, når den første skød ham en fordel i forhold til konventionelt.

Det fik sit navn på grund af brugen i opbygningen af blokken systemet. Det kan være to blokke placeret i de ekstreme punkter i stævnen arme, eller en - underarmen. Den anden mulighed er at foretrække på grund af lettere opsætning.

Hvad er fordelen?

Blok-system - klovnen af underarmen plus video på toppen - af spændingen i kabel kan du drastisk øge spændingen af strengen, og så pludselig miste. I dette tilfælde kan bommen nå hastigheden på 100 m / s.

Mange mennesker kan være interesseret i at gøre en blok sløjfe med deres hænder. Derudover enhedssystemet, løg, sædvanligvis udstyret med en stabilisator og syn. Kør en fulde omfang af tilgængelige materialer vil være mindst vanskelig.

Lav en blok sløjfe med deres hænder - en mulig opgave for folk, der har erfaring på dette område. Håndtaget kan være lavet af høj styrke eller krydsfiner eller træ. Hvis du vælger den anden mulighed, kan opgaven være kompliceret på grund af søgelinjen af passende størrelse. Efter behandlingen skal produktet være dækket med plet og lak i flere lag. Jeg må sige, at dette er den letteste del af jobbet.

Doing blok sløjfe med deres hænder, kan du blive konfronteret med mange udfordringer. Hvad er de? Gør en professionel buejagt, er problemer forårsaget af produktionen af våben. I dette tilfælde skal du bruge krydsfiner er usandsynligt, at lykkes, er det bedre at bruge laminat. Deraf for at flerlags struktur skuldre. Der ofte problemer med intern deformation under stor spænding.

Den næste fase - bloksystemet. Blokke selv kan være fremstillet af forskellige materialer. Den nemmeste måde at bestille den nødvendige stål blok på en drejebænk. Den bedste løsning - en blok excentrikere.

Stabilisatoren er udformet som en stang bevæger sig med en lille vægt. Indlæse fast skrue. Du kan foretage eller længere, men lysere stabilisator, eller kort og tung.

Andre detaljer, såsom stangen til udledning buestreng og konsollen for bommen, lavet af metal (aluminium eller stål). Fikseringen udføres ved hjælp af skruer. Hylde til tilbagetrækning kan være fremstillet af wire. Hun kører til justering længde skal gives.

For strengen kan anvendes eller Kevlar "fletning".

Det skal bemærkes, at blokken til at lave en bue med deres hænder er ganske reel, men det er mere af interesse for fremstillingsprocessen. På sin egen, er det usandsynligt, at lykkes at producere en temmelig højteknologiske våben. Så hvis målet - at give en kraftfuld sammensatte bue, er det bedst at købe det i en specialiseret butik.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.